Nikos@ 13 Φεβρουαρίου 2016 #1 Share 13 Φεβρουαρίου 2016 καλησπέρα σε όλους θέλω να κάνω μια ερώτηση κάπως παλαβή !! έχει σημασία τι ώρα θα προσθέσω Ιχνοστοιχεία, αμινοξέα , ιώδιο κτλ.στο ενυδρείο??? δηλαδή εάν έχω αναμμένα τα φώτα 'η όχι ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathew 13 Φεβρουαρίου 2016 #2 Share 13 Φεβρουαρίου 2016 Κάποιοι πιο έμπειροι λένε ότι είναι καλύτερα όταν ανάψουν τα φώτα που αρχίζουν δηλαδή και φωτοσυνθέτουν τα φυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 13 Φεβρουαρίου 2016 #3 Share 13 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο και εγω το εχω απορία. Ισως να ισχύει αυτο που είπε ο mathew. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 14 Φεβρουαρίου 2016 #4 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 Απλά δεν πρέπει να υπάρχει έλλειψη τους ,αλλά πολύ περισσότερο όχι υπέρ δοσολογία =>τοξικότητα από αυτά! Αν πληρούνται αυτές οι 2 προϋποθέσεις δεν παίζει κανένα ρόλο ποτέ προστίθονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 14 Φεβρουαρίου 2016 Author #5 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ για την διευκρίνηση ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 14 Φεβρουαρίου 2016 #6 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 Σε κάθε περίπτωση αν εχεις sump πάντα εκει να προτιμάς να κάνεις την προσθήκη τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 15 Φεβρουαρίου 2016 #7 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 Όταν λέτε ιχνοστοιχεία είναι τα trace elements, reef trace κτλ; Γνωστών εταιριών πχ seachem etc? Και δεν το λένε πουθενά . Εγώ τα έριχνα στο main κλείνοντας και κυκλοφορία ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 15 Φεβρουαρίου 2016 Author #8 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 εγώ τα ρίχνω reef plus ή reef trace 2 φορες την εβδομάδα και aqua vitro άλλες δυο στο main αλά κοντά στον κυκλοφοριτη για να τα διανέμει παντού ! και καμιά φορά κλείνω το skimmer για κανένα μισάωρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος