Jump to content

Να βάλω monte carlo?

kosmas

Recommended Posts

Καλημερα σας! Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας.Μου αρεσει ενα φυτο τυπου γρασιδι το montecarlo,αλλα επειδη εχω corydoras δεν ξερω αν πρεπει να το βαλω.Ξερω οτι στα κορυ αρεσει να σκαβουν την αμμο.Δεν λεω οτι μπορει να μου χαλανε το φυτο αλλα θα εχουν λιγοτερο χωρο για παιχνιδι.

επειδή το φυτό αυτό ριζώνει καλά ίσος να σου κάτσει, αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις. Απλά αν σου πιάσει μην το αφήνεις να καλύψει όλοι την επιφάνεια του ενυδρείου άσε και ένα μεγάλο κομμάτι να σκαλίζουν τα κόρυ.

Εχω την εντιπωση οτι θα στο ξυλωσουν τα καρυ,δεν ξερω ποσο καλα θα πιασει στην αμμο.

Ευχαριστω!Μηπως υπαρχει κατι παρομοιο πιο σιγουρο? cuba?

Ετσι κι'αλλιως θελω να σμπληρωσω λιγο αμμο γιατι μου την εχει φαι σιγα σιγα η σκουπα βυθου και σκεφτομαι να βαλω λιγο πιο χοντρη απο αυτη που εχω(λευκη σαν πουδρα).Το ξερω οτι θα ανακατευτει αλλα πιστευω οτι θα ειναι πιο στιβαρη για τα φυτα μου.Τι γκαζονακι αλλο υπαρχει?

Κοιτα,με τα κορυ και με αμμο,οτι απο τα 2 γκαζον που ρωτας βαλεις,θα στα ξηλωσουν. Ειδικα μεχρι να πιασουν ριζα στην αμμο θα χρειαστει πολυ χρονος,δεν προκειται να σου μεινει στη θεση του.Φαντασου εμενα μου το ξηλωναν οι γαριδες στην αρχη.

Πιο σιγουρο οτι θα μεινει,ειναι η ελεοχαρις.

Επειδη κοιταζω και στα προφιλ το bacopa australis ετσι τυπου γκαζον ειναι?

Οχι δεν ειναι γκαζον,θαμνακι γινεται.

Για να παει χαμηλα,δηλαδη στα 7εκ θελει παρα πολυ φως.Και 7εκ δεν το λες και γκαζον.

Και η eleocharis Κώστα πάει στους 6-7 πόντους αλλά είναι γκαζόν. Αν μπορείς να βρεις eleocharis mini ακόμα καλύτερα!

Και η eleocharis Κώστα πάει στους 6-7 πόντους αλλά είναι γκαζόν. Αν μπορείς να βρεις eleocharis mini ακόμα καλύτερα!

H ελεοχαρις εμενα ποτε δεν μου πηγε τοσο,τοσο παει αν δεν εχεις καλο φως.

Και στην τελικη,την κλαδευεις και την 2 ποντους!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...