fishbone! 24 Φεβρουαρίου 2016 #1 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα σε όλους , Χθες το πρωι πάνω σε μια Μοντιπορα digitata βρήκα αυτόν τον οργανισμό! Στην αρχή έμοιαζε με μικρο αστερία αλλα οταν το έπιασα με μια τσιμπίδα η κίνηση του ήταν σαν μια αράχνη ! Η διάμετρος του οργανισμού περίπου στο 1 εκ ξεκάθαρα σήκωνε σαν χερια τα 2 απο τα 8 και τα υπόλοιπα τα χρισιμοποιουσε σαν πόδια! Η ερώτηση ειναι αν ειναι επικίνδυνο για τα κοράλλια η οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 24 Φεβρουαρίου 2016 #2 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 Μηπως ειναι μικρός οφίουρος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 24 Φεβρουαρίου 2016 #3 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 Περίμενε να το δει ο νικνικ η ο Στράτος. Αυτή ξέρουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 24 Φεβρουαρίου 2016 #4 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 Η αλήθεια είναι δεν εχω ξαναδεί κάτι τέτοιο τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το χόμπι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 24 Φεβρουαρίου 2016 #5 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 Δονυση για ψαξε για sea spiders και πες αν μοιαζει!! Ειναι το μονο που βρηκα και ειναι πανω κατω σαν αυτο που μας δειχνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Φεβρουαρίου 2016 #6 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 Στο λεει ξεκαθαρα το ενυδειο. Εχει πιασει αραχνες και θελει αλλαγη. Θα στο πω αλλη μια φορα: ανοιξε ενα θεματακι στις κιχλιδες Αμερικης και θα σε βοηθησουμε. Χαχαχαχαχα Send from the heart of the Amazonas 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 24 Φεβρουαρίου 2016 Author #7 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 Στο λεει ξεκαθαρα το ενυδειο. Εχει πιασει αραχνες και θελει αλλαγη. Θα στο πω αλλη μια φορα: ανοιξε ενα θεματακι στις κιχλιδες Αμερικης και θα σε βοηθησουμε. Χαχαχαχαχα Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 24 Φεβρουαρίου 2016 Author #8 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 Μηπως ειναι μικρός οφίουρος? Ευγενιε στην αρχη αυτο νομιζα ! Νομίζω οτι ολα αυτα (οφιουροι ) εχουν 5 πλοκάμια / ποδια Αυτο εχει 8 ! Επίσης εχει γρήγορη κίνηση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 24 Φεβρουαρίου 2016 Author #9 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 Δονυση για ψαξε για sea spiders και πες αν μοιαζει!! Ειναι το μονο που βρηκα και ειναι πανω κατω σαν αυτο που μας δειχνεις Τι να σου πω? δεν μπορούσα να ξεχωρίσω το σώμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 24 Φεβρουαρίου 2016 #10 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 Μοιαζει με staurozoa http://www.reeflex.net/kategorie/186.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 24 Φεβρουαρίου 2016 #11 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 Εχεις κανενα θεμα με τα ζοανθους σου; Εμενα μου φαινεται για "zoanthus eating spider". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 24 Φεβρουαρίου 2016 #12 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 Εχεις κανενα θεμα με τα ζοανθους σου; Εμενα μου φαινεται για "zoanthus eating spider".Εχει δικιο ο Γιωργος https://www.google.gr/search?q=zoanthus+eating+spider%22.&client=ms-android-samsung&source=lnms&prmd=ivn&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjI57emjpHLAhVGJ5oKHUouDLMQ_AUIBygB&biw=360&bih=615#imgrc=JLa4c20kJETUpM%3AWrasse cloroptero η crysous απο χτες και εξω οι ζοανθοι ολοι και dip καθε 7 μερες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 24 Φεβρουαρίου 2016 #13 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 Αν ειναι αυτη τους εξαφανιζει σε χρονο dt Aυτη ψαχνω κι εγω που νομιζα οτι ειναι ο καβουρας Βγαλτη Διονυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος