ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 28 Ιανουαρίου 2016 #1 Share 28 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα φίλοι. Όπως αναφέρει και ο τίτλος. Τι εμπειρία έχετε με τις ανωτέρω τροφές οσοι τις χρησιμοποιείτε; Μιλάμε πάντα για τροφή για τροπικά ψάρια (σκαλαρια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 28 Ιανουαρίου 2016 #2 Share 28 Ιανουαρίου 2016 Φιλαρακι ειχα δει να ταιζει ο Σωτηρης μπροστα μου σε γεωφαγους και γινοταν σφαγη. Κατι παραπανω δεν ξερω. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 28 Ιανουαρίου 2016 Author #3 Share 28 Ιανουαρίου 2016 Λέω να δοκιμασω για αλλαγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 28 Ιανουαρίου 2016 #4 Share 28 Ιανουαρίου 2016 Καλές είναι οι αλλαγές , γι αυτό καλό είναι επίσης να παίρνουμε μικρές συσκευασίες , ώστε να τελειώνουν γρήγορα και να μην μένουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 28 Ιανουαρίου 2016 #5 Share 28 Ιανουαρίου 2016 Εχει μια κατηγορια η συγκεκριμενη εταιρεια που εχει ενα χρυσο σηματακι που αναγραφει prenioum... Αυτες οι τροφες της ειναι πολυ καλες.. Τα ψαρια μου τρελαινονται με την nova bits οχι τοσο με την σπιρουλινα... Και οι γαριδες καναν παρτυ με την novo prawn... Σκαλαρακια οταν ειχα και ταιζα bits την εξαφανιζαν(καλα οπως ολες τις τροφες).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX 29 Ιανουαρίου 2016 #6 Share 29 Ιανουαρίου 2016 (edited) Σε cardinal και rummynose.. ΝοvoBell τους αρέσει πάρα πολύ,είναι στα τελειώματα. Spirulina κάθε Σάββατο,επίσης δείχνουν να τους αρέσει πολύ ΝovoGranoColor mini Δεν δείχνουν ιδιαίτερη συμπάθεια,τρώνε σχετικά λίγη ποσότητα και σταματάνε ενώ αν δεν τη μουλιάσω καλά τη φτύνουν. Νοvopleco επίσης την τρώνε απροβλημάτιστα τα pleco. Έγινε επεξεργασία 29 Ιανουαρίου 2016 - ReaperX Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 29 Ιανουαρίου 2016 #7 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Εχω δοκιμασει αρκετες.Μονο με αυτη γινεται πολεμος.Παρε την μεγαλη συσκευασια http://www.petcity.gr/eshop/index.php/fish/fish-food/tropical-fish-food/jbl-novobel-250ml-detail Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 29 Ιανουαρίου 2016 Author #8 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ παίδες! Αυτήν πήρα, την τελευταία και θα δοκιμασω το απόγευμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 30 Ιανουαρίου 2016 #9 Share 30 Ιανουαρίου 2016 Εγω στα agassizzi μου δινω novotub σπιρουλινα και bloodworms ολα jbl. Ολες τις τρωνε με ιδαιτερη προτιμηση στην σπιρουλινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος