DEX 15 Φεβρουαρίου 2016 #26 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 (edited) υπάρχουν διάφορες αυτοσχέδιες παγιδες. Δεν εχω χρησιμοποιήσει όμως. Μερικοί το κάνουν και απλά με 2 απόχες....Αφού ξεστήσουν πρώτα χαχαχαχαχ Έγινε επεξεργασία 15 Φεβρουαρίου 2016 - DEX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λάμπρος.Τ 15 Φεβρουαρίου 2016 Author #27 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 :lolu: :lolu: :lolu: Ααααααααχαχαχαχαχαχαχα χα χαχαχαχαχ.......δε γίνεται Καλά ρε σεις, δεν ντρεπόσαστε καθόλου ??? Παίζετε με τον πόνο μου ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λάμπρος.Τ 15 Φεβρουαρίου 2016 Author #28 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 υπάρχουν διάφορες αυτοσχέδιες παγιδες. Δεν εχω χρησιμοποιήσει όμως. Μερικοί το κάνουν και απλά με 2 απόχες....Αφού ξεστήσουν πρώτα χαχαχαχαχ Καλός άνθρωπος, είσαι και εσύ... !!! Αυτές οι παγίδες που πουλάνε κάνουν δουλειά ή ..... "κουλουράκια" ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 15 Φεβρουαρίου 2016 #29 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 (edited) Καλός άνθρωπος, είσαι και εσύ... !!! Αυτές οι παγίδες που πουλάνε κάνουν δουλειά ή ..... "κουλουράκια" ??? Απ'ο,τι έχω ακούσει είναι τα πιο πεταμένα λεφτά. Είχα δει σε βιντεάκι μια ύπουλη φτιαγμένη με καλτσόν. Αλλά και πάλι θέλει χοντρή υπομονη ΙΣΩΣ μπορέσεις βγάζοντας τις πέτρες εκτός αυτές που είναι στη βάση. Έγινε επεξεργασία 15 Φεβρουαρίου 2016 - DEX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λάμπρος.Τ 15 Φεβρουαρίου 2016 Author #30 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 Το "καλτσόν" πρέπει να είναι μάρκα συγκεκριμένη ? Και να 'χει και σχέδιο ? Πείτε ρε σεις καμιά ιδέα. εσείς πως τα βγάζατε ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 15 Φεβρουαρίου 2016 #31 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 Το "καλτσόν" πρέπει να είναι μάρκα συγκεκριμένη ? Και να 'χει και σχέδιο ? Πείτε ρε σεις καμιά ιδέα. εσείς πως τα βγάζατε ???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 15 Φεβρουαρίου 2016 #32 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 Πέρα από την πλάκα, εγώ έβαλα δυο φορές στο ενυδρείο αυτό που φαίνεται στο link παρακάτω και σε μια ώρα ήταν μέσα 4 ψάρια την πρώτη φορά και 3 τη δεύτερη. Το άφησα μέσα και έκανε τη δουλειά του......ασχετα αν δε μπήκε το ψάρι που ήθελα εγώ. Θέλεις να σου το στείλω μαζί με τις τροφές; εγω δε το χρειάζομαι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 15 Φεβρουαρίου 2016 #33 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 Το "καλτσόν" πρέπει να είναι μάρκα συγκεκριμένη ? Και να 'χει και σχέδιο ? Πείτε ρε σεις καμιά ιδέα. εσείς πως τα βγάζατε ???? Golden lady, είναι ανθεκτικό Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λάμπρος.Τ 15 Φεβρουαρίου 2016 Author #34 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 (edited) "Dex", σε ευχαριστώ!!!. Πολύ ωραίο κόλπο αυτό με την παγίδα με το καλτσόν. ίσως να το δοκιμάσω. Πάνο δεν βλέπω κάποιο link. Εβαλες εσύ κάποιο link ? ή μήπως εννοείς του Dex ? Έγινε επεξεργασία 15 Φεβρουαρίου 2016 - Λάμπρος.Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λάμπρος.Τ 15 Φεβρουαρίου 2016 Author #35 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 Golden lady, είναι ανθεκτικό Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ....άσε μη το δει σε καμιά τσάντα η γυναίκα μου, και μετά άντε να της εξηγήσω ότι είναι "δικό μου", και ότι το θέλω για το ενυδρείο!!! χαχαχαχαχαχαχα................ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 15 Φεβρουαρίου 2016 #36 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 (edited) Πέρα από την πλάκα, εγώ έβαλα δυο φορές στο ενυδρείο αυτό που φαίνεται στο link παρακάτω και σε μια ώρα ήταν μέσα 4 ψάρια την πρώτη φορά και 3 τη δεύτερη. Το άφησα μέσα και έκανε τη δουλειά του......ασχετα αν δε μπήκε το ψάρι που ήθελα εγώ. Θέλεις να σου το στείλω μαζί με τις τροφές; εγω δε το χρειάζομαι. http://www.ebay.com/itm/Shrimp-Crab-Fish-Crawdad-Minnow-Fishing-Bait-Trap-Cast-Dip-Net-Cage-/251502164231?hash=item3a8eb27907:g:haIAAOxyeZNTR1Tf είναι μικρό και μπαίνει άνετα στο ενυδρείο Έγινε επεξεργασία 15 Φεβρουαρίου 2016 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisAthanasiadis 15 Φεβρουαρίου 2016 #37 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 Φίλε μου το ενυδρείο σου είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Μακάρι να είχα ένα παρόμοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λάμπρος.Τ 15 Φεβρουαρίου 2016 Author #38 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 Φίλε μου το ενυδρείο σου είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Μακάρι να είχα ένα παρόμοιο... Σ' ευχαριστώ Νίκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λάμπρος.Τ 15 Φεβρουαρίου 2016 Author #39 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 Πάνο, το είδα και φαίνετε καλό. Σε ευχαριστώ. Οι τρύπες εισόδου είναι μεγάλες ? θα χωράνε τα μεγάλα μέσα? Αν δεν το θέλεις και μπορείς στείλτο με τις τροφές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος