Rooks 20 Φεβρουαρίου 2016 #1 Share 20 Φεβρουαρίου 2016 Φίλοι απανταχού καλησπέρα ,θα ήθελα την γνώμη σας και σας παραθέτω τα κάτωθι 1) συνθήκες ενυδρειου με μετρήσεις salifert ph 7,5 7--po4 0 --No2 ---0No3 0 --kh 9,9 --ca 450 --Nh4 0,25(0) --i2 iodate (0) --iodine megalutero 0,1 --και sr strondio η συρριγγα έδειξε 0,9 ενώ το εντός ειναι 0,95.--αλλατοτητα 1025 Ολα τα ανώτερο τα αναφέρω προκειμένου να γνωρίζω αν ειναι κατάλληλες οι συνθήκες μου για να ασχοληθώ με ενα δύσκολο κοραλι την γονιοπορα, και αν είμαι οκ σε ποσο καιρό βλέπω σημάδια της προόδου της διάβασα οτι θέλει μέτρια κυκλοφορία και αν γίνεται και προς της δυο κατευθύνσεις ,και τάισμα καθημερινό (έτσι αναγράφουν τα βιβλια) στην πράξη όταν ζήτησα απο έμπειρο να μου δείξει απλά διέλυσε κάποια (αυγά) απο κατεψυγμένα ,τα διέλυσε σε ποτήρι και τα έριξε εντός χωρίς να προβεί σε κλείσιμο σκιμμερ και διαφόρων άλλων , τι συμβαίνει όμως πραγματικά ,εγώ τι θα πρεπει να κάνω όταν έρθει η ώρα να ταισω ,το βιβλίο η οτι είδα στην πράξη αφήνω το ερώτημα να απαντηθεί απο τους έμπειροτερους ευχαριστω για τον χρόνο σας .παρακληση με ποιο τροπο να ανέβασε το ph και sr και κάτι ακόμα τα hair mushroom όχι ολα αλλά στον ίδιο βράχο παραμένουν κλειστά για Τρίτη μέρα θα πρεπει να ανησυχώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 20 Φεβρουαρίου 2016 #2 Share 20 Φεβρουαρίου 2016 Ειναι περιεργο κοραλλι η γονιοπορα.Εγω την δικια μου δεν την ταιζω σχεδον ποτε.Οτι πιασει μονη της απο αυτα που ριχνω χυμα στο ενυδρειο.Παιζει πολυ σημαντικο ρολο η κυκλοφορια γι'αυτην και η τοποθετηση της.5 εκατοστα πιο περα μπορει να την επηρεασουν θετικα η αρνητικα.Και φυσικα καλος φωτισμος Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος