PanaGreco 17 Φεβρουαρίου 2016 #1 Share 17 Φεβρουαρίου 2016 Κάποια βραχάκια έχουν ξεκολλήσει και σκέφτομαι επι της ευκαιρίας να κάνω και μια αλλαγή στην διαμόρφωση των βράχων για να αποκτήσω περισσότερο χώρο για νέα κοράλλια. Το ερώτημα είναι πόση ώρα μπορεί να μείνει ο βράχος έξω απο το νερό ώστε να κολληθούν τα κομμάτια και να ξαναμπούν μέσα? τα βραχάκια που θα βγούνε εκτός απο Xenia δεν έχουν κάτι άλλο πάνω τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 17 Φεβρουαρίου 2016 #2 Share 17 Φεβρουαρίου 2016 αν βάλεις κόλα απο αυτη που κολλάμε τα κοράλλια μπορείς να κολλήσεις τα βράχια μέσα σε κουβάδες με νερό. Και απλά οταν κολλήσουν και σκληρύνει η κόλα, βάζεις τα βράχια στο κυρίως ενυδρείο. Αλίως εκτός νερου και εκτεθειμένος στην ατμόσφαιρα θα έχεις τον φόβο της πτώσης της θερμοκρασίας του βράχου, και την έλλειψη υγρασίας. Αν με κάποιο τρόπο είχες το κομάτι με τις ξενίες μέσα σε νερό θα ήταν καλά. Πιστεύω πάνω απο 10 λεπτά θα ζορίζονται πολύ οι ξενίες. (Δεν το έχω κάνει στην πράξη. Απλά υποθέτω. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 17 Φεβρουαρίου 2016 #3 Share 17 Φεβρουαρίου 2016 Κάποια βραχάκια έχουν ξεκολλήσει και σκέφτομαι επι της ευκαιρίας να κάνω και μια αλλαγή στην διαμόρφωση των βράχων για να αποκτήσω περισσότερο χώρο για νέα κοράλλια. Το ερώτημα είναι πόση ώρα μπορεί να μείνει ο βράχος έξω απο το νερό ώστε να κολληθούν τα κομμάτια και να ξαναμπούν μέσα? τα βραχάκια που θα βγούνε εκτός απο Xenia δεν έχουν κάτι άλλο πάνω τους. Το εχω κανει στο παρελθόν για πάνω απο 2 ωρες χωρις κανένα πρόβλημα με την προϋπόθεση οτι κόλλαγα ενα μέρος του scape και το υπόλοιπο ηταν στο ενυδρειο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 17 Φεβρουαρίου 2016 Author #4 Share 17 Φεβρουαρίου 2016 Το εχω κανει στο παρελθόν για πάνω απο 2 ωρες χωρις κανένα πρόβλημα με την προϋπόθεση οτι κόλλαγα ενα μέρος του scape και το υπόλοιπο ηταν στο ενυδρειο.... Ωραία. Τότε ελπίζω να έχει καλό καιρό το ΣΚ γιατί μου βγήκε δουλειά να κάνω !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Φεβρουαρίου 2016 #5 Share 17 Φεβρουαρίου 2016 Βγαλε την μιση πλευρα του ενυδρειου μονταρισε τη και κρατα μερικα στο σαμπ για βιολογια μεχρι να τελειωσεις.τα βαζεις μεσα μαζι με stabiliti και ει σαι οκ.Δηλ το καθε κομματι θα το δουλευεις αφου τα εχεις απλωσει κατω .Μετα διαλεγεις και τα αλλα θα σε περιμενουν υγρα στο σαμπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 19 Φεβρουαρίου 2016 Author #6 Share 19 Φεβρουαρίου 2016 Βγαλε την μιση πλευρα του ενυδρειου μονταρισε τη και κρατα μερικα στο σαμπ για βιολογια μεχρι να τελειωσεις.τα βαζεις μεσα μαζι με stabiliti και ει σαι οκ.Δηλ το καθε κομματι θα το δουλευεις αφου τα εχεις απλωσει κατω .Μετα διαλεγεις και τα αλλα θα σε περιμενουν υγρα στο σαμπ.Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος