Jump to content

Recommended Posts

Τι ασπριλα?Οπως ich?Γιατι εγω δεν παρατηρω κατι, ο πιο πολυς ασπρος ειναι οποτε δεν προσεχω κατι διαφορετικο

Έγινε επεξεργασία - Μελινα1998

Οκ!

Οπότε βιταμίνες στη τροφή , με πιό συχνό τάισμα και βλέπουμε .

Το σκορδόζουμο είναι άλλο πράγμα .

Οσο για τις μετρησεις πηρα σημερα στο πετ σοπ και μου ειπαν πως δεν κανουν επειδη οι μετρησεις πρεπει να γινονται κατευθειαν με το που βγαλω το νερο και πως αν παω να μου τις κανουν αυτοι θα βγουν λαθος.Τωρα εχω βαλει αγγελια στο φορουμ

Επειδη ειμαι ανηλικη ο,τι χρειαζομαι για τα ψαρια μου μου το παιρνουν οι γονεις μου και αυτο τον καιρο δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα ουτε καν για βιταμινες.Δεν γινεται να του δινω με σκορδοζουμο την τροφη του αντ'αυτου?Τι διαφορα εχει απο τις βιταμινες?Δεν υπαρχει καμια συνταγη σπιτικη που να κανει παρομοια δουλεια?

Χρειαζομαι βοηθεια, τι αλλο μπορω να κανω?Το ψαρακι σημερα ειναι ακομα χειροτερα, καθεται σχεδον ολη την ωρα ακινητο και οταν κινειται το κανει μονο στο βυθο εκτος απο την ωρα που το ταιζα.Τι αλλο χρειαζεται, τι να κανω;

Φιλη Μελινα. Ξεκινα να τον ταιζεις 3 φορες την ημερα. 1-2 φυλλαρακι και να βλεπεις οτι τα τρωει.

Αλλαγη νερου 1 φορα την εβδομαδα με νερο στην ιδια θερμοκρασια με του ενυδρειου.

Μπορεις να το κανεις αυτο;

Send from the heart of the Amazonas

Τον ταιζω ηδη 3 φορες τη μερα.Να του δινω την τροφη με σκορδοζουμο ή οχι;Και να κανω αλλαγη ξανα την κυριακη, δηλαδη σε μια εβδομαδα απο την τελευταια φορα ή να του κανω σημερα και ξανα την αλλη πεμπτη?

Τι τροφη ταιζεις; Βιταμινες μπορεις να παρεις; Ειναι φθηνες.

Κανε την κυριακη! Και δωσε βαση, το νερο που θα αλλαζεις, να ειναι ιδιας θερμοκρασιας με το ενυδρειο και αποχλωριομενο. Οχι απο θερμοσιφωνα!

Το σκορδοζουμο ειναι αγοραστο η το χεις φτιαξει;

Απ ολα υπαρχει περιπτωση να εχει. Το ιδανικο τωρα θα ηταν ταισμα με βιταμινες και αργοτερα να ξεκινουσες και λιγο σπιρουλινα με σκορδοζουμο σε περιπτωση που εχουμε θεμα εντερικο.

Εγω χρησιμοποιω fishtamin της sera και νομιζω ειναι και οι φθηνοτερες. Μην το παρακανεις και με αυτες. 2 φορες την εβδομαδα μεχρι να συνελθει και μετα ακολουθα ενα ακανονιστο προγραμμα.

Θοδωρή επειδή το ψάρι είναι αρκετά καταβεβλημένο , δεν πειράζει τη πρώτη εβδομάδα να κάνουμε καθημερινή χρήση .

Ειναι οντως καταβεβλημενο και αδυναμο. Εχεις δικιο Σταματη. Για μια βδομαδα η για παραπανω λες;

Αυτο ειναι το μπουκαλακι. Αλλα μην επαναπαυεσαι στις οδηγιες του πετ. Εχει εσωκλειστες οδηγιες το προιον. Αν το ψαρι δεν τρωει θα ριξεις τις σταγονες στο νερο αλλα θα εχεις κλειστα τα φωτα γιατι οι βιταμινες ειναι φωτοευαισθητες. Αν το ψαρι τρωει θα μουλιασεις το φαι στις βιταμινες και θα το ταισεις.

Δεν το ειχε σε πακετακι, μου εδωσε απλα το μπουκαλι.Δηλαδη απλα ριχω σταγονες πανω στην τροφη και του τη δινω?

Ναι τη ποσότητα που θα καταναλώσει εκίνη τη στιγμή .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...