thanasis76 25 Ιανουαρίου 2016 #1 Share 25 Ιανουαρίου 2016 καλημερα παιδια!!! χθες ψαχνοντας για να κανω μια παραγγελια που ηθελα επεσα πανω σε αυτο το αλλατι καλης μαρκας.... δεν ξερω αν εχουν αποθεμα στο μαγαζι και θελουν να το διωξουν, μιας και βαζουν προσφορες κατα καιρους, αλλα η τιμη του ειναι πολυ σπεσιαλ για ολους... εγω παραγγειλα 3 κουβαδες... προλαβετε...... http://www.aquario.gr/frontida/saltwater-supl/-1153/nyos-royal-atlantic-20-kg-bucket.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 25 Ιανουαρίου 2016 #2 Share 25 Ιανουαρίου 2016 Επειδη δεν ανοιγει ο συνδεσμος μπορεις να μας πεις ποια μαρκα ειναι και ποσα κιλα? Για το ΑΤΙ 22 kg αναφερεσαι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsalabis 25 Ιανουαρίου 2016 #3 Share 25 Ιανουαρίου 2016 Σε επικοινωνια που ειχα με το καταστημα μου ειπαν πως εχει γινει λαθος με την τιμη και το θεωρω λογικο.20 ευρω 20 κιλα αλατι???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 25 Ιανουαρίου 2016 Author #4 Share 25 Ιανουαρίου 2016 Αν εχει γινει λαθος δεν το ξερω αλλα για να στο ειπαν.. οσο για την τιμη μην απορεις... πολλα καταστηματα θελοντας να βγαλουν καποιο στοκ τα βαζουν οσο οσο για να φυγουν... οποτε δεν μπορεις να ξερεις αν ειναι λαθος η οχι... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 25 Ιανουαρίου 2016 #5 Share 25 Ιανουαρίου 2016 Με μαθηματικο υπολογισμο ειναι λαθος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 25 Ιανουαρίου 2016 #6 Share 25 Ιανουαρίου 2016 πες μας οταν σου ερθει εαν ηταν σωστο η οχι..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 25 Ιανουαρίου 2016 #7 Share 25 Ιανουαρίου 2016 Πάντως ποιο φτηνό απο την θάλασσα δεν είναι. Χαχαχα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 26 Ιανουαρίου 2016 Author #8 Share 26 Ιανουαρίου 2016 Πάντως ποιο φτηνό απο την θάλασσα δεν είναι. Χαχαχα ναι δεν αντιλεγω, αλλα ρε βαγγο το καλοκαιρι ολα μια χαρα, αλλα το χειμωνα δεν παλευετε.... απαπαπαπα.. χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 26 Ιανουαρίου 2016 #9 Share 26 Ιανουαρίου 2016 ναι δεν αντιλεγω, αλλα ρε βαγγο το καλοκαιρι ολα μια χαρα, αλλα το χειμωνα δεν παλευετε.... απαπαπαπα.. χαχαχαχαΈχεις ενα δίκιο πάντως. Φαντάσου το Σάββατο έβαλα το φάρμακο για τα πλαναρια και έπρεπε να κανω αλλαγή. Πήγα που λες με την οικογένεια να μαζέψω νερό και να έχει ενα αέρα άλλο πραγμα με την οικογένεια στο αμάξι στο καλοριφέρ και εγω απο το κυμα να εχω γίνει ο μισός μούσκεμα με 7 βαθμούς εξω. Αλλά Θανάση το γουστάρω και δεν με νοιάζει κανω και ψαροτουφεκο όλο τον χρόνο οπότε δεν μικρό το κακό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 26 Ιανουαρίου 2016 Author #10 Share 26 Ιανουαρίου 2016 Έχεις ενα δίκιο πάντως. Φαντάσου το Σάββατο έβαλα το φάρμακο για τα πλαναρια και έπρεπε να κανω αλλαγή. Πήγα που λες με την οικογένεια να μαζέψω νερό και να έχει ενα αέρα άλλο πραγμα με την οικογένεια στο αμάξι στο καλοριφέρ και εγω απο το κυμα να εχω γίνει ο μισός μούσκεμα με 7 βαθμούς εξω. Αλλά Θανάση το γουστάρω και δεν με νοιάζει κανω και ψαροτουφεκο όλο τον χρόνο οπότε δεν μικρό το κακό. το καλοκαιρι εκανα κι εγω αλλαγες απο θαλασσα... αλλα μολις επιασαν τα κρυα δεν γινετε... αν σκεφτεις οτι θελω και πολυ νερο για αλλαγη.... απαπαπαπαπα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 26 Ιανουαρίου 2016 #11 Share 26 Ιανουαρίου 2016 Ναι άμα είναι μεγάλο το ενυδρείο και είσαι μακριά κιόλας είναι πρόβλημα. Βέβαια και ο πολυχρονακης ο Νίκος που έχει 3 τόνους στα Χανιά είχε οργάνωση δεξαμενή στο φορτηγό και αντλία 12ν οπότε κανείς δουλειά. Αλλά θέλει το σωστό εξοπλισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος