gregkn73 29 Ιανουαρίου 2016 #26 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Αγγλικά δεν γνωρίζω , οπότε δεν καταλαβαίνω .Google translator. Η Σερα γραφει οτι σε χαμηλη κυκλοφορια ,κανει απονιτροποιηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Ιανουαρίου 2016 #27 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται! Αφού λίγο πριν αμφισβητήθηκε, τώρα ξαφνικά έγινε το καλύτερο βιολογικό υλικό. Φυσικά όχι της Νισύρου, που όλοι οι αδαείς χομπιστες γνωρίζουμε, αλλά της Σαντορίνης! Ευχαριστουμαι Σταμάτη που μας "ανοιγεις" τα μάτια! Βλεπω πως οι ειρωνιες απο πλευρας σου συνεχιζονται! Θα σε παρακαλεσω να το σταματησεις αυτο και να αφησεις να εξελιχθει η κουβεντα. Αν δεν σου αρεσει το θεμα,απλα δεν συμμετεχεις! Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 29 Ιανουαρίου 2016 Author #28 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Google translator. Η Σερα γραφει οτι σε χαμηλη κυκλοφορια ,κανει απονιτροποιηση. Και που βλέπεις να έχω πεί εγω το αντίθετο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 29 Ιανουαρίου 2016 Author #29 Share 29 Ιανουαρίου 2016 (edited) gregkn73 μας δουλεύεις τώρα ; Το έβαλα και εγω στο Google translator πουθενά δεν λέει αυτό που λές εσύ . Και μας λέει ακριβώς αυτό που είπα απο την αρχή . Δεν σε καταλαβαίνω ακόμα πιστεύεις οτι δεν σου απάντησα εσκεμένα και είσαι ενοχλημένος μαζί μου ; Έγινε επεξεργασία 29 Ιανουαρίου 2016 - ΣΤΑΜΑΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Ιανουαρίου 2016 #30 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Βρε σταματαρε....πες μου γιατι ασχολεισαι μπρρρρρ....ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο γλυκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 29 Ιανουαρίου 2016 #31 Share 29 Ιανουαρίου 2016 μπρρρρρ....ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο γλυκο Αντε να τα χιλιασεις σου ευχομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Ιανουαρίου 2016 #32 Share 29 Ιανουαρίου 2016 ...χαχα,αργυρη αυτες οι δυο εικονιτσες εκφραζουν απολυτα τα αισθηματα μου οταν κανω βολτα στα μερη σας φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 29 Ιανουαρίου 2016 #33 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Σε καταλαβαινω απολυτα Παυλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Ιανουαρίου 2016 #34 Share 29 Ιανουαρίου 2016 ....αντε να δω τι θα μου πει σκεφτηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 29 Ιανουαρίου 2016 #35 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Βρε σταματαρε....πες μου γιατι ασχολεισαι μπρρρρρ....ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο γλυκο Τιμή μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 29 Ιανουαρίου 2016 #36 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Και που βλέπεις να έχω πεί εγω το αντίθετο ; Τωρα στο εσωτερικό του σιποραξ δεν γίνετε απονιτροποίηση και δεν νομίζω να λέει κάτι τέτοιο η Sera , . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Ιανουαρίου 2016 #37 Share 29 Ιανουαρίου 2016 (edited) Έγινε επεξεργασία 29 Ιανουαρίου 2016 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Ιανουαρίου 2016 #38 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Τιμή μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 29 Ιανουαρίου 2016 Author #39 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Και που βλέπεις να έχω πεί εγω το αντίθετο ; Τωρα στο εσωτερικό του σιποραξ δεν γίνετε απονιτροποίηση και δεν νομίζω να λέει κάτι τέτοιο η Sera , . Γιατί παραποιείς αυτά που γράφω κόβοντας στη μέση τη πρόταση και κρατάς αυτό που σε βολεύει ; ..... μπάς και είσαι δημοσιογράφος και έχεις συνηθήσει να γράφεις με αυτό το τρόπο ; Βάλε ολόκληρη τη πρόταση "Τωρα στο εσωτερικό του σιποραξ δεν γίνετε απονιτροποίηση και δεν νομίζω να λέει κάτι τέτοιο η Sera , μάλλον θα λέει οτι οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί το σίποραξ και σε ειδικό φίλτρο απονιτροποίησης που πράγματι εκεί θέλουμε συγκεκριμένα επίπεδα Redox για να μη τα πάρει και τα σηκώσει όλα ." Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις ; το πρώτο μέρος της πρότασης αναφέρεται στη συνήθη χρήση των βιολογικών υλικών και το δεύτερο μέρος της πρότασης αναφέρεται και σε άλλο τρόπο χρήσης . Μάλον όμως δεν γνωρίζεις την αρχή λειτουργίας των φίλτρων απονιτροποίησης και γι αυτό μπερδεύεσε . mad23 Δε βλέπεις τι τραβάω ; Αν δεν απαντήσω θα με κατηγορήσουν οτι τους απαξιώνω και δεν απαντώ !!!! Καιρό έχουμε να τα πούμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 29 Ιανουαρίου 2016 #40 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Γιατί παραποιείς αυτά που γράφω κόβοντας στη μέση τη πρόταση και κρατάς αυτό που σε βολεύει ; ..... μπάς και είσαι δημοσιογράφος και έχεις συνηθήσει να γράφεις με αυτό το τρόπο ; Βάλε ολόκληρη τη πρόταση "Τωρα στο εσωτερικό του σιποραξ δεν γίνετε απονιτροποίηση και δεν νομίζω να λέει κάτι τέτοιο η Sera , μάλλον θα λέει οτι οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί το σίποραξ και σε ειδικό φίλτρο απονιτροποίησης που πράγματι εκεί θέλουμε συγκεκριμένα επίπεδα Redox για να μη τα πάρει και τα σηκώσει όλα ." Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις ; το πρώτο μέρος της πρότασης αναφέρεται στη συνήθη χρήση των βιολογικών υλικών και το δεύτερο μέρος της πρότασης αναφέρεται και σε άλλο τρόπο χρήσης . Μάλον όμως δεν γνωρίζεις την αρχή λειτουργίας των φίλτρων απονιτροποίησης και γι αυτό μπερδεύεσε . mad23 Δε βλέπεις τι τραβάω ; Αν δεν απαντήσω θα με κατηγορήσουν οτι τους απαξιώνω και δεν απαντώ !!!! Καιρό έχουμε να τα πούμε . Σταμάτη γεωπόνος είμαι.....όπως και ο puma, που εξαιτίας σου όπως και ο Τακης σταμάτησαν να γράφουν και τώρα τους καταλαβαίνω απόλυτα. Σου αρέσει να διαφωνείς για να διαφωνεις.....γιατί τα ξέρεις όλα! Πάω πάσο αφού συμφωνεις ότι κάνουν απονιτροποιηση αλλά 2 σελίδες τώρα διαφωνούσες.....γιατί την χαμηλή κυκλοφορία που έγραψα αρχικά τη βαφτίσες φίλτρο απονιτροποιηση ς! Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Ιανουαρίου 2016 #41 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Αληθεια,γιατι συνεχιζεται την ειρωνια? Διαβαζεται τις παρακλησεις μου η απλα με γραφετε? Λοιπον,τελευταια προειδοποιηση,στην επομενη ειρωνια κλειδωνω το θεμα χωρις καμια αλλη παρακληση! Και αν συνεχιστει και αλλα θεματα,οποιος ειρωνευεται θα σβηνω το ποστ του και αν εχει παραπονο να στειλει πμ στον διαχειριστη! Ελεος δηλαδη μ αυτο το πραγμα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 29 Ιανουαρίου 2016 #42 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Σταμάτη γεωπόνος είμαι.....όπως και ο puma, που εξαιτίας σου όπως και ο Τακης σταμάτησαν να γράφουν και τώρα τους καταλαβαίνω απόλυτα. Σου αρέσει να διαφωνείς για να διαφωνεις.....γιατί τα ξέρεις όλα! Πάω πάσο αφού συμφωνεις ότι κάνουν απονιτροποιηση αλλά 2 σελίδες τώρα διαφωνούσες.....γιατί την χαμηλή κυκλοφορία που έγραψα αρχικά τη βαφτίσες φίλτρο απονιτροποιηση ς! Καλή συνέχεια. Επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα γεωπονος και δεν γνωριζω τη μαθηματα κανουν. Κανουν μαθηματα βιολογιας, βακτηριδιων απονιτροποιησεις και ολα αυτα που συζηταμε εδω? Και παλι συγνωμη για την ασχετοσυνημου, αλλα θα ηθελα αν μπορει καποιος που το κατεχει να μου δωσει μια απαντηση. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 29 Ιανουαρίου 2016 #43 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Σταμάτη γεωπόνος είμαι.....όπως και ο puma, που εξαιτίας σου όπως και ο Τακης σταμάτησαν να γράφουν και τώρα τους καταλαβαίνω απόλυτα. Σου αρέσει να διαφωνείς για να διαφωνεις.....γιατί τα ξέρεις όλα! Πάω πάσο αφού συμφωνεις ότι κάνουν απονιτροποιηση αλλά 2 σελίδες τώρα διαφωνούσες.....γιατί την χαμηλή κυκλοφορία που έγραψα αρχικά τη βαφτίσες φίλτρο απονιτροποιηση ς! Καλή συνέχεια. Kαι εγω Τοπογραφος ειμαι , τι σχεση εχει αυτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 29 Ιανουαρίου 2016 #44 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Aν δεν κανω λαθος και η Ada ελαφροπετρα χρησιμοποιει... Το προιον τους λεγεται ada bio rio. http://www.adana.co.jp/en/contents/products/na_filter/detail03.html http://www.greenaqua.hu/en/biologiai-szuroanyagok-osszehasonlitasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
natso 29 Ιανουαρίου 2016 #45 Share 29 Ιανουαρίου 2016 - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 29 Ιανουαρίου 2016 #46 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Kαι εγω Τοπογραφος ειμαι , τι σχεση εχει αυτο??? Επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα γεωπονος και δεν γνωριζω τη μαθηματα κανουν. Κανουν μαθηματα βιολογιας, βακτηριδιων απονιτροποιησεις και ολα αυτα που συζηταμε εδω? Και παλι συγνωμη για την ασχετοσυνημου, αλλα θα ηθελα αν μπορει καποιος που το κατεχει να μου δωσει μια απαντηση. Ευχαριστω! Παιδια διευκρηνησα στον Σταματη οτι ειμαι γεωπονος και οχι δημοσιαγραφος, οπως ειρωνικα υπαινιχθηκε.... Στην σχολη βεβαια ολα αυτα που ρωτας γιωργομαριε τα κανουμαι, οσο αφορα φυσικα τη δραση των βακτηριων στο εδαφος.....τα ιδια με του νερου ειναι ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 29 Ιανουαρίου 2016 #47 Share 29 Ιανουαρίου 2016 (edited) Θελεις να πεις οτι τα ιδια βακτηρια ειναι στο νερο και τα ιδια στο εδαφος ( σε λειτουργικοτητα ) ? Δεν ξερω μου ακουγεται καπως αυτο. Έγινε επεξεργασία 29 Ιανουαρίου 2016 - giorgosmarios Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 29 Ιανουαρίου 2016 Author #48 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Λογικό δεν είναι να συμπεριφερθώ με αυτό το τρόπο , όταν σκοπίμως αλλοιώνεις το νόημα της κουβέντας μου , παραβλέποντας τη συνέχεια ; Οπότε σαν γεωπόνος γιατί δεν καταλαβαίνεις οτι οι πόροι του Siporax είναι διαμπερής και στα βιολογικά μας φίλτρα που έχουν πολύ μεγάλες ροές σε σχέση με τα denitrator φίλτρα δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει απονιτροποίηση λόγω οξυγόνου , όσο δουλεύει σωστά η κυκλοφορία του νερού ; Ενώ στα denitrator φίλτρα , λόγω και πάλι των διαμπερών πόρων του θα μας δουλέψει στην απονιτροποίηση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 29 Ιανουαρίου 2016 Author #49 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Θελεις να πεις οτι τα ιδια βακτηρια ειναι στο νερο και τα ιδια στο εδαφος ( σε λειτουργικοτητα ) ? Δεν ξερω μου ακουγεται καπως αυτο. Σε αυτό που λές να υπενθημίσω τη κουβέντα του Μπλέχερ όταν τον ρωτήσαμε για το στρώσιμο των ενυδρείων και μας απάντησε οτι μπορούμε να πάρουμε μια χούφτα χώμα απ το κήπο μας να το ρίξουμε στο ενυδρείο και είμαστε έτοιμοι βιολογικά . Δεν νομίζω οτι χρειάζετε η διευκρίνηση οτι δεν θα πρέπει στο χώμα να έχει πέσει λίπασμα φυτοφάρμακα ή δε ξέρω εγω τι άλλο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 29 Ιανουαρίου 2016 #50 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Σε αυτό που λές να υπενθημίσω τη κουβέντα του Μπλέχερ όταν τον ρωτήσαμε για το στρώσιμο των ενυδρείων και μας απάντησε οτι μπορούμε να πάρουμε μια χούφτα χώμα απ το κήπο μας να το ρίξουμε στο ενυδρείο και είμαστε έτοιμοι βιολογικά . Δεν νομίζω οτι χρειάζετε η διευκρίνηση οτι δεν θα πρέπει στο χώμα να έχει πέσει λίπασμα φυτοφάρμακα ή δε ξέρω εγω τι άλλο . Σταμάτη αυτο πρώτη φορα το ακούω; Ο Μπλεχερ το εννοούσε ή ηταν απλα σχήμα λόγου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος