Δημητρης Τ 28 Ιανουαρίου 2016 #1 Share 28 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά ξέρουμε σ πιο μήνα κοκκινίζουν τα μάτια στους δίσκους αν Κ εφόσον είναι να γίνουν κόκκινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 9 Φεβρουαρίου 2016 #2 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 Από τον πρώτο κι όλας μήνα.. τα βλέπεις.- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 10 Φεβρουαρίου 2016 Author #3 Share 10 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 15 Φεβρουαρίου 2016 #4 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 Παρακαλώ.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 17 Φεβρουαρίου 2016 #5 Share 17 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά ξέρουμε σ πιο μήνα κοκκινίζουν τα μάτια στους δίσκους αν Κ εφόσον είναι να γίνουν κόκκιναΓιατι ρωτας;;Μεγαλωνεις μωρα και περιμενεις ποτε θα κοκκινισουν τα ματια τους;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 18 Φεβρουαρίου 2016 Author #6 Share 18 Φεβρουαρίου 2016 Ναι Στάθη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 18 Φεβρουαρίου 2016 #7 Share 18 Φεβρουαρίου 2016 Ποσο ειναι;; Μετα τον πρωτο μηνα θα αρχισουν σταδιακα να κοκκινιζουν... Μην φανταστεις τρελα παραγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 18 Φεβρουαρίου 2016 Author #8 Share 18 Φεβρουαρίου 2016 Σήμερα είχαμε γενέθλια...δυο μηνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 18 Φεβρουαρίου 2016 #9 Share 18 Φεβρουαρίου 2016 (edited) Αυτα ειναι!!!! Να σου ζησουν... Και απο τι μπαμπα και μαμα.. Αν επιτρεπεται;; Έγινε επεξεργασία 18 Φεβρουαρίου 2016 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 18 Φεβρουαρίου 2016 Author #10 Share 18 Φεβρουαρίου 2016 Snakeskin μπαμπά face spotted μαμά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 18 Φεβρουαρίου 2016 #11 Share 18 Φεβρουαρίου 2016 Αυτα ειναι... Εεε..βαλε και καμμια φωτο οποτε και αν θες... Σου υποσχομαι να προσπαθησω να μην τα ματιασω.. Δεν βλεπεις και συχνα μωρα δισκακια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 18 Φεβρουαρίου 2016 Author #12 Share 18 Φεβρουαρίου 2016 Χαχαχαχαχα θα δούμε Στάθη.μακάρι να τα πάω καλά.έχω κάνει 2..3 βλακείες κ το φυσαω κ δεν κρυώνει ακόμα.ξέρεις μήπως golden sun merah με pigeon τεριαζουν αν Κ Σου είπα για τα κόκκινα την γνώμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 18 Φεβρουαρίου 2016 #13 Share 18 Φεβρουαρίου 2016 (edited) Εχω σχεδον ενα τετοιο ζευγαρακι μονο που ο πιτζεον δεν ειναι καθαρος εχει "κοψιματα" απο σνοου γοαιτ... Οποτε οταν τα βαλω θα σου πω...χαχαχα.. Ουριτσες εχω δει στο κοινωνικο αλλα μεχρι εκει... Έγινε επεξεργασία 18 Φεβρουαρίου 2016 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος