koala_ 1 Φεβρουαρίου 2016 #1 Share 1 Φεβρουαρίου 2016 Ψάχνω ντοματιά (Hygrophila difformis) και κερατόφυλλο. Έχετε δει πουθενά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 1 Φεβρουαρίου 2016 #2 Share 1 Φεβρουαρίου 2016 ντοματια εχει σιγουρα το Petsupermarket, γενικα και τα δυο ειναι πολυ συνηθισμενα φυτα θα τα βρεις παντου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp82 1 Φεβρουαρίου 2016 #3 Share 1 Φεβρουαρίου 2016 Βάλε αγγελία . Όλο και καποιο κλαδεματακι θα βρεθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
koala_ 1 Φεβρουαρίου 2016 Author #4 Share 1 Φεβρουαρίου 2016 ντοματια εχει σιγουρα το Petsupermarket, γενικα και τα δυο ειναι πολυ συνηθισμενα φυτα θα τα βρεις παντου Την Πέμπτη που ρώτησα και στα 2 μαγαζιά είχε τελειώσει. Δεν πρόλαβα. Βάλε αγγελία . Όλο και καποιο κλαδεματακι θα βρεθεί Σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 1 Φεβρουαρίου 2016 #5 Share 1 Φεβρουαρίου 2016 Την Πέμπτη που ρώτησα και στα 2 μαγαζιά είχε τελειώσει. Δεν πρόλαβα. Σε ευχαριστώ. Εχω εγω να σου δωσω αν δεν πεφτω μακρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koala_ 3 Φεβρουαρίου 2016 Author #6 Share 3 Φεβρουαρίου 2016 Εχω εγω να σου δωσω αν δεν πεφτω μακρια... Σε ευχαριστώ Στάθη. Μου έδωσε ο Antonis K και τον ευχαριστώ πάρα πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος