istellas 19 Απριλίου 2007 #1 Share 19 Απριλίου 2007 Καλημέρα, μήπως μπορείτε να μου πείτε τι corydoras είναι αυτό? Πάντως για sterbai που μου το δώσανε δεν είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PascM 19 Απριλίου 2007 #2 Share 19 Απριλίου 2007 Γιάννη οι φωτό δεν παίζουν (ή τουλάχιστον δεν παίζουν σ'εμένα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 19 Απριλίου 2007 #3 Share 19 Απριλίου 2007 ουτε σε εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 19 Απριλίου 2007 Author #4 Share 19 Απριλίου 2007 Είναι ΟΚ τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 19 Απριλίου 2007 #5 Share 19 Απριλίου 2007 Γιαννη 100% ειναι Corydoras julii & trilineatus - Leopard Cory . Αν και αναφερετε οτι ειναι 2 διαφορετικα ειδη . Η διαφορα τους ειναι στο κεφαλι . Τα μεν julii εχουν βουλες στο κεφαλι τους ενω τα μεν trilineatus εχουν δικτυωτες γραμμες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PascM 19 Απριλίου 2007 #6 Share 19 Απριλίου 2007 Ναι και το βλέπω σαν Juli http://www.peteducation.com/article.cfm?cl...;articleid=2769 Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 19 Απριλίου 2007 Author #7 Share 19 Απριλίου 2007 Μάλλον μου κάνει προς trilineatus μια και τα Julii έχουν περισσότερα σποτ και στο σώμα... εκτός αν είναι julii Link to comment Share on other sites More sharing options...
PascM 19 Απριλίου 2007 #8 Share 19 Απριλίου 2007 Πάντος σίγουρα τελικά δεν είναι sterbai Τώρα για τα άλλα δυο είναι πολύ όμοια δυστυχώς και δεν έχω και τα καλύτερα μάτια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 19 Απριλίου 2007 #9 Share 19 Απριλίου 2007 Γιάννη η κατηγορία αυτή περιέχει πολλά ψάρια που μοιάζουν αφάνταστα. Πάντως στο Mergus Aquarium Atlas που κοίταξα με ομοιάζει περισσότερο με το Corydoras trilineatus Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 19 Απριλίου 2007 Author #10 Share 19 Απριλίου 2007 Σας ευχαριστώ όλους! Τείνω στο ότι είναι trilineatus τελικά (η τελευταία φωτό του Χρήστου μοιάζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 19 Απριλίου 2007 #11 Share 19 Απριλίου 2007 Εγω παλι στο βιβλιο που εχω το ονομαζουν Corydoras Maculifer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 19 Απριλίου 2007 Author #12 Share 19 Απριλίου 2007 Αυτό που λες Στράτο (όπου έψαξα) δεν είδα να έχει μαύρο πάνω πτερύγιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 19 Απριλίου 2007 #13 Share 19 Απριλίου 2007 Trilineatus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 20 Απριλίου 2007 #14 Share 20 Απριλίου 2007 Δηλαδη η διαφορα μεταξυ τους ειναι οτι τα Trilineatus εχουν μαύρο πάνω πτερύγιο,ενω το Maculifer δεν το εχουν Οστωσο αυτα τα τρια ειδη μαζι με τα Juli μοιαζουν τοσο μεταξυ τους που ειναι πολυ ευκολο να μπερδεuτει καποιος.Οπως εγω π.χ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος