Jump to content

Σκαλάρια σε 80λιτρα;

Recommended Posts

Καλησπέρα ειμαι αρχάριους και εδω και 2 μήνες εχω ξεκινιςει με ενα 80λιτρο ενυδρείο.(δεν ειχα καμια σχέση μαυτα αλλα ασχολούμε και διαβάζω ολη μέρα)

Απο ζωη αυτη τη στιγμή εχει 1apple snale,2 cardinal tetra τα οποία θα τα πάρει ένας φίλος για να φτιάξει κοπάδι,και εχω και καμια 10αρια πολυ μικρά ramshons.

Φυτα εχουν μπει είδη καποια (φοτο) αλλα θα μπουν διαφορα ακομα επομένως το ενυδρείο θα ειναι πυκνοφυτεμενο.

Εχω διαβάσει λιγο τι χρειάζονται τα σκαλάρια και μπορω να τους παρέχω τα περισσότερα (δυνατή ροή,πολλα φυτα και πολα επιφάνειας για τα αυγά τους,και διάφορες κρυψώνες).

Το θέμα μου ειναι οτι μου φενοντε ειναι πολυ μεγάλα για για το ενυδρείο μου (Διαστάσεις:76x32x43 λίτρα:80 δείτε φοτο)

Οποίος εχει πρωσοπικες εμπειρίες και ολοκληρωμένες γνώσεις ας με κατατοπίσει.

Ευχαριστώ.

Δυστυχώς πολύ μικρό το ενυδρείο για να φιλοξενήσει σκαλάρια.

Υπάρχουν όμως πολλές άλλες επιλογές ψαριών. :)

• Like 1

Ναι όντως ειναι μικρο το ενυδρείο μου κρίμα γιατι μαρεσουν παρά πολυ τα χαρακτηριστικά τους και το περιβάλλον που θέλουν.

Δεν νομίζω να ειμαι ικανός να βαλω οτι ψάρι θελω απτή στιγμή που δεν εχω εμπιρεια γιαυτο ρωτάω και δεν ψάχνω αλφαβητικά.

Ναι όντως ειναι μικρο το ενυδρείο μου κρίμα γιατι μαρεσουν παρά πολυ τα χαρακτηριστικά τους και το περιβάλλον που θέλουν.

Δεν νομίζω να ειμαι ικανός να βαλω οτι ψάρι θελω απτή στιγμή που δεν εχω εμπιρεια γιαυτο ρωτάω και δεν ψάχνω αλφαβητικά.

Στα προφιλ των ψαριων θα βρεις πληροφοριες απαραιτητες για την διαβιωση τους και θα δεις αν μπαινουν στα λιτρα σου η οχι.

Send from the heart of the Amazonas

Στα προφιλ των ψαριων θα βρεις πληροφοριες απαραιτητες για την διαβιωση τους και θα δεις αν μπαινουν στα λιτρα σου η οχι.

Send from the heart of the Amazonas

Ακριβώς ! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...