Jump to content

Αγορα ενυδρειου

Recommended Posts

Θέλω τη γνώμη σας για δυο ενυδρεία που έχω δει κ δεν μπορώ να αποφασίσω για την αναβαθμιση που θέλω να κάνω.Αυτό που έχω τώρα είναι φυτεμένο(παντα) 90% με διαστάσεις 100*40*60 και είμαι ανάμεσα στο 130*50*60 και 130*60*60,ολα γίνονται για το βάθος αν καταλαβαίνετε τι εννοώ.....είναι και τα λίτρα,τεσπα έχω λίγο μπερδευτεί.

Από αυτές τις διαστάσεις πιο θα παιρνατε

εγω θα επερνα το μεγαλο , αν και η σχεση τιμης είναι μικρη δεν θα το σκεφτομουν καθολου. πιο μεγαλο πιο πολλες επιλογες σε aquascape και σε ψαρια.

• Like 1

Θέλω τη γνώμη σας για δυο ενυδρεία που έχω δει κ δεν μπορώ να αποφασίσω για την αναβαθμιση που θέλω να κάνω.Αυτό που έχω τώρα είναι φυτεμένο(παντα) 90% με διαστάσεις 100*40*60 και είμαι ανάμεσα στο 130*50*60 και 130*60*60,ολα γίνονται για το βάθος αν καταλαβαίνετε τι εννοώ.....είναι και τα λίτρα,τεσπα έχω λίγο μπερδευτεί.

Από αυτές τις διαστάσεις πιο θα παιρνατε

Θα έπαιρνα το 130Χ60Χ60

Τα ενυδρεία είναι ιδιοκατασκευή, ή είναι εργοστασιακά?

Αν δεν έχεις θέμα χώρου, ή οικονομικό, θα έλεγα το μεγάλο. Όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα.

Και τ α δυο είναι DIY,το μεγάλο δεν εχει κόντρες κάτω κ αν το παρω δεν το ρισκάρω κ θα βάλω,ειναι σκέτη γυάλα κ εχει κ βάση από κοιλοδοκο,μονο που είναι αρκετά κοντη κ δε μ κανει.

Η ερώτηση μου αν είναι diy έχει να κάνει με την δυνατότητα επιλογής των διαστάσεων.

Αν το ενυδρείο προορίζεται για φυτεμένο θα επέλεγα σαν ύψος το πολύ 50cm. Αυτό είναι ένα ύψος που πραγματικά θεωρείται από πολλούς ιδανικό, για φυτεμένο μιας και η διείσδυση του φωτός είναι πιο εύκολη από ένα αντίστοιχα ψηλότερο ενυδρείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...