Kalypso 18 Ιανουαρίου 2016 #1 Share 18 Ιανουαρίου 2016 Θα ηθελα να μου πειτε ποσο ευκολο ειναι να βαψω ενα ενυδρειο επιπλο απο καφε σε μαυρο γιατι δεν παει με την διακοσμηση μου!!! Ειναι δυσκολο να το κανω μονη μου??? Thnx!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τοτ 18 Ιανουαρίου 2016 #2 Share 18 Ιανουαρίου 2016 (edited) Δυσκολο δεν ειναι υπομονη θελει.Το τριψιμο θα σ παρει ωρα.Το βαψιμο ειναι ευκολο(οι γυναικες εχουν σταθερο χερι οταν θελουν) απλα μπορει να χρειαστει 2 χερια.Η αλλη λυση ειναι να κολησεις ταπετσαρια αναλογη με το χρωμα της διακοσμησης σου(ποιο γργορη λυση). Έγινε επεξεργασία 18 Ιανουαρίου 2016 - Τοτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tammy 18 Ιανουαρίου 2016 #3 Share 18 Ιανουαρίου 2016 απο τι υλικο ειναι φτιαγμενο το επιπλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 19 Ιανουαρίου 2016 #4 Share 19 Ιανουαρίου 2016 απο τι υλικο ειναι φτιαγμενο το επιπλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 22 Ιανουαρίου 2016 #5 Share 22 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω το αυτοκόλλητο είναι η καλύτερη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος