ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 23 Φεβρουαρίου 2016 #26 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Δεν θα βρεις μπαζουκα στην Ελλαδα. Αλλα και παλι,αν δεν βαλεις περισσοτερη ροη στο φιλτρο μπορει να μη κανεις δουλεια ουτε μ αυτο. Κώστα και τη ροή στο φουλ να έχει (όπως και έχει) αν ή φυσαλίδα είναι μεγαλουτσικη, δεν θα σπάσει πλήρως μέσα στο νερό. Θα ταξιδέψει μέχρι όπου την στείλει ή ροή βέβαια αλλά δεν θα σπάσει,θα ανέβει επιφάνεια. Το ΠΑΝ είναι να είναι οσο πιο μικρές οι φυσαλίδες. Το επαθα, γι'αυτο το λέω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 23 Φεβρουαρίου 2016 Author #27 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Και εγω αυτο πιστευω.Οι μικρες διαλυονται και οι μεγαλυτερες κανουν βολτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Φεβρουαρίου 2016 #28 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Δεν αντιλεγω αλλα οσο πιο πολυ μεινει η φυσαλιδα μεσα στο νερο πριν παειστην επιφανεια,τοσο το καλυτερο. Μη νομιζεις και εγω εγω βλεπω φυσαλιδες στην επιφανεια,αυτο δεν το γλιτωνεις νομιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 23 Φεβρουαρίου 2016 Author #29 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Δεν με νοιαζει το οπτικο τοσο πολυ αλλα να γινετε η διαχυση σωστα,Γι'αυτο το συζηταω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 23 Φεβρουαρίου 2016 #30 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 (edited) Δεν με νοιαζει το οπτικο τοσο πολυ αλλα να γινετε η διαχυση σωστα,Γι'αυτο το συζηταωΑν έχεις σωστή απόχρωση στο drop checker και βλέπεις ανάπτυξη στα φυτά σου, τότε έχεις και σωστή διάχυση. Τώρα το οπτικό είναι ένα θέμα. Αν δεν σε νοιάζει keep on the good job. Αν σε ενδιαφέρει μάλλον πρέπει να ψαχτεις για κάτι άλλο (πχ εξωτερικό ριακτορα). Έγινε επεξεργασία 23 Φεβρουαρίου 2016 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 23 Φεβρουαρίου 2016 #31 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Eμένα πάντως που το έχω κάτω από την έξοδο δεν έχει κανένα θέμα με φυσαλίδες μέσα στο ενυδρείο. Μόνο πάνω στην επιφάνεια. Και χρησιμοποιώ τον κλασικό κεραμικό διαχυτή. Τον ίδιο με εσένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 23 Φεβρουαρίου 2016 Author #32 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Eμένα πάντως που το έχω κάτω από την έξοδο δεν έχει κανένα θέμα με φυσαλίδες μέσα στο ενυδρείο. Μόνο πάνω στην επιφάνεια. Και χρησιμοποιώ τον κλασικό κεραμικό διαχυτή. Τον ίδιο με εσένα. Και εγω δεν ειχα πριν.Τωρα που το ανεβασα εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 23 Φεβρουαρίου 2016 #33 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Και εδώ είναι που ξαναγυρνάμε στον dropchecker. Όταν εγώ ανέβασα , κιτρίνισε η ένδειξη , δηλαδή έδειξε μεγάλυ συγκέντρωση co2. Οπότε sos αν το χρησιμοποιείς 24ωρο πρόσεξε μέχρι να πάρεις τεστ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 23 Φεβρουαρίου 2016 #34 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Βρήκα όμορφη ρίζα πιο μαζεμένη για το ενυδρείο μου και 1 mangrouve κούτσουρο σε πολύ καλή τιμή! 5ευρω. Σ'αρέσουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 23 Φεβρουαρίου 2016 Author #35 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Η ριζα μου αρεσει παρα πολυ.Να την στησεις οπως ειναι στη φωτογραφια.Μην την ξαπλωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 23 Φεβρουαρίου 2016 #36 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Πωπω χίλια συγγνώμη ρε συ Κοσμά. Πόσταρα τις φωτογραφίες κατά λάθος στο θέμα σου!!! Και μετά κιόλας το έψαχνα και νόμιζα ότι δεν το έκανα. Με συγχωρείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 23 Φεβρουαρίου 2016 Author #37 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Καλα που απαντησα και τις βρηκες-δεν πειραζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 23 Φεβρουαρίου 2016 #38 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Βασικά μου έλυσες το μυστήριο της εξαφάνισης με την απάντηση αχαχααχχα! Ναι καλές είναι η ρίζα κυρίως το άλλο είναι απλό για το έδαφος. Πρόσεξε που ανέβασες co2 αν τρέχεις 24ωρο όσο δεν έχεις ένδειξη αγορίνα , μη γίνει τίποτα περίεργο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 23 Φεβρουαρίου 2016 Author #39 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Τωρα το χαμηλωσα και αγορασα και dropchecker.Αυριο θα τον βαλω και βλεπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 23 Φεβρουαρίου 2016 #40 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Μπράβο καλά έκανες. Ποιον πήρες τελικά τι μάρκα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 23 Φεβρουαρίου 2016 Author #41 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 sera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 23 Φεβρουαρίου 2016 #42 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Το ξέρω το τεστ της σέρα αλλά νομίζω δεν μένει μόνιμα μέσα στο ενυδρείο αλλά έχει κάποιον αριθμό από τεστ; Δεν είμαι σίγουρος. Είχα προτιμήσει το jbl γιατί είδα πως κρατάει για 1 χρόνο και τρέχει μέσα βεντουζαρισμένο μόνιμα. Νταξ ίδια πράγματα θα ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 23 Φεβρουαρίου 2016 Author #43 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 To ιδιο και αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 23 Φεβρουαρίου 2016 #44 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Κομπλέ τότε, είναι και 4 ευρώ πιο φτηνό νομίζω , jet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 25 Φεβρουαρίου 2016 Author #45 Share 25 Φεβρουαρίου 2016 Τελικα διορθωθηκε το προβλημα με τις φυσαλιδες.Παιζει ρολο ο κεραμικος διαχυτηρας.Τον αλλαξα και εβαλα εναν αλλο ιδιου τυπου αλλα με μεγαλυτερη επιφανεια κεραμικου και τις βγαζει τις φυσαλιδες παρα πολυ λεπτες.Μεχρι να φτασουν στην επιφανεια τις παιρνει η ροη του φιλτρου και εξαφανιζονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 25 Φεβρουαρίου 2016 #46 Share 25 Φεβρουαρίου 2016 Κομπλέ είσαι τότε. Σε κάποια φάση θα ξαναδείς να μαζεύονται ψηλά στην επιφάνεια. Εντάξει είναι λίγο αναπόφευκτο αλλά δεν έγινε και κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 26 Φεβρουαρίου 2016 Author #47 Share 26 Φεβρουαρίου 2016 Ο drop checker που εβαλα αν δεν με ξεγελουν τα ματια μου μπλεδιζει.Το κατεβασα στις 60 φυσαλιδες και σημερα στις 40.Πως γινετε αυτο? Μηπως πρεπει να σταματησω το co2 να πρασινισει και να το ξαναρχισω μετα? Το εχω τωρα 2 μερες και απο την αρχη ηταν μπλε.Οταν ξεκινησα ημουν στις 90 και σιγα σιγα κατεβαζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Φεβρουαρίου 2016 #48 Share 26 Φεβρουαρίου 2016 Αφου οταν ειναι μπλε,σημαινει οτι εχεις λιγο co2,εσυ γιατι το κατεβαζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 26 Φεβρουαρίου 2016 Author #49 Share 26 Φεβρουαρίου 2016 Τωρα το καταλαβα,Νομιζα το αντιθετο και ειδα καποια ξενα φορουμ.Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 26 Φεβρουαρίου 2016 #50 Share 26 Φεβρουαρίου 2016 Τελικα διορθωθηκε το προβλημα με τις φυσαλιδες.Παιζει ρολο ο κεραμικος διαχυτηρας.Τον αλλαξα και εβαλα εναν αλλο ιδιου τυπου αλλα με μεγαλυτερη επιφανεια κεραμικου και τις βγαζει τις φυσαλιδες παρα πολυ λεπτες.Μεχρι να φτασουν στην επιφανεια τις παιρνει η ροη του φιλτρου και εξαφανιζονται Ωραίος, μπράβο φιλαράκι!!! Καλοδούλευτο. Από πού τον αγόρασες αν επιτρέπεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος