Jump to content

Αγορες απο εξωτερικο με καρτα

Recommended Posts

Για οσους θελουν να αγορασουν απο εξωτερικο με καρτα και εχουν προβληματα με την καρτα τους ας δοκιμασουν κατι που λειτουργησε σε μενα. Εχω μια prepaid καρτα της Πειραιως και λογαριασμο στο paypal. Δοκιμασα πολλες φορες να κανω παραγγελια στα τελη Ιανουαριου αλλα το paypal δεν δεχοταν την συναλλαγη. Στις 3-2-2016 εκανα ξανα προσπαθεια απο το ιδιο καταστημα αλλα δεν επελεξα paypal αλλα συναλλαγη με πιστωτικη. Εδωσα τον κωδικο της ιδιας prepaid καρτας της Πειραιως και η συναλλαγη εγινε επιτυχως. Δεν ξερω το λογο που με αυτο το τροπο εγινε η συναλλαγη αλλα το αποτελεσμα για μενα μετρησε. Ευχομαι να λειτουργησει και για αλλους που εχουν προβλημα.

Καλημερα! Μαλλον τυχαιο ηταν.Εχω την ιδια καρτα και προσπαθω καθε μερα απο ebay να αγορασω κατι αλλα τζιφος

Κοσμα δοκιμασε αν μπορεις να βρεις τα στοιχεια του καταστηματος που θες απο το ebay και να παραγγειλεις κατευθειαν απο το καταστημα, οχι μεσω ebay. Αν τα καταφερεις θα βοηθηθουν αρκετοι νομιζω. Εγω παρηγγειλα απο banggood stc 1000 και refractometer.

Καλημερα! Τι μιλησες αγγλικα ή κινεζικα? Εγω οτι και να μιλησω απο τα δυο δεν ξερω τι θα μου φερουν.

Τωρα βολευτικα απο Ελλαδα.Τα πληρωσα διπλασια βεβαια

Δεν χρειαστηκε να μιλησω Κοσμα, αναζητηση εκανα στα προιοντα τους, επελεξα αυτα που ηθελα και εκανα την παραγγελια. Με την ευκαιρια....  ειδα το link http://www.tsagarisperisteri.gr τωρα και τι μου θυμισες.... ο πατερας σμου ηταν παραδοσιακος τσαγκαρης

Αμα μενεις κοντα ελα να παρεις μυρωδια.Κερναω καφε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...