Δημητρης Τ 27 Φεβρουαρίου 2016 #1 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά μια βοήθεια.σ ένα 110 ενυδρείο με χώρισμα για άλλα 10 λίτρα που έχω βάλει θερμοστατη αντλία Κ έξι λίτρα βιολογικό υλικό φιλοξενώ 9 μικρά δισκάκια 4 πόντοι μάξιμουμ.με γυμνό πάτο .μετράω no3 Κ Μου βγάζει 10 .κάνω αλλαγές 80 λίτρα κάθε μέρα.μετράω βρύση προφιλτρα όλα καλά δλδ 0.Ρίχνω κρέας κβμετραω μετά από 15 λεπτά κ δείχνει no10 .αλλάζω νερό την άλλη μέρα πάλι μετράω δείχνει0.Ρίχνω κατεψυγμενη αρτεμια Κ μέτρα η μετά από 15 λεπτά.no10 !!!!!!τι κάνω λάθος;;; ------------------------- Τεστ το υγρό της sera Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 27 Φεβρουαρίου 2016 #2 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 (edited) Δεν είναι περίεργο να μετράς νιτρικά μετά το τάισμα και όχι μετά από ημερήσιες αλλαγές της τάξης του 80%. Εκτός κι αν δε κατάλαβα κάτι καλά, γιατί ακόμα δεν ήπια καφέ. Έγινε επεξεργασία 27 Φεβρουαρίου 2016 - kadmos Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 27 Φεβρουαρίου 2016 #3 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 Φυσιολογικο μου μοιαζει και μενα Δημητρη... Ειδικα μετα απο ταισμα με μοσχαρι.. Αν καταλαβα και εγω καλα... Μην σε ανυσηχουν ομως τοσα λιγα νιτρικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 27 Φεβρουαρίου 2016 #4 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 Tσεκαρε μια το τεστ,αν εχει πχ ημερομηνια ληξης.Προσωπικα δεν τα πολυσυμπαθώ τα τεστ της σερα.Ιδια μετρηση μετα απο αλλαγη και μετα απο τάισμα με κρεας,κατι μαλλον δεν δειχνει καλα. Αν οντως ειναι 10 τα νιτρικα,θα συμφωνησω και εγω,δεν ειναι πολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 27 Φεβρουαρίου 2016 Author #5 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος