PERTS 15 Φεβρουαρίου 2016 #1 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 γεια σας παραθετω κατω 3 φωτο απο το νερο του ενυδρειου μου που ειναι πανω πανω κατι κυλιδες μεσα στπ samp και δεν ξερω τι ειναι και τι φταιει.Αν γνωριζει καποιος πιο εμπειρος θα χαρω ναμε ενημερωσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 15 Φεβρουαρίου 2016 #2 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 (edited) http://www.aquazone.gr/forums/topic/80879-%CE%AC%CE%BB%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%8D/ Δες στην αλγη που ειναι 2η Επιφανειακή Μεμβράνη (Βιοφιλμ) Έγινε επεξεργασία 15 Φεβρουαρίου 2016 - Irakles Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERTS 26 Φεβρουαρίου 2016 Author #3 Share 26 Φεβρουαρίου 2016 Στο καινουργιο μου το ενυδρειο μολισ παρατηρησα οτι εχει αθτα τα ασπρα σαν ζελε ειναι και ειμαι σε διαδικασια στρωσιματος μπορει καποιοσ να καταλαβει τι ειναι? επισης και η μια φωτο ειναι το πως ειναι το νερο μου στην επιφανεια πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Φεβρουαρίου 2016 #4 Share 26 Φεβρουαρίου 2016 Δεν εχεις καθολου αναταραξη στην επιφανεια. Το φιλμ δεν προκειται να διαλυθει χωρις αναταραξη. Τα αλλα, ρε φιλε ειναι σαν κοχυλακια πλαστικα. Εχεις παιδια στο σπιτι; Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERTS 26 Φεβρουαρίου 2016 Author #5 Share 26 Φεβρουαρίου 2016 τα κοχυλια ειναι διακοσμητικα που φοσφοριζουν η ασπρη γλιτσα ειναι το προβλημα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 26 Φεβρουαρίου 2016 #6 Share 26 Φεβρουαρίου 2016 Σαν μύκητας είναι η γλίτσα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Φεβρουαρίου 2016 #7 Share 26 Φεβρουαρίου 2016 Ουπς, τωρα το ειδα καλα. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 27 Φεβρουαρίου 2016 #8 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 Eϊναι κατά πάσα πιθανότητα μύκητας φίλε μου που σου είπα παραπάνω. Με προβληματίζει από που μπορεί να έρχεται γιατί και ξύλο να έχεις μου κάνει εντύπωση να έχει μεταφερθεί στο χαλίκι. Δώσε του λίγες μέρες χρόνο να δεις τι θα κάνει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 27 Φεβρουαρίου 2016 #9 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 Απ τις φωτό που έχει το άρθρο με τις άλγες μου φαίνεται για ασπροδιάφανη βλεννώδες βιο-μεμβράνη. Λογικά θα φύγει μόνο του όπως κι εμένα όταν εμφανίστηκε στο ξύλο και δεν έκανα απολύτως τίποτα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 27 Φεβρουαρίου 2016 #10 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 Απ τις φωτό που έχει το άρθρο με τις άλγες μου φαίνεται για ασπροδιάφανη βλεννώδες βιο-μεμβράνη. Λογικά θα φύγει μόνο του όπως κι εμένα όταν εμφανίστηκε στο ξύλο και δεν έκανα απολύτως τίποτα. Παρατήρησα πως άμα βράσει το ξύλο αυτό δεν βγαίνει. Σε 2 ξύλα που βράστηκαν και δεν βγήκε, στο τρίτο γέμισε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 27 Φεβρουαρίου 2016 #11 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ το έβρασα δύο φορές, μου εμφανίστηκε δεν το πείραξα καθόλου και μια μέρα απλά δεν υπήρχε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 27 Φεβρουαρίου 2016 #12 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια νομιζω οτι θα φυγει μονο του. Και εμενα τα ξυλα επιασαν τετοια γλιτσα αλλα εφυγε μονη της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERTS 28 Φεβρουαρίου 2016 Author #13 Share 28 Φεβρουαρίου 2016 to thema einai oti ego den exo ksila..isos epeidh einai kainoyrgio kai ftiaxto na vgale apo ta ylika apotin ammo ksero kai ego ola mazi...arxizei kai katharizei opos to blepo siga siga ap[o proxtes Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Φεβρουαρίου 2016 #14 Share 28 Φεβρουαρίου 2016 to thema einai oti ego den exo ksila..isos epeidh einai kainoyrgio kai ftiaxto na vgale apo ta ylika apotin ammo ksero kai ego ola mazi...arxizei kai katharizei opos to blepo siga siga ap[o proxtes Παρακαλω γραφε με πεζα Ελληνικα γιατι ειναι κανονισμος του φορουμ. Ευχαριστω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος