Grigoris Strobos 4 Φεβρουαρίου 2016 #1 Share 4 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σημερα βρήκα αυτα τα ασπράδια σε διαφορα σημεία,και δεν μπορω να φανταστώ απο τι ειναι. Απο ζωη εχω 2 καρδιναλιους ( οι οποίοι ειναι 90% αρσενικοι) ενα Apple snail καποια πολυ μικρά ramshons. Επίσης ειχα ρίξει μια λευκή ταμπλετς για λιπανση των φύλλων μήπως την φάγανε και αυτα ειναι τα απόβλητα τους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dio45 4 Φεβρουαρίου 2016 #2 Share 4 Φεβρουαρίου 2016 φιλε μου τα ψαρακια σου ειναι καθαρα? μηπως εχουν και αυτα ασπρα στιγματακια? φωτο δεν μπορεσα να δω, δεν ξερω μηπως δεν μου την βγαζει εμενα? εμενα μου ακουγεται σαν ich, αν ηταν αποβλητα δεν θα ηταν προσκολημενα και θα φευγαν με την κινηση στο ενυδρειο. σιγουρα θα σε βοηθησουν και αλλοι εμπειροτεροι απο εμενα εδω! αν ειναι ich παντως αντιμετωπιζεται σχετικα ευκολα αλλα να σιγουρευτεις οτι ειναι αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 4 Φεβρουαρίου 2016 #3 Share 4 Φεβρουαρίου 2016 Το ικ δεν κολλαει στα διακοσμητικα του ενυδρειου αλλα στα ψαρια. Φωτο ουτε εγω μπορω να δω. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 4 Φεβρουαρίου 2016 #4 Share 4 Φεβρουαρίου 2016 φιλε μου τα ψαρακια σου ειναι καθαρα? μηπως εχουν και αυτα ασπρα στιγματακια? φωτο δεν μπορεσα να δω, δεν ξερω μηπως δεν μου την βγαζει εμενα? εμενα μου ακουγεται σαν ich, αν ηταν αποβλητα δεν θα ηταν προσκολημενα και θα φευγαν με την κινηση στο ενυδρειο. σιγουρα θα σε βοηθησουν και αλλοι εμπειροτεροι απο εμενα εδω! αν ειναι ich παντως αντιμετωπιζεται σχετικα ευκολα αλλα να σιγουρευτεις οτι ειναι αυτο. το Ick εμφανιζεται ορατα μονο πανω στα ψαρια φιλε μου και οχι στο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 4 Φεβρουαρίου 2016 #5 Share 4 Φεβρουαρίου 2016 Ποια ταμπλετα εριξες για φυτα? Τις ταμπλετες τις βαζουμε στον βυθο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grigoris Strobos 5 Φεβρουαρίου 2016 Author #6 Share 5 Φεβρουαρίου 2016 Τωρα σας την εμφανίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 5 Φεβρουαρίου 2016 #7 Share 5 Φεβρουαρίου 2016 Αυγά από το σαλιγκάρι σου αν δεν απατώμαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Φεβρουαρίου 2016 #8 Share 5 Φεβρουαρίου 2016 Είναι και πάνω στα φύλλα των φυτών; Έπιασες κανένα; Ειναι μαλάκα;μοιάζουν με κάποια που είχα κι εγώ κάποια στιγμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Φεβρουαρίου 2016 #9 Share 5 Φεβρουαρίου 2016 Κανενα απο τα σαλιγκαρια που εχεις δεν κανει τετοια αυγα. Τα apple κανουν τα αυγα εκτος νερου και ειναι σε τσαμπι και τα ramshons κανουν αυγα τα οποια κολλανε παντου και ειναι μεσα σε 'ζελατινα΄ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grigoris Strobos 5 Φεβρουαρίου 2016 Author #10 Share 5 Φεβρουαρίου 2016 Οπότε? Μήπως ειναι απο τις ταμπέλες πο ειχα ρίξει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp82 5 Φεβρουαρίου 2016 #11 Share 5 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχουν και σε αλλά σημεία του ενυδρειου; Αν ειναι απο τις ταμπλέτες θα πρεπει να υπάρχουν και άλλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grigoris Strobos 6 Φεβρουαρίου 2016 Author #12 Share 6 Φεβρουαρίου 2016 Ναι υπαχθούν και αλλού αλά ειναι μαζεμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grigoris Strobos 7 Φεβρουαρίου 2016 Author #13 Share 7 Φεβρουαρίου 2016 Pπαιδιά αυτα ολο και αυξάνονται? Τι στο καλο ο πρώτος ειμαι που του συμβαίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Φεβρουαρίου 2016 #14 Share 7 Φεβρουαρίου 2016 Γιατι αγχονεσαι δεν μπορω να καταλαβω...οτι και αν ειναι,κατι κακο δεν θα παθεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grigoris Strobos 8 Φεβρουαρίου 2016 Author #15 Share 8 Φεβρουαρίου 2016 Ξερω γω μην ειναι τιποτα αυγά και γεμίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grigoris Strobos 8 Φεβρουαρίου 2016 Author #16 Share 8 Φεβρουαρίου 2016 Πλέον ειναι παντού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 8 Φεβρουαρίου 2016 #17 Share 8 Φεβρουαρίου 2016 Εμενα εξαρχής για αυγά μου έκαναν..ο ραστα λέει οχι τωρα τι να σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Φεβρουαρίου 2016 #18 Share 8 Φεβρουαρίου 2016 Εμενα εξαρχής για αυγά μου έκαναν..ο ραστα λέει οχι τωρα τι να σου πω. Ο ραστα λεει οχι γιατι κανενα απο τα σαγκαρια που γραφει οτι εχει δεν κανει τετοια αυγα. Ψαξε στο ιντερνετ και δες φωτογραφιες απο αυγα που κανουν τα σαλιγκαρια που εχει,συγκινετα και γραψε αν ταιριαζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 8 Φεβρουαρίου 2016 #19 Share 8 Φεβρουαρίου 2016 (edited) Ποια ταμπλετα εριξες για φυτα? Τις ταμπλετες τις βαζουμε στον βυθο... Δεν μου απαντησες εδω... Αυγα παντω δεν ειναι. Έγινε επεξεργασία 8 Φεβρουαρίου 2016 - nicpapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 9 Φεβρουαρίου 2016 #20 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 αυγα απο ζεμπρα ή χορν νεριτες φαινοινται. Μηπως δεν εχεις apple snail και νομιζεις οτι έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 9 Φεβρουαρίου 2016 #21 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 Tα nerite παντως που κανουν σε μενα δεν ειναι ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 9 Φεβρουαρίου 2016 #22 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 Δυο σελίδες για κάποιες άσπρες κουκκίδες και όλα αυτά γιατί φίλε μου μας δίνεις πληροφορίες με το τσιγκέλι. 1. κοίταξε αν είναι κολλημένα ή όχι προκαλώντας τοπική αναταράξει στο σημείο εκείνο 2. βγάλε ένα και δες τη είναι πχ είναι σκόνη, είναι συμπαγές, σπάει σαν αβγουλάκι, βγάζει ζουμιά, γίνεται σκόνη αν το σπάσεις, κτλ. δώσε μια σωστή περιγραφή ώστε να καταλήξουμε αν είναι αυγά ή όχι και μετά βλέπουμε παρακάτω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 9 Φεβρουαρίου 2016 #23 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 Δυο σελίδες για κάποιες άσπρες κουκκίδες και όλα αυτά γιατί φίλε μου μας δίνεις πληροφορίες με το τσιγκέλι. 1. κοίταξε αν είναι κολλημένα ή όχι προκαλώντας τοπική αναταράξει στο σημείο εκείνο 2. βγάλε ένα και δες τη είναι πχ είναι σκόνη, είναι συμπαγές, σπάει σαν αβγουλάκι, βγάζει ζουμιά, γίνεται σκόνη αν το σπάσεις, κτλ. δώσε μια σωστή περιγραφή ώστε να καταλήξουμε αν είναι αυγά ή όχι και μετά βλέπουμε παρακάτω. Ωραιος!.......Εχει ομως ενδιαφερων να μαθουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος