PERTS 6 Φεβρουαρίου 2016 #1 Share 6 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα ετοιμαζομαι να φτιαξω ενυδρειο 240 λιτρων και θαθελα οποιοσ γνωριζει να μου δωσει τα φωτα του τι φιλτρο εξωτερικο να βαλω και ποσα λιτρα την ωρα για τα λιτρα που εχω ειναι καλα να ανακυκλωνονται...κιχλιδες θα μπουνε μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 6 Φεβρουαρίου 2016 #2 Share 6 Φεβρουαρίου 2016 (edited) γεια σου φιλε μου, κορυφαια φιλτρα εξωτερικα ειναι της eheim ομως τα μεγαλα τους μοντελα ειναι πολυ ακριβα. μετα παντα κατα τη προσωπικη μου γνωμη ερχονται της fluval και αυτα πολυ ποιοτικα και πολυ ευκολα στη συναρμολογιση (5 λεπτα) και στη συντηρηση. θα σου προτεινα το fluval 406 και με το αμεσως μικροτερο θα ησουν ενταξει το 306 αλλα για να μη βαζεις επιπλεον φιλτρα μετα παρε το μεγαλυτερο να ξενοιασεις μετα παμε στα κινεζικα με ασυγκριτα χαμηλοτερες τιμες οπως astro, sun sun, jebao που πολλοι χρησιμοποιουν χωρις κανενα προβλημα αλλα εγω δε τα προτιμω, ειδικα στη φιλτρανση θελουμε κατι αξιοπιστο και δοκιμασμενο και αξιζει να παρουμε οσο καλυτερο μπορουμε. Έγινε επεξεργασία 6 Φεβρουαρίου 2016 - hms Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 6 Φεβρουαρίου 2016 #3 Share 6 Φεβρουαρίου 2016 Σε 165lt καθαρα νερο ειχα το fluval 306 και ηταν μια χαρα τοσο απο θεμα καδων οσο και απο θεμα ροης. Αρα ως χρηστης fluval θα σου προτεινα το 406, πιστευω οτι θα σε καλυψει απολυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 6 Φεβρουαρίου 2016 #4 Share 6 Φεβρουαρίου 2016 (edited) Εχω jebao και ειμαι υπερευχαριστημενος.. με ροη 1350 λιτρα ονομαστική και τιμη 70 ευρω πιστεύω αξιζει... για fluval δεν ξερω τίποτα... Έγινε επεξεργασία 6 Φεβρουαρίου 2016 - Irakles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Φεβρουαρίου 2016 #5 Share 8 Φεβρουαρίου 2016 Και με το 306 καλα θα εισαι. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERTS 15 Φεβρουαρίου 2016 Author #6 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 Σας ευχαριστω πολυ ολους σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος