kokalo 15 Φεβρουαρίου 2016 #1 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα στην παρεα που δυστηχως λογω υποχρεωσεων ειμαι ανενεργος για παρα πολυ καιρο! Λοιπον εχω ενα 550αρι ενυδρειο 155χ60χ65μ με 35 τροφεους red μολιρο εδω και 3 χρονια σχεδον.και επισης εχω και 10 ικολα σε ενα αλλο ενυδρειο με αρκετες γεννες . Συνολικα ασχολουμε με τα τροφεους 5 χρονια γεματα και γενικα με κιχλιδες αφρικης κοντα στα 6-7 χρονια Για να βοηθησω και εγω λιγο! ειχα τα παρακατω ψαρια tropheus ikolakaiser 150+ψαρακια σε γεννες tropheus red moliro 80+ψαρακια σε γεννες Απο malawi για να μην γραφω ειχα σχεδον τα παντα εκτος απο αυλονακαρες με πανω απο 2000 ψαρια σε γεννες. Το θεμα ειναι τωρα τι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 15 Φεβρουαρίου 2016 #2 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα. Βλέπω ότι άνοιξες το θέμα στις κιχλιδες Αφρικης. Αυτό σημαίνει ότι θέλεις να παραμεινεις στην Αφρική να φανταστώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
888 16 Φεβρουαρίου 2016 #3 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 (edited) .... ειχα σχεδον τα παντα εκτος απο αυλονακαρες .... μόνος σου ρωτάς μόνος απαντάς ρε φίλε! αλλά να ρωτήσω και γω, θες ν' αλλάξεις γιατί βαρέθηκες και αλλάζεις για ν' αλλάξεις? και ρωτάς να σου προτείνουν τι ν 'αλλάξεις?? και με τόσα λίτρα κι εμπειρία (που σημαίνει πολύ λιγότερους συμβιβασμούς)? να το πω κι αλλιώς, βλέπεις π.χ. κάτι τέτοιο: είναι δυνατόν ΑΝ σου αρέσουν τα ψαράκια και σε "συγκινούν" να μην πάρεις μπροστά? ν' αρχίσεις να φτιάχνεις ιδέες και σχέδια για μετατροπές? απλά δυσκολεύομαι για το αντίθετο.... ν' αλλάξω π.χ. γιατί βαρέθηκα κι όχι γιατί καψουρεύτικα ?!?!.... περι ορέξεως βέβαια (σε κάθε επίπεδο) κολοκυθοκεφτέδες με μπόλικο κέτσαπ Έγινε επεξεργασία 16 Φεβρουαρίου 2016 - 888 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokalo 16 Φεβρουαρίου 2016 Author #4 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 888 δεν Ξερω αν θα βαλω αυλονακαρες ακομα το σκεφτομαι ομως!Δεν βαρεθηκα τα ψαρια μου απλα θελω να κανω μια αλλαγη ψαροσυνθεσης για να δω καινουργιες συμπεριφορες κτλ μια νεα προκληση δλδ. Επισης προκληση για μενα ειναι να παρω καποια ομαδα ψαριων και να καταφερω να κανω καποιες αναπαραγωγες (οχι μονο μια η δυο τυχαιες γεννες τυχερες) αυτο μου διχνει οτι κανω κατι σωστα και μου δινει μια ικανοποιηση,βεβαια θα μπρορουσες να μου πεις κιχλιδες ειναι ρε μεγαλε ζευγαρωνουν ετσι και αλλιως ...αλλα δεν ισχυει παντα.. Εδω και αρκετο καιρο σκεφτομαι να παω στην λιμνη Victoria αλλα με οποιον ανθρωπο και να εχω μιλησει χομπιστα pet shop κτλ δεν μπορει να μου βρει αυτα που ζηταω.... για παραδειγμα Astatoreochromis alluaudi male female Haplochromis sp. "Kenya gold Haplochromis sp. "ruby" Mbipia lutea-Haplochromis sp. "carp" Ισως και να μην υπαρχουν η να μπορω να τα βρω μονο απο εξω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
888 16 Φεβρουαρίου 2016 #5 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 ....η να μπορω να τα βρω μονο απο εξω! Έτσι!! αφού το 'χεις το στόχο !!! όμορφα ψαράκια έβαλες.... Αγγλία αν δεν απατώμαι βρίσκεις τα πάντα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokalo 16 Φεβρουαρίου 2016 Author #6 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 (edited) ειδικα με τα capital control με τους ******** συγνωμη για την εκφραση που μπλεξαμε πολυ δυσκολα να παρουμε κατι απο εξω. Mod edit: Θα σε παρακαλούσα να μην χρησιμοποιείς τέτοιες εκφράσεις. Το συγγνώμη δεν δικαιολογεί την βρισιά. Έγινε επεξεργασία 16 Φεβρουαρίου 2016 - argy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
888 16 Φεβρουαρίου 2016 #7 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 ω, δεν νομίζω ότι έχεις πρόβλημα, αν πας κατευθείαν σε μαγαζί με χρέωση πιστωτικής δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα (δες π.μ.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokalo 16 Φεβρουαρίου 2016 Author #8 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Όποιος γνωρίζει κάποιο αξιόπιστο site με Κιχλίδες ας το κάνει λινκ εδώ επίσης αν έχει πάρει κανείς κάτι από έξω ας μας το πει . Argy1 soz έπρεπε να το γράψω έτσι #&%!€@! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 17 Φεβρουαρίου 2016 #9 Share 17 Φεβρουαρίου 2016 http://www.hellasfishfarm.com/ Ριξε μια ματια εδω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 18 Φεβρουαρίου 2016 #10 Share 18 Φεβρουαρίου 2016 Αρα κατεληξες σε victoria? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokalo 20 Φεβρουαρίου 2016 Author #11 Share 20 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αλλά δεν μπορω να βρω σχεδόν τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 20 Φεβρουαρίου 2016 #12 Share 20 Φεβρουαρίου 2016 Αν δεν κανω λαθος τα περισσοτερα ειδη απο βικτωρια ειναι υπο προστασια και εχουν σταματησει οι εξαγωγες (οι νομιμες τουλαχιστον) και καποια ειδη που ερχονται ειναι κυριολεκτικα πανακριβα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 21 Φεβρουαρίου 2016 #13 Share 21 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα φίλος και καλώς επέστρεψες! Αυτοί είναι ωραίοι προβληματισμοί που μας βάζεις.. Προτιμάς κάτι σε species ή πιο κοινωνικό? Από species εγώ θα πρότεινα Cyrtocara Moorii. Δεν το έχουμε ξαναδεί και νομίζω αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokalo 23 Φεβρουαρίου 2016 Author #14 Share 23 Φεβρουαρίου 2016 Θελω κατι σε σπανιο ειδος με 6 ματια 12 φτερα 60 χρωματα και τετοια δεν ξερω αν με καταλαβαινει κανεις!!! :judge: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος