δημητρης γκ. 7 Φεβρουαρίου 2016 #1 Share 7 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας φίλοι, έβαλα πρόσφατα κάποια φυτά στο ενυδρείο μου και βλέπω ότι στο τζάμι του ενυδρείου υπάχουν κάποιες πράσινες-λαχανί κουκίδες. Γνωρίζει κανείς να μου πει τι ειναι αυτό; Τα φώτα σας παρακαλώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 7 Φεβρουαρίου 2016 #2 Share 7 Φεβρουαρίου 2016 Λογικά Green Spot Algae μια φώτο όμως θα βοηθούσε Tο topic μεταφέρθηκε κάπου που ταιριάζει καλύτερα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
δημητρης γκ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Author #3 Share 7 Φεβρουαρίου 2016 δεν φενονται και τοσο καλα οτι μπορειται κανται Link to comment Share on other sites More sharing options...
δημητρης γκ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Author #4 Share 7 Φεβρουαρίου 2016 (edited) σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ήσασταν κατατοπιστικός με το post που μου στείλατε. Καλημέρα σας. Έγινε επεξεργασία 7 Φεβρουαρίου 2016 - δημητρης γκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος