Jump to content

Νέος στο χώρο

Recommended Posts

Η καλυτερη λυση ειναι αυτη που λες,τα δινεις ολα και ξεκινας σωστα.

Το θεμα ειναι αν θες να επεξεργαζεσαι το νερο της βρυσης για να μαλακωνει η αν θες απλα να το βαζεις ετσι μονο με αντιχλωριο.

Απο αυτο θα εξαρτηθουν και τα ψαρια που μπορεις να βαλεις.

Μέχρι τώρα έβαζα αντιχλώριο και βακτήρια. Τώρα για επεξεργασία δε ξέρω κάτι έχει κάτι στο φόρουμ για να διαβάσω;

Για να μαλακωσεις το νερο της βρυσης μπορεις να το κανεις ειτε με τυρφη ειτε με αντιστροφη οσμωση.

καλησπερα .θελω τη βοηθεια σας μολις αγορασα 4 guppy το ενα δεν το πηρα χαμπαρι αμεσα και οπως εριξα το νερο στο wc εκανε και εκεινο μπανιο .το μαζεψα το ξεπλυνα και το εχω βαλει για λιγο μονο του σε μια γυαλα .τι πρεπει να γινει για να το βαλω μαζι με τα υπολοιπα μην κινδινεψουν απο αρρωστια η οτιδηποτε φοβαμαι. σας ευχαριστω

καλησπερα .θελω τη βοηθεια σας μολις αγορασα 4 guppy το ενα δεν το πηρα χαμπαρι αμεσα και οπως εριξα το νερο στο wc εκανε και εκεινο μπανιο .το μαζεψα το ξεπλυνα και το εχω βαλει για λιγο μονο του σε μια γυαλα .τι πρεπει να γινει για να το βαλω μαζι με τα υπολοιπα μην κινδινεψουν απο αρρωστια η οτιδηποτε φοβαμαι. σας ευχαριστω

Καλησπερα.

Επειδη εδω ειναι το θεμα του φιλου και θα το χαλασουμε αν δινουμε συμβουλες και σε σενα για ασχετο θεμα με το δικο του,σε παρακαλω κανε εναν κοπο και ανοιξε ενα δικο σου θεμα στην κατηγορια των ζωοτοκων.

Ευχαριστω! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...