Jump to content

Ξεκινημα ενυδρειου

PERTS

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους τους φανς χομπιστες των ψαριων

ξεκινοντας  να ευχαριστησω τον Ηρακλη για την προτροπη του να ξεκινησω το θεμα μου...

λοιπον εχω ενα ενυδρειο 120 λιτρων το οποιο φανταζει μικρο σαυτο που θελω να κανω εχω μεσα ζεβρες ενα botia και μια labidochromis.

βεβαια θα μου πειτε οτι ρε μεγαλε ειναι ασχετα μεταξυ τους και επειδη εχοντας αποκτησει τοσα χρονια μια σχετικη εμπειρια με το συγκεκριμενο ενυδρειο διοτι εχουν μπει πανω απο 30 διαοφορετικα ειδη ψαριιων κατι θεωρω πως εχω μαθει και εξου και η θεληση μου να φτιαξω ενα μεγαλυτερο ενυδρειο

Καταρχας θα  ειναι τριγωνικο ενυδρειο διαστασεων 60χ60χ60 και πλατη 20εκ. και θα βαλω μεσα demasoni κοπαδι με σουπερ αιματα για φουλ γεννες.σκεφτομαι να αγορασω βαλσατικη αμμο ψιλοκοκκη 25 κιλα με πολλες πετρες καΙ ΒΡΑΧΟΥΣ για κρυψωνες με ενα εξωτερικο φιλτρο fluval406 θερμοστατη 250βαττ και σκεφτομαι ισως και μια αντλια κυκλοφορητη 1000λιτρων.

Ακουω γνωμες και προτασεις για κατι λιγοτερο κατι περισσοτερο ειμαι ετοιμος...

post-61975-0-29118200-1455907804_thumb.jpg

post-61975-0-31227800-1455907807_thumb.jpg

post-61975-0-70455400-1455907808_thumb.jpg

Και οι φωτο του ηδη υπαρχοντος ενυδρειου...

Εαν δε το πουλησω θα κρατησω μεσα 2 αγγελοψαρα που χω μαζι με τον κοκκινοπτερο σαν πρωτη σκεψη.πριν λιγο πουλησα τισ 2 ζεβρες που ειχα

Εαν δε το πουλησω θα κρατησω μεσα 2 αγγελοψαρα που χω μαζι με τον κοκκινοπτερο σαν πρωτη σκεψη.πριν λιγο πουλησα τισ 2 ζεβρες που ειχα

Τα ψαρια αυτα δεν κανουν για το ενυδρειο αυτο,καλυτερα να τα δωσεις και αν θες να βαλεις κατι σ αυτο το ενυδρειο,βαλε κατι σωστο για τα λιτρα αυτα.

Ενα ενα τα θεματα.Δεν γινεται να συζητησουμε εδω και για τα 2.

Αυτο το θεμα θα στο μεταφερω στην κατηγορια της Αφρικης να σου πουν εκει αν κανουν τα ψαρια που θες για το ενυδρειο που γραφεις,που νομιζω οτι δεν κανουν.

Οταν με το καλο αδειασεις απο ψαρια το 120,ανοιγεις θεμα εδω και το συζηταμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...