jonnie 17 Ιανουαρίου 2016 #1 Share 17 Ιανουαρίου 2016 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ : Θηλυκό apistogramma έβγαλε έναν όγκο στον πρωκτό ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - Λίτρα:70 - Φίλτρανση:fluval 306 υλικα μαμά συν purigen - Ιστορικό:Με το νεο φιλτρο τρεχει 15 μερες. Γενικα τρεχει 1μιση χρόνο - Ψάρια:3apisto (1m,2f), 4 Cory, 2 pleco , 10 tetra - Ρουτίνες:καθημερινά λιπασμα για φυτα (ειναι φουλ φυτεμένο) , φαγητο 2 φορες την ημερα με ocean nutrition instant brine shrimp , ocean nutrition omni flakes, algae wafer ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - PH:6.7 - KH:6 - GH:7 - ΝΗ3/NH4 (αμμωνία):0 - ΝΟ2 (νιτρώδη):0 - ΝΟ3 (νιτρικά):20 - Θερμοκρασία:27 ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ: -Υγρά Τεστ:v -Strips:v -Ηλεκτρονικά: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ - Είδος Ψαριού:apistogramma agassizii - Ιστορικό Ψαριού:6 μηνες στο ενυδρείο χωρις κανενα προβλημα ή ασθενεια - Συμπτώματα που παρουσιαζει: εξόγκωμα στον πρωκτό. - Ιστορικό πιθανών ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ενυδρείου:κανενα ΘΕΡΑΠΕΙΑ : καμια απλα ταΐζω με τροφη με σκόρδοζουμι -Φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε: -Δοσολογία: -Χρόνος Χρήσης: -Αναλυτική περιγραφή: ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:κολυμπάει παρα πολυ καλα με όρεξη , ειναι περιοδος αναπαραγωγής ειναι εντονα κίτρινο με κοκκινα μαγουλα και επιθετικό στου επισκεπτες της καρύδας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 17 Ιανουαρίου 2016 #2 Share 17 Ιανουαρίου 2016 Βάλε καμια φωτογραφία Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnie 17 Ιανουαρίου 2016 Author #3 Share 17 Ιανουαρίου 2016 επισυνάπτω φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 17 Ιανουαρίου 2016 #4 Share 17 Ιανουαρίου 2016 Αβγά μου φαίνονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnie 17 Ιανουαρίου 2016 Author #5 Share 17 Ιανουαρίου 2016 ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnie 17 Ιανουαρίου 2016 Author #6 Share 17 Ιανουαρίου 2016 Η αλήθεια ειναι οτι δεν μου φαίνεται για να ειναι αυγά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 17 Ιανουαρίου 2016 #7 Share 17 Ιανουαρίου 2016 Έχει κάποια σπηλιά ή καρύδα να κρυφτει; Και εμένα για αυγά μου φαίνονται, τουλάχιστον στην 1η φώτο. Δεν ξέρω βέβαια πόσο μπορεί να με ξεγελά το κινητό μου .Έχεις πάρει γέννες από αυτό το ψάρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnie 17 Ιανουαρίου 2016 Author #8 Share 17 Ιανουαρίου 2016 Εννοείται!!! δυο καρυδες... θα ειναι η πρωτη φορα με γέννα!!! τωρα εχει μεινει μεσα στην καρτδα και δεν βγαινει για κανενα λόγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 18 Ιανουαρίου 2016 #9 Share 18 Ιανουαρίου 2016 Λογικα απο την συμπεριφορα που περιγραφεις ετοιμασου για γενητουρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnie 20 Ιανουαρίου 2016 Author #10 Share 20 Ιανουαρίου 2016 Τελικά δεν είδα ουρίτσες!! Νομίζω οτι ευθύνονται οι pleco!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Ιανουαρίου 2016 #11 Share 22 Ιανουαρίου 2016 Εφυγαν το εξογκωματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnie 23 Ιανουαρίου 2016 Author #12 Share 23 Ιανουαρίου 2016 Ναι. Την επομενη ακριβως ημερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος