rastaman 14 Φεβρουαρίου 2016 #26 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 Από την 13:00 τελείωσα τις εργασίες προετοιμασίας την 19:00 σε μια διαδικασία με άδειασμα ενυδρείου, βάψιμο της πλάτης, καθάρισμα γυάλας εσωτερικά, τοποθέτηση πάλι στη θέση του ενυδρείο με βάση...... χωρίς βοήθεια (με την άμμο παρακαλώ μέσα και τη μέση μου να παραπονιέται) και ξανά γέμισμα. Πολύ κουραστικό!!! Τώρα, καλού κακού θα κάνω αύριο και καμιά μέτρηση να δούμε που βρισκόμαστε και θα βάλω και λίγη τροφούλα σε μια απόχη και αν τα βρω σκούρα, θα πετάξω και βακτήρια μια μέρα πριν βάλω τα πρώτα ψάρια τα οποία σήμερα πήγα και είδα και είναι πανέμορφα. Κλείνω λοιπόν αυτό το θέμα και εις το επανιδείν με το νέο μου θέμα και την παρουσίαση του νέου μου ενυδρείου. Μέχρι τότε έχει δουλειά ακόμα, αγορές, τρέξιμο, στησίματα κτλ. και σε αυτό το θέμα θα πέσουν και οι σχετικές ευχαριστίες σε κάτι μάγκες που όπως και πριν 2 χρόνια που έστηνα το αφρικάνικο, ετσι και αυτή τη φορά προσέφεραν απλόχερα την πολύτιμη βοήθειά τους, μιας και η απόσταση από μεγάλα αστικά κέντρα δε μου επιτρέπει έρευνα αγοράς, αγορές κτλ ......τα λέμε....ελπίζω σύντομα! και εμείς οι ματάκηδες όπως πάντα παραπονεμένοι . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λάμπρος.Τ 14 Φεβρουαρίου 2016 #27 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 Από την 13:00 τελείωσα τις εργασίες προετοιμασίας την 19:00 σε μια διαδικασία με άδειασμα ενυδρείου, βάψιμο της πλάτης, καθάρισμα γυάλας εσωτερικά, τοποθέτηση πάλι στη θέση του ενυδρείο με βάση...... χωρίς βοήθεια (με την άμμο παρακαλώ μέσα και τη μέση μου να παραπονιέται) και ξανά γέμισμα. Πολύ κουραστικό!!! Τώρα, καλού κακού θα κάνω αύριο και καμιά μέτρηση να δούμε που βρισκόμαστε και θα βάλω και λίγη τροφούλα σε μια απόχη και αν τα βρω σκούρα, θα πετάξω και βακτήρια μια μέρα πριν βάλω τα πρώτα ψάρια τα οποία σήμερα πήγα και είδα και είναι πανέμορφα. Κλείνω λοιπόν αυτό το θέμα και εις το επανιδείν με το νέο μου θέμα και την παρουσίαση του νέου μου ενυδρείου. Μέχρι τότε έχει δουλειά ακόμα, αγορές, τρέξιμο, στησίματα κτλ. και σε αυτό το θέμα θα πέσουν και οι σχετικές ευχαριστίες σε κάτι μάγκες που όπως και πριν 2 χρόνια που έστηνα το αφρικάνικο, ετσι και αυτή τη φορά προσέφεραν απλόχερα την πολύτιμη βοήθειά τους, μιας και η απόσταση από μεγάλα αστικά κέντρα δε μου επιτρέπει έρευνα αγοράς, αγορές κτλ ......τα λέμε....ελπίζω σύντομα! Καλημέρα. Τι πίνεις ρε Πάνο, και το σήκωσες μόνος σου???? "Σουπερ Καουτόνικ" ??? χαχαχαχα Κάτσε κάτω από το ενυδρείο (εσυ και ο Δήμας ένα πράγμα). χαχαχαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 14 Φεβρουαρίου 2016 Author #28 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 και εμείς οι ματάκηδες όπως πάντα παραπονεμένοι . . . Τι να σας δείξω, το ενυδρείο άδειο; Βασικά είπα σε κάθε βήμα να βγάζω και καμιά φωτό αλλά μέχρι τώρα έβγαλα μια μονο με το ενυδρείο άδειο. Μετά ξεκίνησε η μετακίνησή του, το βάψιμο κτλ και επειδή βιαζόμουν, δεν έβγαλα άλλη.....