Jump to content

140λιτρα με νανοκιχλιδες tanganyika

petros2000

Recommended Posts

Δες εδώ ένα βιντεάκι που βοήθησε εμένα!

Δεν ξερω που θα τα στειλω τωρα θα βαλω αγγελια ευχαριστω για την βοηθεια

Έγινε επεξεργασία - petros2000

Παιδιά στην αγγελία που έχω βάλει για τα ψάρια που θέλω να δώσω δεν έχει ανταποκριθεί κανείς...λέτε να τα χαρίσω σε κάποιο πετ σοπ διότι θέλω να αρχίσω το setup του καινούργιου ενυδρείου

να συμπληρωσω οτι θελω να τα πουλησω διοτι χρειαζομαι τα λεφτα για αγορα εξοπλισμου 

Μηπως τα χεις ακριβα; πρεπει να εχεις και υπομονη.

Send from the heart of the Amazonas

εχω τα 3 αγγελοψαρα 20 ευρω 10+εκατοστα(εχει βγει και ζευγαρι κιολας λογικα) και τα γουραμι επισης ζευγαρι τελικο μεγεθος τιμη 15 ευρω. αλλα μαλλον βρεθηκε λυση

Καλησπέρα αύριο θα δώσω τα ψάρια μου σε κάποιο πετ σοπ και θα αρχίσω το setup του ενυδρείου!! Με βαση ένα αρθρο που διαβασα και αφου εχω καταληξει στα N brichardi λεω να επιχειρησω να βαλω και ένα ειδος N.stappersii.Για πειτε μου γνωμες!!

Η ταπεινή μου γνωμη είναι καλύτερα να μην βάλεις. Καλύτερα να επικεντρωθεις σε αυτό το είδος που διάλεξες. Να φτιάξεις πολύχρωμο ενυδρείο Τανγκανίκα σε αυτά τα λίτρα δεν πρέπει να σου περνάει καν από το μυαλό. Αυτό δεν το λέω επειδη είπες για τα κοχυλόψαρα, ούτε έχεις πει κάτι τέτοιο, γενικά το λέω. Δηλαδή θελω να καταλήξω στο ότι πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένος για αυτή την επιλογή γιατί όλα αυτά τα ψάρια είναι περιοχικά και δεν σηκώνουν πολλές αγάπες και γουτσου γουτσου με άλλα είδη. 

• Like 1

Αφού είσαι νέος στη λίμνη, καλύτερα όπως είπε και πιο πάνω ο DEX να μείνεις στο είδος που επέλεξες. Ο σκοπός είναι να δεις τις συμπεριφορές του είδους και όχι το ξύλο που θα πέφτει μεταξύ των ειδών, μιας και τα λίτρα είναι λίγα.

• 2 weeks later...

Λοιπον σημερα επιτελους εδωσα τα παλια μου ψαρια και από αυριο θα ξεκινησω το καινουργιο σετυπ!!

• Like 1

Θα βαλω λογικα μπριχαρντι αλλα υπαρχει και ένα ενδεχομενο να βαλω ένα ζευγαρι caudo από τον φιλο Ηρακλή

Καλησπέρα μολις εβαλα την αμμο και τους βραχους και γεμισα με 2 δαχτηλα νερο.. το νερο εχει θολωσει και εχουν βγει μερικοι αφροι.Ακομη όταν εβαλα μια πετρα μεσα στο ενυδρειο αρχιζε να βγαζει φυσαλίδες.Ειναι φυσιολογικο ή όχι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...