Jump to content

προβλημα με το νερο

PERTS

Recommended Posts

γεια σας παραθετω κατω 3 φωτο απο το νερο του ενυδρειου μου που ειναι πανω πανω κατι κυλιδες μεσα στπ samp και δεν ξερω τι ειναι και τι φταιει.Αν γνωριζει καποιος πιο εμπειρος θα χαρω ναμε ενημερωσει...

post-61975-0-01129400-1455562321_thumb.jpg

post-61975-0-19114100-1455562331_thumb.jpg

post-61975-0-65923800-1455562340_thumb.jpg

http://www.aquazone.gr/forums/topic/80879-%CE%AC%CE%BB%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%8D/

Δες στην αλγη που ειναι 2η Επιφανειακή Μεμβράνη (Βιοφιλμ)

Έγινε επεξεργασία - Irakles

• 2 weeks later...
Στο καινουργιο μου το ενυδρειο μολισ παρατηρησα οτι εχει αθτα τα ασπρα σαν ζελε ειναι και ειμαι σε διαδικασια στρωσιματος μπορει καποιοσ να καταλαβει τι ειναι?

επισης και η μια φωτο ειναι το πως ειναι το νερο μου στην επιφανεια πανω

post-61975-0-26323400-1456521763_thumb.jpg

post-61975-0-58243200-1456521771_thumb.jpg

post-61975-0-45262000-1456521780_thumb.jpg

Δεν εχεις καθολου αναταραξη στην επιφανεια. Το φιλμ δεν προκειται να διαλυθει χωρις αναταραξη.

Τα αλλα, ρε φιλε ειναι σαν κοχυλακια πλαστικα. Εχεις παιδια στο σπιτι;

Send from the heart of the Amazonas

τα κοχυλια ειναι διακοσμητικα που φοσφοριζουν η ασπρη γλιτσα ειναι το προβλημα μου

Σαν μύκητας είναι η γλίτσα...

• Like 1

Eϊναι κατά πάσα πιθανότητα μύκητας φίλε μου που σου είπα παραπάνω.

Με προβληματίζει από που μπορεί να έρχεται γιατί και ξύλο να έχεις μου κάνει εντύπωση να έχει μεταφερθεί στο χαλίκι. Δώσε του λίγες μέρες χρόνο να δεις τι θα κάνει.

• Like 1

Απ τις φωτό που έχει το άρθρο με τις άλγες μου φαίνεται για ασπροδιάφανη βλεννώδες βιο-μεμβράνη. Λογικά θα φύγει μόνο του όπως κι εμένα όταν εμφανίστηκε στο ξύλο και δεν έκανα απολύτως τίποτα. 

• Like 1

Απ τις φωτό που έχει το άρθρο με τις άλγες μου φαίνεται για ασπροδιάφανη βλεννώδες βιο-μεμβράνη. Λογικά θα φύγει μόνο του όπως κι εμένα όταν εμφανίστηκε στο ξύλο και δεν έκανα απολύτως τίποτα. 

Παρατήρησα πως άμα βράσει το ξύλο αυτό δεν βγαίνει. Σε 2 ξύλα που βράστηκαν και δεν βγήκε, στο τρίτο γέμισε.

Εγώ το έβρασα δύο φορές, μου εμφανίστηκε δεν το πείραξα καθόλου και μια μέρα απλά δεν υπήρχε. 

Παιδια νομιζω οτι θα φυγει μονο του. Και εμενα τα ξυλα επιασαν τετοια γλιτσα αλλα εφυγε μονη της.

to thema einai oti ego den exo ksila..isos epeidh einai kainoyrgio kai ftiaxto na vgale apo ta ylika apotin ammo ksero kai ego ola mazi...arxizei kai katharizei opos to blepo siga siga ap[o proxtes

to thema einai oti ego den exo ksila..isos epeidh einai kainoyrgio kai ftiaxto na vgale apo ta ylika apotin ammo ksero kai ego ola mazi...arxizei kai katharizei opos to blepo siga siga ap[o proxtes

Παρακαλω γραφε με πεζα Ελληνικα γιατι ειναι κανονισμος του φορουμ.

Ευχαριστω!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...