βέβαια παίζει σημαντικό ρόλο οτι ήμουν μόνος μου στο σπίτι και δεν είχα κάποιον να πατήσει το κουμπί της φωτ. μηχανής. Δεν είμαι σαν έσας φιλαράκια που θέλει ο άλλος να ανοίξει το κουτί μιας τροφής που είναι σφιχτά κλεισμένο και ανοίγει θέμα εδώ και πλακώνουν στο σπίτι του 15 άτομα να τον βοηθήσουν. Ο ένας βγάζει φωτογραφίες, ο άλλος βγάζει φωτογραφίες αυτόν που βγάζει φωτογραφίες, ο άλλος τρώει σουβλάκια και πίνει μπύρες, ο άλλος ανοίγει τις μπύρες, αυτός που ζήτησε βοήθεια βλέπει τηλεόραση και ο ένας μόνο παλεύει με τη συσκευασία της τροφής......και ο τελευταίος δε φαίνεται καν στις φωτογραφίες που θα ποστάρετε στο θέμα που θα ανοίξετε με τίτλο "SOS, ΕΠΕΙΓΟΝ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ"! ....Hoh yeah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 14 Φεβρουαρίου 2016 #29 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 Σε αυτό έχεις δίκιο !! Βέβαια και πάλι δεν δικαιολογείσαι που αφήνεις πεινασμένους τους ματάκηδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 14 Φεβρουαρίου 2016 #30 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 Τι να σας δείξω, το ενυδρείο άδειο; Βασικά είπα σε κάθε βήμα να βγάζω και καμιά φωτό αλλά μέχρι τώρα έβγαλα μια μονο με το ενυδρείο άδειο. Μετά ξεκίνησε η μετακίνησή του, το βάψιμο κτλ και επειδή βιαζόμουν, δεν έβγαλα άλλη.....βέβαια παίζει σημαντικό ρόλο οτι ήμουν μόνος μου στο σπίτι και δεν είχα κάποιον να πατήσει το κουμπί της φωτ. μηχανής. Δεν είμαι σαν έσας φιλαράκια που θέλει ο άλλος να ανοίξει το κουτί μιας τροφής που είναι σφιχτά κλεισμένο και ανοίγει θέμα εδώ και πλακώνουν στο σπίτι του 15 άτομα να τον βοηθήσουν. Ο ένας βγάζει φωτογραφίες, ο άλλος βγάζει φωτογραφίες αυτόν που βγάζει φωτογραφίες, ο άλλος τρώει σουβλάκια και πίνει μπύρες, ο άλλος ανοίγει τις μπύρες, αυτός που ζήτησε βοήθεια βλέπει τηλεόραση και ο ένας μόνο παλεύει με τη συσκευασία της τροφής......και ο τελευταίος δε φαίνεται καν στις φωτογραφίες που θα ποστάρετε στο θέμα που θα ανοίξετε με τίτλο "SOS, ΕΠΕΙΓΟΝ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ"! ....Hoh yeah! Χαχαχαχαχα ναι αλλα οταν μαζευτηκαμε για το καπακι 5-6 ειδαμε και το κολπο της ocean nutrition με την ετικετα.Send from the heart of the Amazonas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 14 Φεβρουαρίου 2016 #31 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 Τι να σας δείξω, το ενυδρείο άδειο; Βασικά είπα σε κάθε βήμα να βγάζω και καμιά φωτό αλλά μέχρι τώρα έβγαλα μια μονο με το ενυδρείο άδειο. Μετά ξεκίνησε η μετακίνησή του, το βάψιμο κτλ και επειδή βιαζόμουν, δεν έβγαλα άλλη.....βέβαια παίζει σημαντικό ρόλο οτι ήμουν μόνος μου στο σπίτι και δεν είχα κάποιον να πατήσει το κουμπί της φωτ. μηχανής. Δεν είμαι σαν έσας φιλαράκια που θέλει ο άλλος να ανοίξει το κουτί μιας τροφής που είναι σφιχτά κλεισμένο και ανοίγει θέμα εδώ και πλακώνουν στο σπίτι του 15 άτομα να τον βοηθήσουν. Ο ένας βγάζει φωτογραφίες, ο άλλος βγάζει φωτογραφίες αυτόν που βγάζει φωτογραφίες, ο άλλος τρώει σουβλάκια και πίνει μπύρες, ο άλλος ανοίγει τις μπύρες, αυτός που ζήτησε βοήθεια βλέπει τηλεόραση και ο ένας μόνο παλεύει με τη συσκευασία της τροφής......και ο τελευταίος δε φαίνεται καν στις φωτογραφίες που θα ποστάρετε στο θέμα που θα ανοίξετε με τίτλο "SOS, ΕΠΕΙΓΟΝ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ"! ....Hoh yeah! Δικαιολογίες! Την ώρα που σήκωνες μόνος σου το ενυδρείο μπορούσες να βγάλεις μια σέλφι... Από την άλλη, ξέρεις πολύ καλά ότι για να ανοίξεις καπάκι χρειάζεσαι 2 χέρια. χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 14 Φεβρουαρίου 2016 #32 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 Έλα ρε Πάνο, σιγά που δεν μπορούσες να βγάλεις καμιά φωτό. Εδώ κινείς ολόκληρη Ήπειρο και 2-3 φωτό δεν μπορείς..... Άλλαξες και το avatar σου και έκανα αμάν να βρώ ποστ σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 14 Φεβρουαρίου 2016 Author #33 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 Έλα ρε Πάνο, σιγά που δεν μπορούσες να βγάλεις καμιά φωτό. Εδώ κινείς ολόκληρη Ήπειρο και 2-3 φωτό δεν μπορείς..... Άλλαξες και το avatar σου και έκανα αμάν να βρώ ποστ σου! Σας αφήνω με την περιέργεια. Το αστείο είναι οτι δε πρόκειται να ανεβάσω τίποτα από φωτογραφίες ή από ψάρια κτλ μέχρι να το δείξω ολοκληρωμένο μια και καλή. Μπορεί να πάρει μέρες, μήνες αλλά δε θα δείξω τίποτα, μιά και καλή θα γίνει η δουλειά. Ουτε τα ψάρια που αποφάσισα να βάλω μέσα δε ξέρετε ακόμα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 14 Φεβρουαρίου 2016 #34 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 Ειπα και εγω να σε παρω με το καλο μπας και.....αλλα που..... ΥΠΜΟΝΗ ΛΕΜΕΕΕΕ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 14 Φεβρουαρίου 2016 #35 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 Σας αφήνω με την περιέργεια. Το αστείο είναι οτι δε πρόκειται να ανεβάσω τίποτα από φωτογραφίες ή από ψάρια κτλ μέχρι να το δείξω ολοκληρωμένο μια και καλή. Μπορεί να πάρει μέρες, μήνες αλλά δε θα δείξω τίποτα, μιά και καλή θα γίνει η δουλειά. Ουτε τα ψάρια που αποφάσισα να βάλω μέσα δε ξέρετε ακόμα. Ετσι πρεπει. Μισοδουλειες θα κανουμε;Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 14 Φεβρουαρίου 2016 #36 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 Σας αφήνω με την περιέργεια. Το αστείο είναι οτι δε πρόκειται να ανεβάσω τίποτα από φωτογραφίες ή από ψάρια κτλ μέχρι να το δείξω ολοκληρωμένο μια και καλή. Μπορεί να πάρει μέρες, μήνες ( χρονια;;;;;;;;. αλλά δε θα δείξω τίποτα, μιά και καλή θα γίνει η δουλειά. Ουτε τα ψάρια που αποφάσισα να βάλω μέσα δε ξέρετε ακόμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 14 Φεβρουαρίου 2016 #37 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 Σας αφήνω με την περιέργεια. Το αστείο είναι οτι δε πρόκειται να ανεβάσω τίποτα από φωτογραφίες ή από ψάρια κτλ μέχρι να το δείξω ολοκληρωμένο μια και καλή. Μπορεί να πάρει μέρες, μήνες αλλά δε θα δείξω τίποτα, μιά και καλή θα γίνει η δουλειά. Ουτε τα ψάρια που αποφάσισα να βάλω μέσα δε ξέρετε ακόμα. Αυτο λέγεται ψυχολογικη βία!!! Θα σου κανουμε κι εμεις Ομαδικό bullying!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 14 Φεβρουαρίου 2016 #38 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 Και τι ψαρια θα βαλεις τελικα ειπαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 14 Φεβρουαρίου 2016 Author #39 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 Και τι ψαρια θα βαλεις τελικα ειπαμε? 4 gallagher, 3 arowanas, 5 pacu και 1 neon tetra.....λες να μη βάλω το νέον μήπως έχουμε μάχες και χανω τα υπόλοιπα ένα ένα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λάμπρος.Τ 15 Φεβρουαρίου 2016 #40 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 Πάνο καλημέρα και καλή εβδομάδα, Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να μοιραστείς μαζί μας την «αλήθεια», και άσε αυτά περί τα «…δεν σας λέω ακόμη τι ψάρια θα βάλω». Έχουμε και λέμε λοιπόν…. Ο «συνάδελφος» που ανέφερες , μπήκε στο Forum, διάβασε αυτά που έγραψες, και σαν «καλός Σαμαρείτης» σε έδωσε στεγνά στη γυναίκα σου, αναφορικά με τα «post για τις δικαιολογίες που πρέπει να χρησιμοποιούμε στις γυναίκες μας», όταν θέλουμε να αγοράσουμε κάτι σχετικό με το ενυδρείο. Εκείνη, μπήκε, τα διάβασε, ….έγινε «Τούρκος» , και σ’ έβαλε να πουλήσεις ψάρια, άμμο, πέτρες και τα σχετικά. Το δε ενυδρείο που λες ότι σήκωσες «μόνος σου», το σήκωσες τρέχοντας για να το σώσεις από το βάζο που πέταγε ολοταχώς κατά πάνω του. Τελικά μετά από πολύ αγώνα και παρακαλετό και δικαιολογίες του στυλ «Αγάπη μου εγώ δεν φταίω σε τίποτε, αυτοί οι «παλιο-Αθηναίοι», οι κολλημένοι με τα ενυδρεία τους στήσανε αυτή τη σκευωρία», σου επετράπη να κρατήσεις ένα μικρότερο, και αυτό μόνο με «Γαρίδες» (μιας και έρχεται και Καθαρή Δευτέρα) και σε κάτι θα φανούν χρήσιμες (έστω και του γλυκού). Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα…………………………………….. Πως με βρίσκεις ?????????? Έλα πες την αλήθεια, εγώ πάλι φίλο θα σ’έχω. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 15 Φεβρουαρίου 2016 Author #41 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 Ρε κολλητέ!!!!!!!......ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΣΟΥΝ;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λάμπρος.Τ 15 Φεβρουαρίου 2016 #42 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 ....χαχαχαχαχα όχι ρε 'συ δεν ήμουν μπροστά, απλά ο γνωστός σου ο "Ρουφ... γκάρντεν", είπε και στην δικιά μου ότι σ' 'εχω φίλο, και ότι κάνω και εγώ τα ίδια, και είδα και έπαθα, να γλυτώσω. χαχαχαχαχαχα...... Άντε με το καλό .... τα "νέα ψαράκια σου" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
George K 16 Φεβρουαρίου 2016 #43 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 4 gallagher, 3 arowanas, 5 pacu και 1 neon tetra.....λες να μη βάλω το νέον μήπως έχουμε μάχες και χανω τα υπόλοιπα ένα ένα; Μην βάλεις καλύτερα το νέον γιατί τα arowanas σίγουρα δεν θα αντέξουν και θα τα χάσεις........ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος