Grigoris Strobos 20 Ιανουαρίου 2016 #1 Share 20 Ιανουαρίου 2016 Τι γνωρίσετε για τα φυτα στις φοτο εκτός απο τις ανουμπιες κύριος για τα 2 μεγάλα. Κατι άκουσα οτι ειναι μεγαλωμένη με τι ρίζα τους μονάχα στο νερό και οτι τωρα που τα έβαλα στο νερό θα μαραθουν κλπ.. Παρακαλώ οποίος γνωρίζεις ας κανει την καλη να με φωτίσει ειναι τα πρώτα μου φυτα στο πρώτο μου ενυδρείο θελω ναναι όλα πένα . Επίσης ακούσω προτάσεις για 31 wat (χωρίς c02) με υπόστρωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 20 Ιανουαρίου 2016 #2 Share 20 Ιανουαρίου 2016 Τι γνωρίσετε για τα φυτα στις φοτο εκτός απο τις ανουμπιες κύριος για τα 2 μεγάλα. Κατι άκουσα οτι ειναι μεγαλωμένη με τι ρίζα τους μονάχα στο νερό και οτι τωρα που τα έβαλα στο νερό θα μαραθουν κλπ.. Παρακαλώ οποίος γνωρίζεις ας κανει την καλη να με φωτίσει ειναι τα πρώτα μου φυτα στο πρώτο μου ενυδρείο θελω ναναι όλα πένα . Επίσης ακούσω προτάσεις για 31 wat (χωρίς c02) με υπόστρωμα yo yo yo φιλαρακι σου απαντω δεν υπαρχουνε φωτο δεν τρεχει τιποτα αν ειναι στο νερο μιλαμε για υδροβυο φυτο κανω τη καλη και απαντω πενα θα ειναι μαγκα μου το ενυδρειο αυτο προτασεις 31 wat χωρις co ειναι σαν να βαζεις υποστρωμα χωρις νερο ~MC PARALLILO NOMISMA ~ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grigoris Strobos 20 Ιανουαρίου 2016 Author #3 Share 20 Ιανουαρίου 2016 Yaw yaw yaw prrrra Σπαθίφυλλο λέγεται το ενα και απο οτι βλεπω ειμαι μόνος που τοχω πνίξει Το φιλαράκι μου ο αποκαλούμενος " Dimitris Cultou " εδω στο aquazone εχει παίξει πολυ καλή μπάλα χωρίς c0 αλλα εχει βάλει εύκολα φυτα. Έχουμε καμια πρόταση? Ξηγησου κανε τη καλή κανε κανε τη ληκα yaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grigoris Strobos 20 Ιανουαρίου 2016 Author #4 Share 20 Ιανουαρίου 2016 Dead fish mc εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Ιανουαρίου 2016 #5 Share 21 Ιανουαρίου 2016 To φυτο που ρωτας δεν κανει για εντος νερου,θα χαλασει αν το βαλεις μεσα στο νερο. Βαλε φωτο να το δουμε για σιγουρα. Για ευκολα φυτα σου εχω ξαναδωσει λινκ να κοιταξεις τα προφιλ τους εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος