tepe 19 Μαρτίου 2016 Author #26 Share 19 Μαρτίου 2016 https://vimeo.com/159583680 Πάρτε και ένα βιντεάκι σε αργή κίνηση ! Τυφλά να χει το national geographic Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 19 Μαρτίου 2016 #27 Share 19 Μαρτίου 2016 Αυτές είναι πεντε διαφορετικές γενιες απο το ιδιο ζευγάρι σε συνυπαρξη!! Θα ετοιμασω και βιντεακι κατα την επιθεση σε μια φετα κολοκυθι !!! Ειναι μακραν το αγαπημενο τους Μία απορία αν επιτρέπεται πάνω σ αυτό, το κολοκύθι σε τι μορφή το βάζεις; Ωμό, ζεματισμένο ή βρασμένο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 19 Μαρτίου 2016 Author #28 Share 19 Μαρτίου 2016 Για λόγους πρόληψης μπορείς να το ζεματησεις , έχω βάλει όμως και ομο χωρίς κανένα πρόβλημα μένει μέσα σε μια ώρα μόνο το πράσινο γύρο γύρο Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 19 Μαρτίου 2016 Author #29 Share 19 Μαρτίου 2016 Συγνώμη για την κακιά ορθογραφία δεν το συνηθίζω αλλά απαντάω δουλεύοντας και δεν προλαβαίνω να δω τι πληκτρολογώ Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 19 Μαρτίου 2016 #30 Share 19 Μαρτίου 2016 Κανένα πρόβλημα, σ ευχαριστώ για την απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 19 Μαρτίου 2016 #31 Share 19 Μαρτίου 2016 (edited) Εγώ το ρίχνω πάντα ωμό, χωρίς πρόβλημα για χρόνια. Το καθαρίζω όμως γιατί λιπάσματα, φυτοφάρμακα κλπ δε φεύγουν εύκολα με το ξέπλυμα. Μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμα με ασφάλεια, καρότο, σαλάτα, σπανάκι, πατάτα\γλυκοπατάτα (αυτά τα δύο όχι για πολλές ώρες στη γυάλα),αγγούρι και μπρόκολο (τα δικά μου προτιμάνε κυρίως το κοτσάνι). Έγινε επεξεργασία 19 Μαρτίου 2016 - kadmos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 19 Μαρτίου 2016 #32 Share 19 Μαρτίου 2016 Πως τα καθαρίζεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 19 Μαρτίου 2016 Author #33 Share 19 Μαρτίου 2016 Καρότο δεν μου τρώνε , την πατάτα την φοβάμαι γιατί έχει πολλά φάρμακα ποτιστα Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 19 Μαρτίου 2016 #34 Share 19 Μαρτίου 2016 Πως τα καθαρίζεις; Με το μαχαιράκι, να φύγει η φλούδα. Καρότο δεν μου τρώνε , την πατάτα την φοβάμαι γιατί έχει πολλά φάρμακα ποτιστα Sent from my iPhone using Tapatalk Ότι σου τρώνε. Το κάθε ψάρι με τις προτιμήσεις του. Συνήθως δεν πάνε με την πρώτη φορά σε όλα τα φρέσκα αν δεν τά 'χουν μάθει. Για την πατάτα μάλλον έχεις δίκιο... Ευτυχώς υπάρχει οικογενειακός κήπος, και τα περισσότερα λαχανικά που χρησιμοποιώ είναι σχετικά καθαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 19 Μαρτίου 2016 #35 Share 19 Μαρτίου 2016 Εγώ το ρίχνω πάντα ωμό, χωρίς πρόβλημα για χρόνια. Το καθαρίζω όμως γιατί λιπάσματα, φυτοφάρμακα κλπ δε φεύγουν εύκολα με το ξέπλυμα. Μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμα με ασφάλεια, καρότο, σαλάτα, σπανάκι, πατάτα\γλυκοπατάτα (αυτά τα δύο όχι για πολλές ώρες στη γυάλα),αγγούρι και μπρόκολο (τα δικά μου προτιμάνε κυρίως το κοτσάνι). Χρήστο μιλάς και για τα στουρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 19 Μαρτίου 2016 #36 Share 19 Μαρτίου 2016 (edited) Στα στούρι είδα ότι αρέσουν τα κολοκύθι, αγγούρι και μπρόκολο. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δε θα φάνε και πιο κρεάτινες τροφές. O L 024 λόγου χάρη, παρ' ότι κατά βάση κρεατοφάγος, τσάκισε προχθές ένα φύλλο σαλάτα μόνος του και τσίμπησε και από δεύτερο... Έγινε επεξεργασία 19 Μαρτίου 2016 - kadmos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mavras 19 Μαρτίου 2016 #37 Share 19 Μαρτίου 2016 τα λαχανικα δεν επιπλέουν...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 20 Μαρτίου 2016 #38 Share 20 Μαρτίου 2016 Υπάρχουν αυτά από ίντερνετ, αλλά δε ξέρω αν μπορούμε να ψωνίσουμε αυτό το καιρό. Εγώ χρησιμοποιώ ανοξείδωτες βίδες από χρωματοπωλείο. Η βίδα είναι δεμένη μόνιμα με πετονιά για να τη βάζουμε και να τη βγάζουμε εύκολα κι ακίνδυνα. Περνάω το κομμάτι του λαχανικού από την πετονιά και αφού τερματίσει, κάνω μια χαλαρή θηλειά για να μη ξανανέβει. Τρυπάμε τα σκληρά στελέχη των λαχανικών για να κρατήσουν(πχ σε αγγούρι, κολοκύθι δε το περνάμε από το κέντρο αλλά από την άκρη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 27 Μαρτίου 2016 Author #39 Share 27 Μαρτίου 2016 Κάπως έτσι ενα αυτοσχέδιο απο μανταλάκι Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 27 Μαρτίου 2016 Author #40 Share 27 Μαρτίου 2016 https://vimeo.com/160522429 Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 27 Μαρτίου 2016 #41 Share 27 Μαρτίου 2016 Υπάρχουν αυτά από ίντερνετ, αλλά δε ξέρω αν μπορούμε να ψωνίσουμε αυτό το καιρό. Εγώ χρησιμοποιώ ανοξείδωτες βίδες από χρωματοπωλείο. Η βίδα είναι δεμένη μόνιμα με πετονιά για να τη βάζουμε και να τη βγάζουμε εύκολα κι ακίνδυνα. Περνάω το κομμάτι του λαχανικού από την πετονιά και αφού τερματίσει, κάνω μια χαλαρή θηλειά για να μη ξανανέβει. Τρυπάμε τα σκληρά στελέχη των λαχανικών για να κρατήσουν(πχ σε αγγούρι, κολοκύθι δε το περνάμε από το κέντρο αλλά από την άκρη).Εγω γιατι φοβαμαι τα μεταλα στο ενυδρειο;;;Kadmos ειναι σιγουρα ασφαλες εστω και τα ανοξειδωτα υλικα στο ενυδρειο;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 27 Μαρτίου 2016 #42 Share 27 Μαρτίου 2016 Στάθη τα χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα αλλά ούτε και αλλοίωση στο μέταλλο. Ούτως ή άλλως πρόκειται για ανοξείδωτο ατσάλι, μέταλλο για το οποίο δε γνωρίζω να υπάρχουν παρενέργειες στα ζωντανά. tepe, έχω κάποιες επιφυλάξεις (ίσως υπερβολικές) για την ποιότητα του μετάλλου στο έλασμα από το μανταλάκι. Το βλέπεις. Αν δε το βαριέσαι, δες το κι αυτό με την πετονιά, για να μη βουτάς τα χέρια στο ενυδρείο συνέχεια. Κατά τ' άλλα τα μικρά είναι κουκλιά και πάνε σφαίρα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος