PERTS 23 Φεβρουαρίου 2016 #1 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα σε ολους σας.απο την κυριακη εχω στησει το καινουργιο μου ενυδρειο 220λ με τα νερα και ολα του τα φαρμακα και μεχρι και σημερα ακομα εχει μια θολουρα μεσα.εχω βαλει ενα δυνατο εξωτερικο fluval 406 για καλυτερο καθαρισμα αλλα τπτ.τι γινετε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 23 Φεβρουαρίου 2016 #2 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Τι υλικα εχεις μεσα στο φιλτρο; βαμβακι εβαλες; Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 23 Φεβρουαρίου 2016 #3 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Το στρώνεις με κάποιο τρόπο? Όταν λες "όλα του τα φάρμακα" τι εννοείς ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 23 Φεβρουαρίου 2016 #4 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Αν τα φάρμακα είναι τα βακτήρια που ρίχνεις είναι πολύ πιθανό αυτά να θολώνουν το νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERTS 23 Φεβρουαρίου 2016 Author #5 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 το φλουβαλ εχει 5 στρωματα καθαρισμου συν βαμβακι εριξα αντι χλωριο βακτηρια και λιγο τροφη να σαπησει.τι πρεπει να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 23 Φεβρουαρίου 2016 #6 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 το φλουβαλ εχει 5 στρωματα καθαρισμου συν βαμβακι εριξα αντι χλωριο βακτηρια και λιγο τροφη να σαπησει.τι πρεπει να κανω? Tίποτα, κάνε υπομονή πιθανότατα τα βακτήρια θολώσανε το νερό. Άλλαζε και το βαμβάκι συχνά και θα ξεθολώσει με τις ημέρες ίσως και νωρίτερα. Τι βακτήρια έβαλες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERTS 23 Φεβρουαρίου 2016 Author #7 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 το βαμβακι δεν αλλαζει τωρα καινουργιο ειναι εβαλα βακτηρια σερα και επειδη δεν εφτασαν εβαλα απο dajana biofilter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 23 Φεβρουαρίου 2016 #8 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεί να είναι το υπόστρωμα και πιθανόν να είναι και τα βακτήρια. Όπως και να χει θα ξεθολώσει , δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 24 Φεβρουαρίου 2016 #9 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 το βαμβακι δεν αλλαζει τωρα καινουργιο ειναι εβαλα βακτηρια σερα και επειδη δεν εφτασαν εβαλα απο dajana biofilterΑπο την Κυριακη που το εστησες τι εννοεις δεν εφτασσν τα βακτηρια της σερα; Ποσα εβαλες;;;; Δεν ειχαν καποιες οδηγιες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERTS 24 Φεβρουαρίου 2016 Author #10 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα εχω στησει ενα καινουργιοενυδρειο 220λ αποτην κυριακη και δουλευει μεχρι κ τωρα.ποτε να βαλω τα ψαρια μου μεσα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 24 Φεβρουαρίου 2016 #11 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 Αν διαβάσεις τις οδηγίες από τα βακτήρια της sera που χρησιμοποιείς θα δεις οτι γράφουν για εισαγωγή ψαριών εντός 24ώρου. . . Μην ανοιγεις διαφορετικά topic για κάθε ερώτημα γιατί δεν έχουμε όλες τις πληροφορίες μαζεμένες και σε ρωτάμε συνέχεια τα ίδια πράγματα . τα topic συγχωνεύτηκαν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERTS 24 Φεβρουαρίου 2016 Author #12 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 ευχαριστω γιατις απαντησεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 24 Φεβρουαρίου 2016 #13 Share 24 Φεβρουαρίου 2016 Φίλε προσπάθησε να Τηρησεις επακριβώς τις οδηγίες βακτηριων για να μην την πατησεις σαν εμενα και κάνει 40 μέρες να στρώσει το ενυδρειο και αντιμετωπίσεις θέματα αμμωνίας. Όταν βάλεις τα πρώτα 1-2 ψαράκια για τις επόμενες 2 εβδομάδες ταΐζει λιγο και ακόμα καλύτερα μέρα παράμερα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 25 Φεβρουαρίου 2016 #14 Share 25 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα εχω στησει ενα καινουργιοενυδρειο 220λ αποτην κυριακη και δουλευει μεχρι κ τωρα.ποτε να βαλω τα ψαρια μου μεσα??? Αυτο θα στο δειξουν οι μετρησεις.Βλεπω στο profil σου οτι εχεις και ενα αλλο ενυδρειο 120 λιτρων,εαν ειναι στρωμενο το φιλτρο του γιατι δεν μπολιαζεις το καινουργιο φιλτρο με βιολογικο υλικο απο αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος