mal 19 Απριλίου 2007 #1 Share 19 Απριλίου 2007 λιγο χαζη ψιφοφορια.αλλα με ενδιαφερει να δω αν ειμαι ο μονος στο forum που το βλεπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 19 Απριλίου 2007 #2 Share 19 Απριλίου 2007 (edited) Βας βας βας ο Παρασκευας βας βας βας, να το ξερεις, Βας βας βας ο Παρασκευας βας βας βας .........Θα υποφερεις!!!!!! α ρε καρβέλαα Έγινε επεξεργασία 19 Απριλίου 2007 - stefanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
mal 19 Απριλίου 2007 Author #3 Share 19 Απριλίου 2007 (edited) οραιος!!!!!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΡΒΕΛΑΣ Έγινε επεξεργασία 19 Απριλίου 2007 - mal Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 20 Απριλίου 2007 #4 Share 20 Απριλίου 2007 -ΟΛΑ γιατι ολα,ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nasos 20 Απριλίου 2007 #5 Share 20 Απριλίου 2007 ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 20 Απριλίου 2007 #6 Share 20 Απριλίου 2007 Μιλάμε για ποιοτική μουσική Δεν το βλέπω αλλά ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΛΥ μαζί με την μορφή που το τραγουδάει είναι όλα τα ευρά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mal 20 Απριλίου 2007 Author #7 Share 20 Απριλίου 2007 ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!!!!!! δεν ερχονται και εδω στη Θεσσαλονικη για καμια συναυλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 20 Απριλίου 2007 #8 Share 20 Απριλίου 2007 ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!!!!!! δεν ερχονται και εδω στη Θεσσαλονικη για καμια συναυλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varaderistas 28 Απριλίου 2007 #9 Share 28 Απριλίου 2007 Αγαπητοί φίλοι, θέλω τη βοήθειά σας!!! Ψάχνω καιρό τώρα τα τραγούδια από αυτήν την junk εκπομπή, και δεν τα βρίσκω! Αν έχει κανείς σας τα τραγούδια αυτά σε Mp3, θα μπορούσατε να μου τα στείλετε στην διεύθυνσή μου varaderistas@gmail.com ? Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας εκ των προτέρων!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mal 28 Απριλίου 2007 Author #10 Share 28 Απριλίου 2007 και σε εμενα στειλτε τα στο email:aqua_mal@yahoo.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος