saxlina 23 Φεβρουαρίου 2016 Author #26 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ ήρεμα φίλε, ίσως επειδή είναι μικρά ακόμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 26 Φεβρουαρίου 2016 Author #27 Share 26 Φεβρουαρίου 2016 Ρε σεις την nls να την ταΐζω ? Και πόσο συχνά?την φοβόμουν λίγο... Επίσης κάτι περίεργο... Δεν λερώνουν τον βυθό... Λες να ταΐζω λίγο ή έχει πολύ καλή κυκλιφορια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 26 Φεβρουαρίου 2016 #28 Share 26 Φεβρουαρίου 2016 Ρε σεις την nls να την ταΐζω ? Και πόσο συχνά?την φοβόμουν λίγο... Επίσης κάτι περίεργο... Δεν λερώνουν τον βυθό... Λες να ταΐζω λίγο ή έχει πολύ καλή κυκλιφορια? Όσο καλή κυκλοφορία και να έχεις, δεν θα μάζευε λίγο μπιχλα στη βάση του βράχου;;;; Κατι άλλο είναι μάλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 27 Φεβρουαρίου 2016 #29 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 Ποια nls εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 27 Φεβρουαρίου 2016 Author #30 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 http://www.amazon.com/New-Life-Spectrum-Cichlid-Formula/dp/B0002E7IRW Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 27 Φεβρουαρίου 2016 #31 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 Εγω την δινω σε μπουνα αλλα οχι καθημερινα.Για τροφεους να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν θα την εδινα.Γενικα δεν φαινεται να εχει κατι "πρασινο" μεσα..Απο βιταμινες οκ,αλλα απο φυτικες ινες δεν ξερω αν εχει κατι να δωσει. Το οτι δεν λερωνει ο βυθος απο σου πολυ ειναι καλο.Σημαινει οτι η τροφη ειναι καλης ποιοτητας και μεταβολιζεται σωστα απο τα ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 27 Φεβρουαρίου 2016 Author #32 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 Άααα ωραία... Δείχνει ένα τροφέους έξω αλλά περισυ που την έδινα εκτός του ότι λερωνε πάρα πολύ, είχα και bloat.... Δεν ξέρω βέβαια αν έφταιγε αυτή... Αν κάποιος έδινε ή δίνει σε τροφέους ας μου πει. Εννοείται όχι σε καθημερινή βάση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 14 Μαρτίου 2016 Author #33 Share 14 Μαρτίου 2016 Δυστυχώς κάποια προσωπικά θέματα με αναγκάζουν να διακοψω την ενασχόληση με το χόμπι...τουλάχιστον για κάποιο διάστημα.... Χάρηκα πάρα πολύ που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν μέλος σε ένα φόρουμ που εχει πολλούς , καλούς ανθρώπους,χομπίστες και χαρακτήρες.... Υπάρχουν κάποιες στιγμές στην ζωή μας που πρεπει να πάρεις αποφάσεις για το τί εχει πραγματικά σημασία και να ασχοληθείς μαυτα ή μόνο μαυτα. Σε ένα τέτοιο σταυροδρόμι είμαι κι εγω οπότε σας χαιρετώ αλλά δεν σας αποχαιρετω... Κάποια στιγμή ίσως που τα πράγματα καλυτερέψουν να επανέλθω ορεξάτος και να τα λέμε πάλι... Ευχαριστώ για τις συμβουλές και την παρέα σας... Θα βάλω αγγελία ότι έχω και δεν έχω οπότε μην απορήσετε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 14 Μαρτίου 2016 #34 Share 14 Μαρτίου 2016 Ωχ!Κατσε ρε Σταυρί,μας ανυσηχεις!Ολα καλα???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 14 Μαρτίου 2016 Author #35 Share 14 Μαρτίου 2016 Ολα καλα φιλε , αλλες προτεραιοτητες... Χαιρομαι παντως που καποιοι ενδιαφερονται και αυτο σημαινει οτι μεσα στο χομπι γινονται καλες φιλιες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 14 Μαρτίου 2016 #36 Share 14 Μαρτίου 2016 Εις το επανειδειν φιλαρακι κι ελπιζω να μην ειναι σαν τα προηγουμενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 15 Μαρτίου 2016 #37 Share 15 Μαρτίου 2016 Δεν θέλω να γίνω αδιάκριτος. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Θα μπαίνεις καθόλου; Σίγουρα θα μας λείψουν τα ενυδρεία σου και τα σχόλιά σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 15 Μαρτίου 2016 #38 Share 15 Μαρτίου 2016 Σιγουρα εσυ ξερεις κατι παραπανω. Σιγουρα η ζωη πολλες φορες μας αναγκαζει να παρουμε δυσκολες αποφασεις. Σιγουρα οι προτεραιοτητες μας μπορει να μας κανουν να λοξοδρομησουμε για λιγο. Οτι και να ειναι ευχομαι εις το επανειδειν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Μαρτίου 2016 #39 Share 15 Μαρτίου 2016 Ευχομαι να σου πανε ολα καλα,να εχεις υγεια πανω απ ολα,και σε περιμενουμε παλι εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 15 Μαρτίου 2016 Author #40 Share 15 Μαρτίου 2016 (edited) Κοιτάξτε έχω βάλει αγγελίες, γιατί έχουν αλλάξει κάποιες προτεραιοτητες αυτή την στιγμή, αν απτην άλλη παρότι είμαι αποφασισμένος δεν μπορέσω να τα δώσω, σίγουρα δεν θα τα σκοτώσω όσο όσο αφού έχω ανάγκη και τα χρήματα, απλά θα τα λέμε πιο σπάνια... Άλλωστε η μπλούζα εκτυπωθηκε και δεν σβήνει, μαύρη aquazone saxlina... Βαριά η φανέλα... Έγινε επεξεργασία 15 Μαρτίου 2016 - saxlina 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 15 Μαρτίου 2016 Author #41 Share 15 Μαρτίου 2016 Να μην παρεξηγηθώ ότι την ψώνισα, το όνομα της ομάδας είναι βαρύ,ο παίχτης δεν έχει ούτε 1000 παιχνίδια στα πόδια του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Μαρτίου 2016 #42 Share 15 Μαρτίου 2016 Και τα δυο βαρια ειναι φιλαρακι! Κοιτα να παρεις τον χρονο σου και ευχομαι καλα ξεμπερδεμματα σε οτι κι αν σε τρωει κι εμεις εδω θα ειμαστε! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 9 Σεπτεμβρίου 2016 Author #43 Share 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλή σχολική και όχι μόνο χρονιά παιδιά... Τελικά οι μπορες πέρασαν μέσα σαυτο το διάστημα την πλήρωσαν τα τροφεους, αλλά το ενυδρείο υπάρχει και είναι 320 λίτρα γεννηστρα παρακαλώ... Σας χαιρετώ και θα τα λέμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 9 Σεπτεμβρίου 2016 #44 Share 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ααα...οχι σας χαιρετω κ θα τα λεμε.Θα μπαινεις στο φορουμ κ θα μας δινεις τα φωτα σου.Ολοι χρειαζομαστε τις γνωσεις καποιου που εχει καταλαβει την πρωτη θεση στα βιοτοπικα!Κ για να χεις 320lt γεννησα δλδ ποοοσα λιτρα ειναι το κυριως ενυδρειο?Χαχαχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 11 Σεπτεμβρίου 2016 Author #45 Share 11 Σεπτεμβρίου 2016 Τρελοκομείο!!!! Δεν έχω ενυδρείο αγόρασα την λίμνη.... :-P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος