Menion 23 Φεβρουαρίου 2016 #1 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Εχω ενα 15λιτρο ενυδρειο για αναπαραγωγη γκαπυ και ενα πλατυστομο..εχω φιλτρο και το νερο θολωσε λιγο τι μπορω να κανω? τι φταιει? σημερα παρεπιμοτντως προσθεσα χαλικι στον πατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 23 Φεβρουαρίου 2016 #2 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 99% το χαλίκι που πρόσθεσες. Ή δεν το έπλυνες καθόλου ή δεν το έπλυνες καλά. Κάνε συχνές αλλαγές νερού και θα φύγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 24 Φεβρουαρίου 2016 #3 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 Το φιλτρο εχει βιολογικο υλικο;; Αν οχι βαλε... Αλλιως οντως θα φταιει το χαλικι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Menion 24 Φεβρουαρίου 2016 Author #4 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 Οπότε να άδειασω το ενυδρείο και να πλυντήριο το χαλίκι και μετά να το προσθέσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Menion 24 Φεβρουαρίου 2016 Author #5 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 Οπότε να άδειασω το ενυδρείο και να πλυνω το χαλίκι και μετά να το προσθέσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 24 Φεβρουαρίου 2016 #6 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 Οπότε να άδειασω το ενυδρείο και να πλυνω το χαλίκι και μετά να το προσθέσω? Όχι δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο. Μετά από μερικές αλλαγές νερού 30% ή 50% θα καθαρίσει μόνο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Menion 24 Φεβρουαρίου 2016 Author #7 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος