killerknight 21 Φεβρουαρίου 2016 #1 Share 21 Φεβρουαρίου 2016 Έχοντας φρικάρει με τ ο θέμα των φυτών (καθώς τα χρυσόψαρα μου τρώνε τα πάντα) και βλέποντας το ενυδρείο με δίσκους ενός φίλου στο οποίο και έχει τοποθετήσει έναν μεγάλο πόθο (οι ρίζες μέσα στο ενυδρείο και το υπόλοιπο φυτό έξω), δανείστηκα ένα κομμάτι του φυτού και έβαλα τις ρίζες του στο δικό μου ενυδρείο. Ο πόθος έχει τη φήμη ότι εξαφανίζει νιτρικά και νιτρώδη, ενώ δίνει και μια άγρια ομορφιά στο ενυδρείο. Έως τώρα όμως βλέπω ότι τα ψάρια μου προσπαθούν να φάνε και αυτές τις ρίζες. Κατ'αρχάς θέλω να ρωτήσω αν όντως το φυτό αυτό έχει τις παραπάνω ιδιότητες ή εάν τσάμπα το έχω. Επίσης θέλω να ξέρω εάν εγκυμονούν και τυχόν κίνδυνοι από την τοποθέτηση του στο ενυδρείο. Περιμένω με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις σας παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 22 Φεβρουαρίου 2016 #2 Share 22 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ έχω πόθο στο αφρικάνικο. Σίγουρα τρώει νιτρικά γιατί το βλέπω να μεγαλώνει. Μη φανταστείς ότι θα σου λύσει όλα τα προβλήματα, απλά βοηθάει. Εγώ τις ρίζες δεν τις έχω εκτεθειμένες στα ψάρια οπότε δεν τις πειράζει κανείς. Είχα ακούσει για τα φύλλα ότι μπορεί να κάνουν κακό αν τα φάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 22 Φεβρουαρίου 2016 Author #3 Share 22 Φεβρουαρίου 2016 Ναι και εγώ το ίδιο είχα ακούσει και για αυτό έχω βάλει μόνο τις ρίζες μέσα στο νερό για να μην έχω τπτ παρατράγουδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 22 Φεβρουαρίου 2016 #4 Share 22 Φεβρουαρίου 2016 Θα σάπιζε κιόλας αν ήταν όλο το φυτό μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 7 Μαρτίου 2016 #5 Share 7 Μαρτίου 2016 Το φυτο ειναι υδροφυλλο αρα ΔΕΝ μπαινειβολο μεσα στο νερο. Μονο οι ριζες. Τρωει οντως νιτρικα κτλ Το οτι το βλεπεις σε δισκοενυδρεια σημαινει πως δεν αφηνει τιποτα επιβλαβες στο νερο γιατι οι δισκοι θα ειχαν πεταξει.... Το εχω σε ενυδρειο με περουβιανα σ καλαρια και ολα βαινουν καλως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος