Grigoris Strobos 31 Ιανουαρίου 2016 #1 Share 31 Ιανουαρίου 2016 Τι γνωρίζεται για αυτο το λίπασμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 31 Ιανουαρίου 2016 #2 Share 31 Ιανουαρίου 2016 (edited) Το εχω αλλά δεν το χρησιμοποιώ. Γενικά μου σφυριξανε να μην χρησιμοποιώ ταμπλετες για τη στήλη νερου που δεν διαλύονται άμεσα αλλά ένα υγρό λίπασμα. Προχωρά καλύτερα στο flourish excel και αυτο παροπλισε το Έγινε επεξεργασία 31 Ιανουαρίου 2016 - Light0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 31 Ιανουαρίου 2016 #3 Share 31 Ιανουαρίου 2016 Το εχω αλλά δεν το χρησιμοποιώ. Γενικά μου σφυριξανε να μην χρησιμοποιώ ταμπλετες για τη στήλη νερου που δεν διαλύονται άμεσα αλλά ένα υγρό λίπασμα. Προχωρά καλύτερα στο flourish excel και αυτο παροπλισε το το excel δεν ειναι λιπασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 1 Φεβρουαρίου 2016 #4 Share 1 Φεβρουαρίου 2016 Συγγνώμη διορθώνω , το λίπασμα είναι το flourish seachem (σκέτο). Οδηγούσα όταν έγραφα χαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grigoris Strobos 1 Φεβρουαρίου 2016 Author #5 Share 1 Φεβρουαρίου 2016 Έγινε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 1 Φεβρουαρίου 2016 #6 Share 1 Φεβρουαρίου 2016 Το εχω αλλά δεν το χρησιμοποιώ. Γενικά μου σφυριξανε να μην χρησιμοποιώ ταμπλετες για τη στήλη νερου που δεν διαλύονται άμεσα αλλά ένα υγρό λίπασμα. Προχωρά καλύτερα στο flourish excel και αυτο παροπλισε το Τις ταμπλετες δεν τις ριχνεις στο νερο. Τις τοποθετεις μεσα στο βυθο κοντα στις ριζες ( 1 - 2 cm ) οχι πανω σε αυτες. Αυτες διαλυονται σιγα - σιγα μεσα στο νερο. Τωρα αν θελεις ενα ειδος να συμπληρωνεις ειναι τα υγρα που αυτα διαλυονται στη στηλη του νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 1 Φεβρουαρίου 2016 #7 Share 1 Φεβρουαρίου 2016 Τις ταμπλετες δεν τις ριχνεις στο νερο. Τις τοποθετεις μεσα στο βυθο κοντα στις ριζες ( 1 - 2 cm ) οχι πανω σε αυτες. Αυτες διαλυονται σιγα - σιγα μεσα στο νερο. Τωρα αν θελεις ενα ειδος να συμπληρωνεις ειναι τα υγρα που αυτα διαλυονται στη στηλη του νερου. Οι συγκεκριμένες ταμπλέτες που έχει δείξει το παιδί παραπάνω , οι jbl ferrotabs ΔΕΝ είναι ταμπλέτες που πάνε στην ρίζα. Είναι για πάνω χύμα στο υπόστρωμα σε σημεία που έχεις καλή ροή και αντιστοιχούν 1 προς 25 λίτρα και διαρκούν 10 ημέρες. Τις έχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος