petros2000 28 Φεβρουαρίου 2016 #1 Share 28 Φεβρουαρίου 2016 Μπορειτε να μου προτείνετε τροφες που θα ηταν καλες για το συγκεκριμενο ειδος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 28 Φεβρουαρίου 2016 #2 Share 28 Φεβρουαρίου 2016 Μην ανοιγεις βρε θεματα συνέχεια... θα τα λεμε ολα σε ενα που εχεις ήδη ανοίξει για να υπαρχει μια συνέχεια και να ξερουμε για ποιο ενυδρειο μιλαμε.... οσο για τις τροφες υπαρχουν πολλες μην σε αγχώνει τα εχω κανει τέρατα με μεγαλη ποικιλία τροφών!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros2000 28 Φεβρουαρίου 2016 Author #3 Share 28 Φεβρουαρίου 2016 ενταξειι δεν το ξερα είμαι και καινούργιος θα ανεβασω φωτογραφιες σε καμια ωρα από το νέο στησιμο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 29 Φεβρουαρίου 2016 #4 Share 29 Φεβρουαρίου 2016 Μην ανοιγεις βρε θεματα συνέχεια... θα τα λεμε ολα σε ενα που εχεις ήδη ανοίξει για να υπαρχει μια συνέχεια και να ξερουμε για ποιο ενυδρειο μιλαμε.... οσο για τις τροφες υπαρχουν πολλες μην σε αγχώνει τα εχω κανει τέρατα με μεγαλη ποικιλία τροφών!!!Το τερατα να φανταστουμε οτι ειναι μεταφορικο για τα συγκεκριμενα ψαρια...εεεε..χαχαχαχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 29 Φεβρουαρίου 2016 #5 Share 29 Φεβρουαρίου 2016 Γίγαντες σαν τον φανταστικό Ν.Ριζο!!! Καλα να δεις ομως για 7 μηνων ψαράκια τι τσαμπουκαδες ειναι θα ψαρωσεις!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος