ΜΑΝΤΑΛ 9 Μαρτίου 2016 #26 Share 9 Μαρτίου 2016 Το φυτό ονομάζετε crassula ovata και είναι παχύφυτο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 10 Μαρτίου 2016 Author #27 Share 10 Μαρτίου 2016 Το φυτό ονομάζετε crassula ovata και είναι παχύφυτο.Αυτό εδώ είναι το φυτό, έτσι το λένε; Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 10 Μαρτίου 2016 Author #28 Share 10 Μαρτίου 2016 Δεν το βλέπω να αναπτύσσεται Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 10 Μαρτίου 2016 #29 Share 10 Μαρτίου 2016 δωστου λιγο χρονο..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldiver 10 Μαρτίου 2016 #30 Share 10 Μαρτίου 2016 Τι είδους θέμα είναι αυτό; "40 χρόνια χωρίς νερό και οξυγόνο. Γίνεται;" Αγαπητοί φίλοι ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. Το πείραμα εφαρμόζεται και εδώ στην Ελλάδα από την Τρόικα/Θεσμούς :hysterical: 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 10 Μαρτίου 2016 Author #31 Share 10 Μαρτίου 2016 Τι είδους θέμα είναι αυτό; "40 χρόνια χωρίς νερό και οξυγόνο. Γίνεται;" Αγαπητοί φίλοι ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. Το πείραμα εφαρμόζεται και εδώ στην Ελλάδα από την Τρόικα/Θεσμούς :hysterical: Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 10 Μαρτίου 2016 #32 Share 10 Μαρτίου 2016 Τι είδους θέμα είναι αυτό; "40 χρόνια χωρίς νερό και οξυγόνο. Γίνεται;" Αγαπητοί φίλοι ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. Το πείραμα εφαρμόζεται και εδώ στην Ελλάδα από την Τρόικα/Θεσμούς :hysterical: Χαχα ωραιος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisAthanasiadis 11 Μαρτίου 2016 #33 Share 11 Μαρτίου 2016 Τι είδους θέμα είναι αυτό; "40 χρόνια χωρίς νερό και οξυγόνο. Γίνεται;" Αγαπητοί φίλοι ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. Το πείραμα εφαρμόζεται και εδώ στην Ελλάδα από την Τρόικα/Θεσμούς :hysterical: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Κλαίω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος