Popular Post Λάμπρος.Τ 16 Φεβρουαρίου 2016 Popular Post #1 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα σε όλο το Forum, Έχω μια «ιδέα» εδώ και αρκετό καιρό που με τρώει, και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας, και να δούμε κατά πόσο μπορούμε να την υλοποιήσουμε όλοι μαζί. Πάμε λοιπόν… Βασικά έχω παρατηρήσει ότι όλοι μας λίγο ή πολύ, έχουμε στην άκρη «υλικά ενυδρείου», τα οποία κάθονται ανεκμετάλλευτα !!! Πχ, άλλος έχει μια γυάλα, άλλος έχει ένα φίλτρο ή υλικά (άμμο, πέτρες, ρίζες, κτλ…), αρκετοί έχουν φυτά από κλαδέματα, και ακόμη περισσότεροι έχουν ψάρια τα οποία χαρίζουν γιατί δεν χωράνε ή γιατί δεν ταιριάζουν με την υπόλοιπη ιχθυοσύνθεση. Σκέφτομαι λοιπόν ότι αν μαζευτούμε αρκετοί μπορούμε να στήσουμε ένα πολύ όμορφο ενυδρείο, εύκολο στην συντήρηση, με ωραία χρώματα, και να το χαρίσουμε σε ένα «ορφανοτροφείο» ή σε μια στέγη παιδιών. Πιστεύω, ότι και μόνο που θα δούμε το χαμόγελο στο πρόσωπο τους φτάνει και περισσεύει !!! Όσο για την συντήρηση του, για αυτό μίλησα για εύκολο, μπορούμε να δείξουμε σε κάποιους υπευθύνους εκεί, το πώς μπορούν να την κάνουν και στο τέλος, τέλος … εδώ είμαστε και εμείς αν χρειαστούν κάποια βοήθεια. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί μπορούμε να στήσουμε όχι μόνο «ένα» αλλά πάρα πολλά ενυδρεία για αυτά τα παιδιά !!! Τι λέτε????????????? Κύριε «Διαχειριστά» και κύριοι «Συντονιστές», αν θέλετε μπορούμε να την συζητήσουμε και στην κοπή της πίτας πιο επίσημα. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 16 Φεβρουαρίου 2016 #2 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Ωραία ιδέα Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Φεβρουαρίου 2016 #3 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Αν ψαξεις το φορουμ,σε παλιοτερα θεματα εχει ξανασυζητηθει αυτο αλλα δεν ειναι τοσο απλο πραγμα. Συντηρηση πρεπει να γινει απο μας και θα πρεπει να συμφωνησουν και αυτοι για το αν θελουν ενυδρειο στο χωρο τους. Παντως,εχει ξαναγινει κατι τετοιο με επιτυχια αλλα η συντηρηση γινοταν απο παιδια του φορουμ. Κοιτα εδω.http://www.aquazone.gr/forums/topic/52301-%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 16 Φεβρουαρίου 2016 #4 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 +1000... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λάμπρος.Τ 16 Φεβρουαρίου 2016 Author #5 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Αν ψαξεις το φορουμ,σε παλιοτερα θεματα εχει ξανασυζητηθει αυτο αλλα δεν ειναι τοσο απλο πραγμα. Συντηρηση πρεπει να γινει απο μας και θα πρεπει να συμφωνησουν και αυτοι για το αν θελουν ενυδρειο στο χωρο τους. Παντως,εχει ξαναγινει κατι τετοιο με επιτυχια αλλα η συντηρηση γινοταν απο παιδια του φορουμ. Κοιτα εδω.http://www.aquazone.gr/forums/topic/52301-%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/ Κώστα το είδα, και μπράβο στα παιδιά που το είχαν υλοποιήσει. Πολύ καλή σκέψη και ενέργεια. Δεν καταλαβαίνω όμως που είναι το πρόβλημα??? Στην γραφειοκρατία ??? Στις άδειες ??? Μην τα παρουσιάζουμε τόσο τραγικά. Ότι δεν νομίζω να είναι πολύ απλό, είναι σίγουρο, αλλά ...."οκ" τι χάνουμε να το ψάξουμε ??? Εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω να μιλήσω με αρκετά ιδρύματα και να ρωτήσω αν ενδιαφέρονται να δεχθούν κάποια τέτοια προσφορά από εμάς. Αυτό μπορούν να το κάνουν και άλλοι. Δεν νομίζω ότι δεν θα υπάρξει ενδιαφέρον από τόσα ιδρύματα ή σχολεία ή .... όσο για την συντήρηση, και εκεί θα τη βρούμε τη λύση. Το θέμα είναι να γίνει η αρχή. Εγώ προσωπικά θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα σήμερα κιόλας και θα σας ενημερώνω εδώ. Όσοι από εσάς ξέρετε ή θέλετε μπορείτε να κάνετε κάτι αντίστοιχο και να βάζουμε τις πληροφορίες που έχουμε εδώ. Στο τέλος θα δούμε όλοι μαζί που θα το στήσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λάμπρος.Τ 16 Φεβρουαρίου 2016 Author #6 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Ήδη έχω μιλήσει με 3 - 4 ιδρύματα και είναι "θετικά", (αρχικά) σε αυτή την πρόταση. Θα με ξανακαλέσουν για περισσότερες πληροφορίες. Εδώ τι γίνεται ??? Δεν βλέπω πολύ ...."ενέργεια". Για να ζωηρέψουμε λιγάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Φεβρουαρίου 2016 #7 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Βλεπεις να το εκανα πουθενα τραγικο? Ισα ισα που σου ειπα οτι εχει ξαναγινει! Απλα σου λεω οτι δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα με τα ιδρυματα. Ψαξε λιγο τα παλιοτερα θεματα να δεις ποσες φορες εχει ξανασυζητηθει κατι τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λάμπρος.Τ 16 Φεβρουαρίου 2016 Author #8 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν, επειδή εγώ είμαι εκ φύσεως "αντιδραστικός", και γενικά "περίεργος", βρήκα τελικά αυτό που όπως φαίνεται ήταν πολύ περίπλοκο και δύσκολο. (Αυτό δεν είναι σπόντα για σένα Κώστα. Το γράφω για να μην παρεξηγηθείς και χαλάσουμε και το θέμα). Όπως έγραψα αρχικά, έκανα 3 -4 τηλέφωνα, και τελικά από το "Ίδρυμα Βρεφών Μητέρα", το οποίο φιλοξενεί περίπου 80 παιδάκια από νεογέννητα έως και 5 ετών, μίλησα με μια ευγενέστατη κυρία η οποία αφού μίλησε με τους υπευθύνους, με κάλεσε να με ενημερώσει ότι "πολύ ευχαρίστως θα δεχόντουσαν μια τέτοια προσφορα". Περιμένω απαντήσεις και από άλλα ιδρύματα, αλλά το πρώτο βρέθηκε. Η αρχή έγινε. Από εμάς δεν βλέπω να γίνεται κάτι..... Εγώ λοιπόν κάνω την αρχή και λέω πως μπορώ να διαθέσω, 15 κιλά άμμο χλαζιακή μαύρη, μια ρίζα, ένα εξωτερικό φίλτρο, αρκετά λάστιχα, και αρκετό βιολογικό υλικό. Άντε λοιπόν για ξεκουνηθείτε, κανένας που να έχει κανένα διαθέσιμο ενυδρείο, τίποτε φυτά, κάποια ψαράκια ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 16 Φεβρουαρίου 2016 #9 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Η ιδέα είναι πολύ καλή και πολύ όμορφη. Αλλά θα ήταν καλό το ίδρυμα στο οποίο πρόκειται να γίνει να ενημερωθεί ότι το ενυδρείο θα χρειάζεται συντήρηση από κάποιον και έχει και έξοδα αναλώσιμων. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λάμπρος.Τ 16 Φεβρουαρίου 2016 Author #10 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Τους έχω ενημερώσει ήδη για την βασική συντήρηση του ενυδρείου (αλλαγές νερού 30% - 40 % κάθε εβδομάδα, ταίσμα καθε ημέρα), πιστεύω ότι τα πρώτα βασικά (τροφές, αντιχλώρια, κτλ...) μπορούμε να τα προσφέρουμε εμείς. Αυτοί είναι θετικοί στο να αναλάβουν κάποια τέτοια συντήρηση (αρκεί να τους δείξουμε το πως, πότε, κτλ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λάμπρος.Τ 16 Φεβρουαρίου 2016 Author #11 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Τι έγινε ρε παιδιά? κανείς μέχρι τώρα??? Δεν υπάρχει δηλαδή κανείς που να του περισεύει έστω ένας θερμοστάτης, κανένα φυτό, κάτι τέλος πάντων ??? Έστω και προσφορά για να βοηθήσει στο στήσιμο ??? κανέις???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 16 Φεβρουαρίου 2016 #12 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Λαμπρο,βιαζεσαι... Ολα μπορουν να γινουν αλλα θελουν χρονο,συζητησεις και υπομονη. Ο κοσμος δουλευει συνηθως καποιες ωρες την ημερα,δεν μπορεις να περιμενεις απαντηση απο ολα τα μελη του φορουμ (συντονιστες και μελη) μεσα σε 2 ή 4 ωρες. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 16 Φεβρουαρίου 2016 #13 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Εχω διαθέσιμες πετρες moonstone και spaghetti πολλές παρα πολλές... αν ειναι για παιδακια μέσα!!! Και οτι αλλο μπορεσω να συγκεντρώσω... Επίσης υπαρχει ενα ίδρυμα με παιδακια που τα εχουν παρει απο τους γονείς τους λογο συμπεριφοράς αν θέλετε μπορω να ρωτήσω κι εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λάμπρος.Τ 16 Φεβρουαρίου 2016 Author #14 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Μιχάλη ας μην το ανοίξουμε το θέμα "βιασύνης".Δεν περιμένω απαντήσεις από "όλο" το Forum, αλλά έστω κάποια απάντηση περίμενα ότι θα είχα. Τουλάχιστον από κάποιους που είναι "on line". Όσο για το ότι θέλει η κίνηση αυτή συζητήσεις κτλ.. ε, εντάξει δεν πιστεύω ότι πάμε να στείλουμε και πύραυλο στο φεγγάρι. Απλά πράγματα είναι. Μαζευόμαστε, μαζεύουμε διαθέσιμο εξοπλισμό, ψάρια, φυτά κτλ.. και το στήνουμε. Τόσο απλό είναι. Ας μην το χαλάσουμε και άλλο το θέμα όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λάμπρος.Τ 16 Φεβρουαρίου 2016 Author #15 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 irakles, ευχαριστώ και εσένα stathis. Ρώτα βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 16 Φεβρουαρίου 2016 #16 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Δεν βιαζόμαστε.... για να είμαστε και σωστοι.... και ο Μιχάλης μεσα ειναι εδω βοήθα εμας οπου μπορει στα παιδιά θα πει οχι?? ☺☺☺ Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 16 Φεβρουαρίου 2016 #17 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Και εγω μεσα ειμαι,εχω πολυ εξοπλισμο που καθεται και αναλωσιμα. Για την ακριβεια εχω τουλαχιστον δυο ετοιμα συστηματακια οπως τα σκεφτομαι προχειρα,και φυσικα δεν ειμαι αρνητικος σε αυτο που λες Λαμπρο.Απλα πριν αρχισω να λεω δινω αυτο,δινω εκεινο,περιμενω να δω τι θα πουν και τα αλλα παιδια γιατι ειμαστε ομαδα και δεν λειτουργουμε αυτονομα ουτε προκειται για μια δωρεα που θα εκανα εγω και δεν θα το ελεγα.Προκειται για κατι το οποιο φερει μια ευθυνη ως προς την συντηριση και η οποια επικοινωνια ειναι να γινει πρεπει να γινει σαν aquazone,και οχι σαν Λαμπρος ή Μιχαλης. Με αυτη την ενοια σου ειπα βιαζεσαι. Επισης το οτι καποιοι ειναι συνδεμενοι δεν σημαινει οτι ειναι και διαθεσιμοι για επικοινωνια.Για παραδειγμα θα πω τον εαυτο μου και θα σου πω οτι ειμαι συνδεμενος μονιμως απο ενα ταμπλετ στο σπιτι (ειναι παντα ανοιχτο) το κινητο μου (περιστασιακα συνδεεται σε wifi) και φυσικα δυο σταθεροι υπολογιστες στους οποιους αν και διαβαζω φευγαλεα δεν μπορω παντα να εχω τον χρονο να γραψω ή να ασχοληθω με κατι γιατι παραλληλα δουλευω και ριχνω μια ματια. Στο θεμα μας νομιζω οτι για να λειτουργησει θα πρεπει να δεσμευτουμε καποιοι,αναλογως την περιοχη μας,ωστε αν μη τι αλλο να ενημερωσουμε σωστα τα ιδρυματα/σχολεια/οργανισμους για την διατηρηση των ζωντανων που προκειται να φιλοξενηθουν.Μετα την ενημερωση και μετα το στησιμο ενας συστηματος φυσικα θα πρεπει να δραστηριοποιηθουμε παλι για καποιες ρουτινες μεχρι να εχουν αναλογη εμπειρια οι αρμοδιοι και να το συνεχισουν. Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη,με χαρα περιμενω και των υπολοιπων Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 16 Φεβρουαρίου 2016 #18 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Εντάξει είναι καλή κίνηση, όμως στην Ελλάδα (κι αλλού φαντάζομαι) αυτός που σηκώνει το τηλέφωνο και λέει "ναι, θα το συντηρήσουμε καλέ" έχει στο μυαλό του "θα βάλω τα κορόιδα που έχουν 100 δουλειές ή τους τεμπέληδες που δεν κάνουν τίποτα να ασχοληθούν". Τα κορόιδα ή τεμπέληδες θα κουνήσουν το κεφάλι και από 'δω ήρθαν κι άλλοι. -Επίσης, τη γυάλα ποιος θα τη βάλει. Πολλοί έχουν μια 60άρα γυάλα που κάθεται (μιζέρια για ένα ίδρυμα) αλλά ποιος θα διαθέσει την 300άρα του ή την 500άρα του που απλά τυχαίνει ΤΩΡΑ να είναι άδεια; Αυτές οι κινήσεις είναι περισσότερο για περιπτώσεις που έχουν ένα ενυδρείο αλλά το έχουν παρατημένο ή χωρίς εξοπλισμό. -Τέλος, σε βρέφη μη νομίζεις ότι θα φέρει και ενθουσιασμό. Καλύτερα σε κάποιο ίδρυμα με μεγαλύτερα παιδιά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λάμπρος.Τ 16 Φεβρουαρίου 2016 Author #19 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Dex, δεν συμφωνώ καθόλου με τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την συγκεκριμένη πρόταση, αλλά θα περιμένω να ακούσω προτάσεις/απόψεις και άλλων, και θα απαντήσω συνολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λάμπρος.Τ 16 Φεβρουαρίου 2016 Author #20 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 σσσσσσσ...σσσσ, μην ξυπνήσει κανείς!!! Λυπάμαι. Καληνύχτα σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 16 Φεβρουαρίου 2016 #21 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Λάμπρο η ιδέα σου φυσικά και είναι ωραία και υλοποιήσιμη από τα παιδιά που και σίγουρα πολλά θα βρεθούν να βοηθήσουν η να δωρίσουν. Στο παρελθόν όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ποστ, έχουν πραγματοποιηθει παρόμοιες δράσεις. Εγώ κολλάω στο αν έχουν πραγματικά αντιληφθεί εκείνοι με τους οποιους μίλησες, τις ευθύνες/υποχρεώσεις τους από το στησιμο και μετα. Μήπως θα βλέπουν το ενυδρείο σα διακοσμητικό και θα του συμπεριφερονται σαν τέτοιο; Σίγουρα το να δινεις χαρά σε παιδιά και να τους χαρίζεις χαμόγελα έχει αξία ανεκτίμητη και για το λόγο αυτό ειμαι μαζί σου. Με χαρά θα κοιτάξω στην αποθήκη μου να βρω τι μπορώ να σας στείλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 16 Φεβρουαρίου 2016 #22 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 σσσσσσσ...σσσσ, μην ξυπνήσει κανείς!!! Λυπάμαι. Καληνύχτα σας. Ρε συ Λαμπρο, δεν σε καταλαβαινω. Εκανες μια προταση. Δεν σημαινει οτι την ενστερνιζονται ολοι! Για ποιους λυπασαι και γιατι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 16 Φεβρουαρίου 2016 #23 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Λάμπρο η ιδέα σου είναι καλή, και πραγματικά εαν θα μπορούσαμε να την πραγματοποιήσουμε θα ήταν πολύ όμορφο. Ομως δεν χρειάζεται καμία βιασύνη, μιας και για να γίνει κάτι τέτοιο προφανώς χρειάζονται αρκετά πράγματα. Και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο: Εστω αφού πάρουμε όλες τις σχετικές διαβεβαιώσεις, για την άδεια, για την συντήρηση κλπ κλπ φαντάζομαι οτι δεν έχεις στο μυαλό σου ένα ενυδρείο 60-80 λίτρα. Σε τέτοιους χώρους χρειάζεται ένα πιο μεγάλο ενυδρείο, που να μπορεί να την παλεύει, μιας και όλοι γνωριζουμε, οτι μετά το πρώτο διάστημα του ενθουσιασμού όλα ατονούν κι ένα μικρό σύστημα είναι δύσκολο να ανταπεξέλθει. Αρα χρειαζόμαστε μια αρκετα μεγάλη γυάλα, και ένα καλό φίλτρο. Συνήθως αυτά δεν περισσεύουν από τις αποθήκες των περισσότερων από εμάς. Ισως θα μπορούσαμε να το προσπαθήσουμε με κάποιον άλλο τρόπο. Ολα αυτά όμως δεν γίνονται σε μια ημέρα. Θέλουν το χρόνο τους. Είναι λοιπόν κατά τη γνώμη μου άδικο το περί καληνυχτας που έγραψες παραπάνω. Ας γράψουν και άλλοι την αποψή τους και θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι στη συνέχεια. Αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 16 Φεβρουαρίου 2016 #24 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Ενυδρειο σε τετοιες εγκαταστασεις χωρις καποιον ανθρωπο να το φροντιζει και να το αγαπαει, ειναι απλα καταδικασμενη προσπαθεια. Οπως ειναι στο Παιδων, οπως ειναι στο 401 και οπως ειναι σε πολλα αλλα ιδρυματα! Το σεναριο ειναι το εξης. Αρρωσταινει το πρωτο ψαρι. Δεν εχουν ιδεα τι να κανουν και το ψαρι πεθαινει. Υστερα για να αναπληρωσουν το ψαρι, πανε και βαζουν αλλο το οποιο ειναι αλλα αντι αλλων και εκει ξεκιναει η κατρακυλα. Μετα ερχεται η αλγη. Εκει να δειτε πανηγυρια. Οποτε σε καποια φαση, βγαζουν τα φυτα και βαζουν αεροπλανα, καραβια, φαρους και αλλα τετοια ωραια! Φυσικα, οι ανθρωποι που δουλευουν εκει μεσα, δεν εχουν την ορεξη μου η του χ, ψ να ταιζουν καθε λιγο και λιγακι τα ψαρια γιατι εχουν πολυ σημαντικοτερα πραγματα να κανουν. Ποσο μαλλον να κανουν αλλαγες νερου. Το αποτελεσμα, ενας βουρκος που εκει μεσα καπου στα σκοταδια ζει ( ; ) ενα χρυσοψαρο. Φυσικα και αυτο δεν ειναι ωραιο θεαμα σε ιδρυματα και νοσοκομεια και στο τελος, τρωει ενα ποδι και τελειωνει η φασαρια. Τετοιες προσπαθειες εχουν γινει αρκετες εδω μεσα. Οι πιο πολλες απετυχαν. Οσες δουλευουν ακομη ειναι λογω καποιων μελων τα οποια επιμελουνται προσωπικα ο πως ο φιλος dex και ο φιλος του, του οποιου το ονομα μου διαφευγει, οπως ο φιλος απο την Κρητη με το ενυδρειο στο πυροσβεστικο κτλ. Εγω προσωπικα εχω μια μεγαλη γυαλα που θελει λιγο σουλουπωμα και την οποια μπορω να την διαθεσω. Απο κει και περα τι; Ποιος θα εγγυηθει σε μενα η στον ταδε φιλο οτι πολυ απλα δεν πεταξα τα πραγματα μου στα σκουπιδια; Εν κατακλειδι, καλη η σκεψη, σχεδον αδυνατη η υλοποιηση! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 16 Φεβρουαρίου 2016 #25 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 (edited) Ολα μπορουν να γινουν εν μερη ειναι πολυ καλη ιδεα αλλα θελει οπως ολα τα πραγματα οργανωση γιατι απο οτι καταλαβα ευκολα μπορουν να υπαρχουν 'παρατραγουδα'... Απο οτι βλεπω εχουν βρεθει τα περισοτερα για να στηθει ενυδρειο.. Οσον αφορα ταισμα και συντηρηση ειμαστε τοσα ατομα εδω μεσα δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν μας περισσευει μια ωρα καθε βδομαδα για αλλαγες νερου και γεμισμα μιας ταιστρας... Τωρα αν καποιοι θελουν να περναν και συχνοτερα να ριχνουν μια ματια μπραβο τους... Στο φιναλε μεχρι και προγραμα συντηρησης μπορουμε να φτιαξουμε... Λαμπρο θελει λιγο υπομονη για να γινει αυτο που καλως σκεφτεσαι και στο φιναλε μπορουν να γινουν και ομαδικα και οχι ατομικα ολα βαζοντας ο καθενας μας ενα πολυ μικρο ποσο(οποιος και αν μπορει).. Έγινε επεξεργασία 16 Φεβρουαρίου 2016 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος