PERTS 19 Φεβρουαρίου 2016 #1 Share 19 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα σε ολους τους φανς χομπιστες των ψαριων ξεκινοντας να ευχαριστησω τον Ηρακλη για την προτροπη του να ξεκινησω το θεμα μου... λοιπον εχω ενα ενυδρειο 120 λιτρων το οποιο φανταζει μικρο σαυτο που θελω να κανω εχω μεσα ζεβρες ενα botia και μια labidochromis. βεβαια θα μου πειτε οτι ρε μεγαλε ειναι ασχετα μεταξυ τους και επειδη εχοντας αποκτησει τοσα χρονια μια σχετικη εμπειρια με το συγκεκριμενο ενυδρειο διοτι εχουν μπει πανω απο 30 διαοφορετικα ειδη ψαριιων κατι θεωρω πως εχω μαθει και εξου και η θεληση μου να φτιαξω ενα μεγαλυτερο ενυδρειο Καταρχας θα ειναι τριγωνικο ενυδρειο διαστασεων 60χ60χ60 και πλατη 20εκ. και θα βαλω μεσα demasoni κοπαδι με σουπερ αιματα για φουλ γεννες.σκεφτομαι να αγορασω βαλσατικη αμμο ψιλοκοκκη 25 κιλα με πολλες πετρες καΙ ΒΡΑΧΟΥΣ για κρυψωνες με ενα εξωτερικο φιλτρο fluval406 θερμοστατη 250βαττ και σκεφτομαι ισως και μια αντλια κυκλοφορητη 1000λιτρων. Ακουω γνωμες και προτασεις για κατι λιγοτερο κατι περισσοτερο ειμαι ετοιμος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERTS 19 Φεβρουαρίου 2016 Author #2 Share 19 Φεβρουαρίου 2016 Και οι φωτο του ηδη υπαρχοντος ενυδρειου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERTS 19 Φεβρουαρίου 2016 Author #3 Share 19 Φεβρουαρίου 2016 Φωτο ενυδρειου 120λ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Zarkadas 19 Φεβρουαρίου 2016 #4 Share 19 Φεβρουαρίου 2016 το παρον ενυδρειο τι θα το κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERTS 19 Φεβρουαρίου 2016 Author #5 Share 19 Φεβρουαρίου 2016 Εαν δε το πουλησω θα κρατησω μεσα 2 αγγελοψαρα που χω μαζι με τον κοκκινοπτερο σαν πρωτη σκεψη.πριν λιγο πουλησα τισ 2 ζεβρες που ειχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Φεβρουαρίου 2016 #6 Share 19 Φεβρουαρίου 2016 Εαν δε το πουλησω θα κρατησω μεσα 2 αγγελοψαρα που χω μαζι με τον κοκκινοπτερο σαν πρωτη σκεψη.πριν λιγο πουλησα τισ 2 ζεβρες που ειχα Τα ψαρια αυτα δεν κανουν για το ενυδρειο αυτο,καλυτερα να τα δωσεις και αν θες να βαλεις κατι σ αυτο το ενυδρειο,βαλε κατι σωστο για τα λιτρα αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERTS 19 Φεβρουαρίου 2016 Author #7 Share 19 Φεβρουαρίου 2016 Ναι το ξερω τι θα προτεινες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Φεβρουαρίου 2016 #8 Share 19 Φεβρουαρίου 2016 Ενα ενα τα θεματα.Δεν γινεται να συζητησουμε εδω και για τα 2. Αυτο το θεμα θα στο μεταφερω στην κατηγορια της Αφρικης να σου πουν εκει αν κανουν τα ψαρια που θες για το ενυδρειο που γραφεις,που νομιζω οτι δεν κανουν. Οταν με το καλο αδειασεις απο ψαρια το 120,ανοιγεις θεμα εδω και το συζηταμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 19 Φεβρουαρίου 2016 #9 Share 19 Φεβρουαρίου 2016 Φωτο ενυδρειου 120λΤι μου θυμισες...Το ειχα αυτο το ενυδρειο μια εποχη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 20 Φεβρουαρίου 2016 #10 Share 20 Φεβρουαρίου 2016 Παντως και αυτό που λές 60χ60χ60 τριγωνικο εχει λίγο περίεργες διαστάσεις για αφρική και μαλιστα malawi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος