tammy 17 Ιανουαρίου 2016 #1 Share 17 Ιανουαρίου 2016 κοιτωντας τα προφιλ των φυτων, μου εκανε κλικ το κερατοφυλλο, καθως οχι μονο χαρακτηριζεται ευκολο φυτο , αλλα ειναι οτι πρεπει για νεο ενυδρειο με νιτρικα , ακριβως δλδ οπως το δικο μου. το ενυδρειο μου ειναι νεο κ φιλοξενει μονο ενα μονομαχο. εχει υποστρωμα χαλαζιακη αμμο μαζι με χαλικι. θερμοκρασια 27. οι μετρησεις νιτρικων ειναι ελαφρως αυξημενες οπως εχουμε αναλυσει στο αλλο θεμα μου. να δοκιμασω φυτεμα κερατοφυλλου? θα εχω προβλημα? ο μονομαχος το δεχεται? θελω λιγο να μπει πισω στην μεση . το ενυδρειο ειναι 25αρι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 17 Ιανουαρίου 2016 #2 Share 17 Ιανουαρίου 2016 (edited) Καλησπερα...το κερατοφυλο δεν φυτευεται...δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα..θελει φως για να αναπτυχθει εκτος απο νιτρικα..δεν θα εχει θεμα ο μονομαχος πιστευω..καλο ειναι βεβαια να βρεις πρωτα τον λογο τον αυξημενων νιτρικων... Έγινε επεξεργασία 17 Ιανουαρίου 2016 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 17 Ιανουαρίου 2016 #3 Share 17 Ιανουαρίου 2016 κοιτωντας τα προφιλ των φυτων, μου εκανε κλικ το κερατοφυλλο, καθως οχι μονο χαρακτηριζεται ευκολο φυτο , αλλα ειναι οτι πρεπει για νεο ενυδρειο με νιτρικα , ακριβως δλδ οπως το δικο μου. το ενυδρειο μου ειναι νεο κ φιλοξενει μονο ενα μονομαχο. εχει υποστρωμα χαλαζιακη αμμο μαζι με χαλικι. θερμοκρασια 27. οι μετρησεις νιτρικων ειναι ελαφρως αυξημενες οπως εχουμε αναλυσει στο αλλο θεμα μου. να δοκιμασω φυτεμα κερατοφυλλου? θα εχω προβλημα? ο μονομαχος το δεχεται? θελω λιγο να μπει πισω στην μεση . το ενυδρειο ειναι 25αρι . Καλησπερα! Το ψαρι δεν θα εχει κανενα προβλημα. Το κερατοφυλο δεν φυτευεται. Απο καποιο ξυλο σε καποιο σημειο με μια μπετονια, η ελευθερο στην επιφανεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tammy 17 Ιανουαρίου 2016 Author #4 Share 17 Ιανουαρίου 2016 πολυ ωραια. θενξ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos_61844 21 Ιανουαρίου 2016 #5 Share 21 Ιανουαρίου 2016 Ενταξει με τα φυτα ολα οκ κανονισες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος