Grigoris Strobos 24 Φεβρουαρίου 2016 #1 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα ειμαι αρχάριος και πήρα καποια φυτα απο έναν γνωστό αλλα φενεται δεν ειναι και στη τελικά κατάσταση. Οποίος μπορει βλέποντας τις φοτογραφιες να μου πει τι μπορω να κανω,αν χρειαζετε να κλαδέψω κάποιο φύλλο και τα λοιπά. Enchidorous bleheri Καποια φύλλα εχουν πιο ανοιχτό χρώμα και φεντεται οτι δεν ειναι υγειης δεν τα έκοψα γιατι δεν ειναι τα εξωτερικά οπως και τα νεα στο κέντρο. Limnophila sessiliflora Αυτα ειναι κλάδεματα και ειναι κομμένη και η κορυφή τους, θα ψιλόσουν κιολας η απλα θα βγάλουν καινούργια κλαδιά? Valisneria Americana Καποια φύλλα εχουν καποια κοψίματα και γενικα διαφορα,να τα κοψω σε σημείο τέτοιο ώστε να μινει μονο το καλο κομμάτι? να αφαίρεση ολο το φύλλο? η να το αφήσω οπως ειναι? Anubia barteri(αυτη την εχω καιρό) Εχει βγει ενα νέο φύλλο ειναι ανοιχτόχρωμο επειδη ειναι ακομα πολυ καινούργιο η θελει potassium? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 25 Φεβρουαρίου 2016 #2 Share 25 Φεβρουαρίου 2016 Στους εχινόδορους αφαιρούμε τα παλιά φύλλα και αφήνουμε μόνο τα καινούργια γιατί ούτως ή άλλως θα τα χάσουνε. Αν το υπόστρωμα σου δεν είναι ενεργό βοήθησε τον και με μία ταμπλέτα υποστρώματος. Επίσης, πρόσεξε που θα τον βάλεις γιατί ο συγκεκριμένος εχινόδορος γίνεται τεράστιος. Στις βαλισνέριες εγώ θα έλεγα να κλαδέψεις και να αφήσεις μόνο υγιή κομμάτια. Θα την ανανεώσεις , θα της δώσεις ώθηση. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Με την ανούμπια είναι κομπλέ, το φύλλο είναι μωρό και θα πάρει χρώμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grigoris Strobos 26 Φεβρουαρίου 2016 Author #3 Share 26 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ Να τις κλαδέψω εννοείς να κοψω στο σημείο που θελω η απο κατω κατω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 26 Φεβρουαρίου 2016 #4 Share 26 Φεβρουαρίου 2016 Στο σημείο που θες. Όχι να ξεριζώσεις το φύλλο. Να το κόψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grigoris Strobos 26 Φεβρουαρίου 2016 Author #5 Share 26 Φεβρουαρίου 2016 Οκ κατάλαβα ευχαριστώ Οσο για τους εχινοδορους τα εξωτερικά φίλα ειναι μι χαρα αυτα που βγαίνουν απτό κέντρο που ειναι τα μεγάλα δεν ειναι καλα οπότε δεν μπορω να κανω κατι ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achilleas_58056 26 Φεβρουαρίου 2016 #6 Share 26 Φεβρουαρίου 2016 Οταν λες δεν είναι καλα τι ακριβώς έχουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος