Kostas85 4 Φεβρουαρίου 2016 #1 Share 4 Φεβρουαρίου 2016 (edited) Καλησπέρα και από εμένα.Έπειτα από αρκετό καιρό πήρα το θάρρος να ανεβάσω και εγώ τα ενυδρεία μου. JUWEL RIO 125 (5 χρόνια λειτουργίας) Διαστάσεις 82χ35χ50 Θερμοστάτης 300w Juwel t5 marine light 28w white(8.5ωρες) Juwel t5 marine light 28w blue(8.5ωρες) Led blue stip 70cm 14,4w(6ωρες βράδυ) Led blue stip 70cm 4,8w(6ωρες βράδυ) Sun sun κυκλοφορητής jvp102 5000l/h Sun sun κυκλοφορητής jvp101 3000l/h Sera skimmer sp 130 φιλτρο eheim classic 250 (άνθρακας,phosguard,np-bacto-pellets) 15-20 κιλά ζωντανός βράχος Reverse osmosis system V2pure 50 Tmc v2 auto top up Παράμετροι νερού Αλατότητα :1025 Θερμοκρασία :26°-27° Ph:8,1 Kh :10 Mg: 1380 Ca :410 PO4: 0,01 NO3 :10 CORALS Acanthastrea echinata Acanthastrea lordhowensis Caulastrea curvata metallic green Euphyllia divisa Favites neon green Trachyphyllia geoffroyi ultra green Trachyphyllia geoffroyi green red Trachyphyllia radiata ultra green Lobophyllia hemprichii orange brown Blastomussa wellsi red green Turbinaria green Symphyllia ultra orange Symphyllia blue green red Montipora capricornis green Seriatopora green Ricordea yuma blue pink Ricordea yuma orange Ricordea yuma purple Toadstool Mushroom Leather Coral, Brown Zoanthus dragon eyes Zoanthus pink Zoanthus yellow pink Zoanthus orange green Star polyps brown Invertebrates Anemone rose bulb Serpent Sea Star,fancy banded x2 Sand star grey Lysmata amboinensis Trochus snail x4 Nassarius snail x2 Fish Amphiprion ocellaris x2 Nemateleotris magnifica Chromis viridis x2 Chrysiptera talboti x2 Blue tang Τροφη-διατηρηση παραμετρων Brime shrimp,mysis shrimp(4/7) Sera marine gvg mix(3/7) Coral smoothie(2/7) Ultra lps fauna marine(1/7) Fuel aquavitro(2/7) Magnesium seachem(3/7) Builder seachem(2/7) Calcium seachem(2/7) Bioactive professional tropic marine(2/7) Zootonic tropic marine(2/7) Έγινε επεξεργασία 5 Φεβρουαρίου 2016 - rastaman caps removed from topic title. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 4 Φεβρουαρίου 2016 Author #2 Share 4 Φεβρουαρίου 2016 κιαλλες φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 4 Φεβρουαρίου 2016 Author #3 Share 4 Φεβρουαρίου 2016 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 4 Φεβρουαρίου 2016 #4 Share 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλώς ήρθες. Πολύ όμορφο φαίνεται. Για βάλε και καμιά φωτογραφία "ολόσωμη" να το χαρούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 4 Φεβρουαρίου 2016 Author #5 Share 4 Φεβρουαρίου 2016 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Φεβρουαρίου 2016 #6 Share 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα φιλε!! Μια χαρα σε βρισκω , εχεις ωραια κοραλια Και το aquascape αρκετα καλο αν και για εμενα ειναι πολυς ο βραχος Πως και επελεξες bare bottom? Και κατι ακομα απο που πηρες αυτην την φοβερη ricordea yuma? http://www.aquazone.gr/forums/uploads/monthly_02_2016/post-53313-0-15658500-1454622280.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 4 Φεβρουαρίου 2016 #7 Share 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλώς ήρθες ! Παρα πολυ όμορφο ενυδρείο ! Πες μας κανενα όνομα γιατί το nickname σου ούτε να το διαβάσω δεν μπορώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 4 Φεβρουαρίου 2016 Author #8 Share 4 Φεβρουαρίου 2016 και μία ολοκληρο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 4 Φεβρουαρίου 2016 Author #9 Share 4 Φεβρουαρίου 2016 Ναι είναι ότι ναναι το nickname.Κώστα με λένε. Το bare bottom φίλε προέκυψε στην πορεία λόγω συχνού καθαρισμού του αραγωνίτη,αλλα μου βγήκε σε καλό γιατί έχει γεμίσει κοραλλινη κάτω και μου αρέσει.Τωρα θα ανεβασω και άλλο θεμα με παρουσίαση του μικρού μου ενυδρείου. Την ricordea την πήρα από το aquario στην τελευταία παραλαβή.Γενικά τα κοράλλια χανουν πολύ στις φωτό.Εχθές πάλεβα 3 ώρες με dslr μηχανή σε μπλε led να βγάλω καμιά καλή και τελικά τα παράτησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonardos 4 Φεβρουαρίου 2016 #10 Share 4 Φεβρουαρίου 2016 μπραβο ειναι πολυ ωραιο!!! να το χερεσε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Φεβρουαρίου 2016 #11 Share 5 Φεβρουαρίου 2016 Πολυς ο βραχος και σιγουρα θα μπουκωσει,η caulastrea σου μαλλον θα ψωφηση γιατι?5 χρονια?και τωρα το παρουσιαζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 5 Φεβρουαρίου 2016 Author #12 Share 5 Φεβρουαρίου 2016 Πολυς ο βραχος και σιγουρα θα μπουκωσει,η caulastrea σου μαλλον θα ψωφηση γιατι?5 χρονια?και τωρα το παρουσιαζεις? Τα τελευταια 2 χρονια του προσθεσα κιαλλο βραχο,για να αλλαξω το aquascape αλλα δεν ειχα καποιο θεμα. Η caulastrea τραβηξε ζορι απο τοτε που την φραγκαρα(περιπου 4μηνες)για να βαλω και στο μικρο ενυδρειο.εχει βελτιωθει παντως τον τελευταιο μηνα.και εμενα μου φαινεται παραξενο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι,παρολο που την εχω 4χρονια.Αν βρω φωτο να σου δειξω ηταν τεραστια. Τωρα πηρα την αποφαση να παρουσιασω γιατι τα πρωτα χρονια δεν βλεποταν το ενυδρειο.αρκετα λαθη,χαμενα κοραλλια και ψαρια.Εε καιαφου πηρα και το μικρο ενυδρειο ειπα να τα παρουσιασω μαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Φεβρουαρίου 2016 #13 Share 5 Φεβρουαρίου 2016 Τα τελευταια 2 χρονια του προσθεσα κιαλλο βραχο,για να αλλαξω το aquascape αλλα δεν ειχα καποιο θεμα. Η caulastrea τραβηξε ζορι απο τοτε που την φραγκαρα(περιπου 4μηνες)για να βαλω και στο μικρο ενυδρειο.εχει βελτιωθει παντως τον τελευταιο μηνα.και εμενα μου φαινεται παραξενο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι,παρολο που την εχω 4χρονια.Αν βρω φωτο να σου δειξω ηταν τεραστια. Τωρα πηρα την αποφαση να παρουσιασω γιατι τα πρωτα χρονια δεν βλεποταν το ενυδρειο.αρκετα λαθη,χαμενα κοραλλια και ψαρια.Εε καιαφου πηρα και το μικρο ενυδρειο ειπα να τα παρουσιασω μαζι. Καλιο αργα παρα ποτε αλλα μεσα απο τα λαθη μας μαθαινουμε ολοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 5 Φεβρουαρίου 2016 #14 Share 5 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ όμορφος ο ύφαλος σου φίλε Κώστα!!! Περιμένουμε την παρουσίαση και του μικρού να πάρουμε μια ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 5 Φεβρουαρίου 2016 Author #15 Share 5 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ όμορφος ο ύφαλος σου φίλε Κώστα!!! Περιμένουμε την παρουσίαση και του μικρού να πάρουμε μια ιδέα Σευχαριστω πολυ βασιλη.για το μικρο εκανα παρουσιαση τελικα στην κατηγορια nano reef,με θεμα newa more nr30 και οχι εδω.περιμενω τα σχολια σας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 5 Φεβρουαρίου 2016 #16 Share 5 Φεβρουαρίου 2016 Κώστα καλώς ήρθες! Πολυ ωραίο το ενυδρειο σου φιλε μου, να το χαίρεσαι! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 5 Φεβρουαρίου 2016 Author #17 Share 5 Φεβρουαρίου 2016 (edited) Κώστα καλώς ήρθες! Πολυ ωραίο το ενυδρειο σου φιλε μου, να το χαίρεσαι! Sent from my iPhone using Tapatalk Σευχαριστω πολυ Πανο. Έγινε επεξεργασία 5 Φεβρουαρίου 2016 - nwarr3n85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 5 Φεβρουαρίου 2016 #18 Share 5 Φεβρουαρίου 2016 πανεμορφο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 6 Φεβρουαρίου 2016 #19 Share 6 Φεβρουαρίου 2016 Καλως ήρθες και απο έμενα... Το ενυδρειο σου ειναι η χαρά των lps με αρκετό χρώμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 7 Φεβρουαρίου 2016 Author #20 Share 7 Φεβρουαρίου 2016 Καλως ήρθες και απο έμενα... Το ενυδρειο σου ειναι η χαρά των lps με αρκετό χρώμα... Σευχαριστώ πολύ. Αρρωσταίνω για LPS. Μόνο που έχει αρχίσει και περιορίζει αρκετά ο χώρος και όλο και πιο πολύ περνάει από το μυαλό ένα μεγαλύτερο... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 13 Φεβρουαρίου 2016 Author #21 Share 13 Φεβρουαρίου 2016 Μερικες ακομα φωτογταφιες 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 20 Φεβρουαρίου 2016 #22 Share 20 Φεβρουαρίου 2016 Κώστα τι έγινε φίλε γιατί το πουλάς? Ελπίζω να πηγαίνεις σε κάτι μεγαλύτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 21 Φεβρουαρίου 2016 Author #23 Share 21 Φεβρουαρίου 2016 Κώστα τι έγινε φίλε γιατί το πουλάς? Ελπίζω να πηγαίνεις σε κάτι μεγαλύτερο... Οπως φανταστηκες.Βρηκα ενα juwel rio 240 και δινω και τα δυο μου ενυδρεια για να παω σε μεγαλυτερο.Αυτο που σκεφτομαι και τρελενομαι ειναι η αλλαγη απο αυτο στο μεγαλο,που πρεπει να μπει και στην ιδια θεση.ακομα δεν εχω βρει τροπο να το κανω.μονο αν τα βαλω ολα σε κουβαδες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 21 Φεβρουαρίου 2016 #24 Share 21 Φεβρουαρίου 2016 Καλή επιτυχία στο εγχείρημα σου φίλε!!!Κράτα μας ενήμερους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas85 1 Μαρτίου 2016 Author #25 Share 1 Μαρτίου 2016 Καλησπερα, Τελικα επειδη μου ετυχαν κατι απροοπτα δεν πηγα σε αλλαγη ενυδρειου,αλλα αποφασισα να αναβαθμισω καπως το δικο μου.γιαυτο πηρα καλυτερο skimmer(tmc v2 300),και αντικατεστησα την sun sun 102 με μια sicce 3500l/h.επισης παρηγγειλα της sera τον καινουριο φωτισμο με led που αντικαθιστα τις t5 (https://www.sera.de/en/products/in_category/led-x-change-tubes-5957/product/sera-led-cool-daylight.html). Ανεβαζω και καποιες νεες φωτο απο τα ζωντανα με υποβρυχια καμερα. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος