rastafarian 27 Φεβρουαρίου 2016 #26 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 Οτι ναναι σου λενε.. Παρε τεστ και βιολογικο οπωσδηποτε και βαλε τα ψαρια μια αγγελια να τα δωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos0000 27 Φεβρουαρίου 2016 #27 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 σιγα σιγα πρεπει να ξεκινησεισ και λιγο διαβασμα για να μπορεισ να καταλαβεισ τι σου λενε τα παιδια εγω θα ξεκιναγα πρωτα απο εδω.Η Πρώτη Επαφή Με Το Ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNPATSIA 27 Φεβρουαρίου 2016 Author #28 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 Μανο θα ξεκινησω το διαβασμα φιλε γιατι χρειαζεται οπως βλεπω.υπαρχει μηπως και κανα βιβλιο;Εχω μια ακομα ερωτηση.τι φιλτρο να βαλω;Λεω οταν παρω φιλτρο να παρω και βιολογικο υλικο μαζι με τεστακια.εσεις τι λετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos0000 27 Φεβρουαρίου 2016 #29 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 Μανο θα ξεκινησω το διαβασμα φιλε γιατι χρειαζεται οπως βλεπω.υπαρχει μηπως και κανα βιβλιο;Εχω μια ακομα ερωτηση.τι φιλτρο να βαλω;Λεω οταν παρω φιλτρο να παρω και βιολογικο υλικο μαζι με τεστακια.εσεις τι λετε; βιβλιο δεν χρειαζεσαι εχουν τα παιδια εδω μεσα οτι θελεισ.για 65 λιτρα ενα με 600l/h ειναι καλα.τεστακια οπωσδηποτε τα ποιο βασικα ειναι αμωνιασ νιτρωδη και νιτρικα.οσο για το βιολογικο υλικο ουτε συζητησει.και καλο θα ειναι να βρεισ μπολι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNPATSIA 27 Φεβρουαρίου 2016 Author #30 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 Ωραια απο δευτερα παω για φιλτρακι και υλικα.ας ελπισουμε οτι θα μου δωσουν...στο φιναλε λεφτα θα παρουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 27 Φεβρουαρίου 2016 #31 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 Οτι ναναι σου λενε.. Παρε τεστ και βιολογικο οπωσδηποτε και βαλε τα ψαρια μια αγγελια να τα δωσεις. Για να μην του πουλανε δεν πρεπει να εχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNPATSIA 27 Φεβρουαρίου 2016 Author #32 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 Για να μην του πουλανε δεν πρεπει να εχουν. Αρχίζω και το πιστεύω κι εγώ αυτό........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 27 Φεβρουαρίου 2016 #33 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 ...............Για τη θολούρα μου είπαν να βάλω άνθρακα και τίποτα άλλο.έβαλα άνθρακα και όντως έστρωσε............ Πού τον έβαλες τον άνθρακα ; Και όταν λές έστρωσε τι εννοείς ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNPATSIA 28 Φεβρουαρίου 2016 Author #34 Share 28 Φεβρουαρίου 2016 Πού τον έβαλες τον άνθρακα ; Και όταν λές έστρωσε τι εννοείς ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNPATSIA 28 Φεβρουαρίου 2016 Author #35 Share 28 Φεβρουαρίου 2016 Πού τον έβαλες τον άνθρακα ; Και όταν λές έστρωσε τι εννοείς ; Διπλα απο το φιλτρο εβαλα ενα διχτακι με ανθρακα.μετα απο λιγες μερες το νερο καθαρισε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 29 Φεβρουαρίου 2016 #36 Share 29 Φεβρουαρίου 2016 Διπλα απο το φιλτρο εβαλα ενα διχτακι με ανθρακα.μετα απο λιγες μερες το νερο καθαρισε. Δίπλα από το φίλτρο... αποκλείεται να έκανε δουλειά ο άνθρακας. Μήπως η περιγραφή σου είναι λάθος ή ελλιπής; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 1 Μαρτίου 2016 #37 Share 1 Μαρτίου 2016 Δίπλα από το φίλτρο... αποκλείεται να έκανε δουλειά ο άνθρακας. Μήπως η περιγραφή σου είναι λάθος ή ελλιπής; Αυτό υποψιάστικα κι εγώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNPATSIA 2 Μαρτίου 2016 Author #38 Share 2 Μαρτίου 2016 Όχι ρε παιδιά καθόλου ελλιπής και καθόλου λάθος αυτό που λέω.Ο petshopας συγκεκριμένα μου είπε να το κάνω.Το έβαλα ακριβώς δίπλα από το εσωτερικό φίλτρο που έχω.Έκανα πατάτα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 2 Μαρτίου 2016 #39 Share 2 Μαρτίου 2016 Συνήθως βάζουμε τον άνθρακα μέσα στο φίλτρο έτσι ώστε το νερό να περνάει από μέσα του. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNPATSIA 2 Μαρτίου 2016 Author #40 Share 2 Μαρτίου 2016 Συνήθως βάζουμε τον άνθρακα μέσα στο φίλτρο έτσι ώστε το νερό να περνάει από μέσα του. Ο άνθρακας σε μέγεθος είναι ίδιος με το φίλτρο.Σε ύψος βασικά.Σε πλάτος είναι μεγαλύτερος.Δεν θα χωρούσε με τίποτα μέσα στο φίλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 3 Μαρτίου 2016 #41 Share 3 Μαρτίου 2016 Ο άνθρακας σε μέγεθος είναι ίδιος με το φίλτρο.Σε ύψος βασικά.Σε πλάτος είναι μεγαλύτερος.Δεν θα χωρούσε με τίποτα μέσα στο φίλτρο.Τι ειδος ανθρακα ειναι αυτο;;;Μια φωτο ή την μαρκα του;;; Σφουγγαρι ανθρακα σου εδωσε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 3 Μαρτίου 2016 #42 Share 3 Μαρτίου 2016 Τι ειδος ανθρακα ειναι αυτο;;; Μια φωτο ή την μαρκα του;;; Σφουγγαρι ανθρακα σου εδωσε;;; +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNPATSIA 5 Μαρτίου 2016 Author #43 Share 5 Μαρτίου 2016 Τι ειδος ανθρακα ειναι αυτο;;; Μια φωτο ή την μαρκα του;;; Σφουγγαρι ανθρακα σου εδωσε;;; Είναι το fluval.Όχι δεν είναι σφουγγάρι είναι ένα διχτάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNPATSIA 5 Μαρτίου 2016 Author #44 Share 5 Μαρτίου 2016 Για τα φυτά τι πρέπει να πάρω ακόμα;Έχω ένα λίπασμα υγρό το dajana proflor και ταμπλέτες για της ρίζες το dajana plant.Πρέπει να πάρω και κάτι ακόμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 5 Μαρτίου 2016 #45 Share 5 Μαρτίου 2016 Είναι το fluval.Όχι δεν είναι σφουγγάρι είναι ένα διχτάκι.Μπορεις να το ανοιξεις και να βγαλεις οσο ανθρακα υες να τον βαλεις μεσα στο.φιλτρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 5 Μαρτίου 2016 #46 Share 5 Μαρτίου 2016 Ανθρακας και λιπασματα δεν συνδοιαζονται. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNPATSIA 6 Μαρτίου 2016 Author #47 Share 6 Μαρτίου 2016 Ανθρακας και λιπασματα δεν συνδοιαζονται. Αρα τι πρεπει να κανω;τι να δωσω στα φυτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 7 Μαρτίου 2016 #48 Share 7 Μαρτίου 2016 Αρα τι πρεπει να κανω;τι να δωσω στα φυτα; Οχι,απλα οσο θα χρησιμοποιεις τον ανθρακα δεν θα ριχνεις λιπασμα,οταν κανει την δουλεια του ο ανθρακας τον αφαιρεις και αρχιζεις παλι την λιπανση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος