Jump to content

Μικρό πρόβλημα

Rooks

Recommended Posts

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι,σήμερα παρατήρησα οτι τα πολυπς σταρ συνέχιζαν να ειναι κλειστά όλη την μέρα ενώ ήταν διαρκώς ανοιχτά ,κάνοντας μετρήσεις διαπίστωσα οτι η αλλατοτητα είχε πέσει στο 1024 απο 1026 και το kh ανέβηκε απο 8,7 στο 10,5 .οι υπόλοιπες μετρήσεις νομίζω φυσιολογικές( no2 - no3 -po4 (0) )-ασβέστιο 480 -αμμωνία (0) -ph 7,7 θα ήθελα να ρωτήσω οι αλλαγές τα επηρέασαν ,και αν ναι πρεπει να της επιστρέψω στα προηγούμενα ,η παραμένοντας εκεί θα ανοίξουν ξανά,ευχαριστω

Φίλε rooks να ξέρεις πάντα οι απότομες αλλαγές στρες άρουν τα ζωντανά !

Το kh ανέβηκε απότομα !

Όλα πρεπει να γίνονται αργά και ομαλά !

Η τιμές δεν είναι απόλυτες !

Αυτό που θέλεις πάντα είναι σταθερότητα !

Για εμένα αυτό είναι το ζητούμενο !

Παίδες καλησπέρα όλοι οι παράμετροι ειναι όπως της περιέγραψα ,και η θερμοκρασία σταθερά στους 25 ,το όλο παράξενο ειναι οτι για την μεταβολή της αλλατοτητας εχω μερίδιο ευθύνης λόγω αλλαγής νερού ,για το Kh ουδέν συντηρητικό έριξα γιαυτο μου κανει εντύπωση .ερωτηση μήπως το αλάτι εταιρείας Red Sea ανεβάζει το kh ευχαριστω

Συμπληρωματικά mg και strodio δεν μετραω λόγω έλλειψης σκληρών κοραλλιων. Τα κοραλια μου ειναι πολυπς σταρ- εφιλιες διάφορες - bubble - πολισιποφορα ( το μόνο) γκαουλαστριες και χαιρ μασρουμ ,απο ζωντανά σαλιγκάρια τρόπους ,1 blue tang Kai 2κλουν τα premnas b

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...