Nikos Zarkadas 9 Φεβρουαρίου 2016 #1 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 (edited) καλησπερα παιδια θα αγορασω μια ριζα απο πετσοπ για το ενυδρειο μου μολις την παρω τι ενεργεις χρειαζεται να κανω για να την τοποθετησω στο ενυδρειο? Έγινε επεξεργασία 9 Φεβρουαρίου 2016 - rastaman caps removed from topic title Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 9 Φεβρουαρίου 2016 #2 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 Ενα καυτο ντουζ και την πετας μεσα Θα περιμενεις λιγο καιρο να βυθιστει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Zarkadas 9 Φεβρουαρίου 2016 Author #3 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 αν την αφησω μετα το βραστο ντουζ σε μια λεκανη για να βυθιστει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 9 Φεβρουαρίου 2016 #4 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα! Το βυθισμα μπορει να παρει και μηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Zarkadas 9 Φεβρουαρίου 2016 Author #5 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 (edited) αρα τι προτεινεται? Έγινε επεξεργασία 9 Φεβρουαρίου 2016 - Nikos Zarkadas Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 9 Φεβρουαρίου 2016 #6 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 Μπορείς να την βοηθήσεις να βυθιστεί προσθέτοντας επάνω της κάποιο βάρος (ίσως μια πέτρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 9 Φεβρουαρίου 2016 #7 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 Η μπορεις να την βουλιαξεις και να την κραταν οι κοντρες βυθισμενη(αν ειναι μεγαλη)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Zarkadas 9 Φεβρουαρίου 2016 Author #8 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 καταλαβα ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 9 Φεβρουαρίου 2016 #9 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ είχα βάλει και κανάτες με νερό γυάλινες. Πάντως πρόσεξε αν την βράσεις μην την αφήσεις πάρα πολύ ώρα μέσα γιατί χαλάει το ξύλο. Το έπαθα και την πρόλαβα στο τσακ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 10 Φεβρουαρίου 2016 #10 Share 10 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ειναι απαραιτητο να μην βυθισθει,εξαρταται απο το ξυλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Zarkadas 13 Φεβρουαρίου 2016 Author #11 Share 13 Φεβρουαρίου 2016 η ριζα εχει μπει μεσα στο ενυδρειο αλλα ποσο καιρο θελει για να βυθιστει Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 13 Φεβρουαρίου 2016 #12 Share 13 Φεβρουαρίου 2016 η ριζα εχει μπει μεσα στο ενυδρειο αλλα ποσο καιρο θελει για να βυθιστει Μπορεί σε 2-3 μέρες,μπορεί σε ένα μήνα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Zarkadas 13 Φεβρουαρίου 2016 Author #13 Share 13 Φεβρουαρίου 2016 κανω τον σταυρο μου για 2-3 μερες μετα την πατησαμε εχω βαλει πανω απο την ριζα μια πετρα μη ασβεστολιθικη φυσικα και ειναι πολυ ασχημο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 13 Φεβρουαρίου 2016 #14 Share 13 Φεβρουαρίου 2016 Αναλογος εμενα ειχε χρειαστει 7-8 μερες, αλλες θελουν πιο λιγο αλλες πιο πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 13 Φεβρουαρίου 2016 #15 Share 13 Φεβρουαρίου 2016 Υπομονή. Και να ξέρεις ότι σε λίγες μέρες θα γεμίσει ασπρίλες,σαν χνούδι, είναι φυσιολογικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Zarkadas 13 Φεβρουαρίου 2016 Author #16 Share 13 Φεβρουαρίου 2016 πρεπει να τις βγαλω με καποιο τροπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 13 Φεβρουαρίου 2016 #17 Share 13 Φεβρουαρίου 2016 πρεπει να τις βγαλω με καποιο τροπο? Φεύγουν μόνες τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 14 Φεβρουαρίου 2016 #18 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 Και αν η ασπρίλα (μύκητας) βγει , φύγει και μετά επανέλθει πάλι μην απορήσεις. Το περνάω και αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Φεβρουαρίου 2016 #19 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 κανω τον σταυρο μου για 2-3 μερες μετα την πατησαμε εχω βαλει πανω απο την ριζα μια πετρα μη ασβεστολιθικη φυσικα και ειναι πολυ ασχημο Γιατι την πατησατε φιλε μου? Το χομπι αυτο θελει υπομονη..το καθε ξυλο ειναι διαφορετικο και μπορει να παρει μηνες για να βυθιστει,μπορει και μερικες μερες,κανεις δεν ξερει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 14 Φεβρουαρίου 2016 #20 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 Ρίξτο μέσα μετα από ένα προαιρετικό καυτό μπάνιο (περισσότερο για ξεσκόνισμα απο τα ράφια ) και υπομονή. Χρήσιμη και η πέτρα αρκεί να έιναι σταθερή. Μην κατρακυλήσει κατα λάθος και...... καταλαβαίνεις! Α' και βάλε καμιά φβτό να δούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mavras 14 Φεβρουαρίου 2016 #21 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 επισης αν αφησεις το ξυλο σε λεκανη/δοχειο να βαλεις και ενα κυκλοφορητη να ανακατευει το νερο. δεν χρειαζεται να ειναι μεγαλος και ακριβος, ισα ισα να μην στασιμο το νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Zarkadas 14 Φεβρουαρίου 2016 Author #22 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 H ριζα εχει μπει οσο για τις φωτο δεν μπορω να τις ανεβασω Τα φυτα λετε να τα βαλω οταν θα εχει βυθιστει η ριζα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος