Marich 9 Μαρτίου 2016 #26 Share 9 Μαρτίου 2016 Ούτε εγω ξερω ομως δεν νομίζω με κάποιο φάρμακο να υποχώρηση δεν είμαι σίγουρη ομως αν κανω λάθος διορθώστε με ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 9 Μαρτίου 2016 #27 Share 9 Μαρτίου 2016 Κάποιο λίπωμα είναι και δύσκολο να φύγει απο μόνο του , ίσως με μηχανική αφαίρεση απο κάποιον πολύ έμπειρο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreasp 9 Μαρτίου 2016 #28 Share 9 Μαρτίου 2016 Κάποιο λίπωμα είναι και δύσκολο να φύγει απο μόνο του , ίσως με μηχανική αφαίρεση απο κάποιον πολύ έμπειρο . Τι να κάνω? χειρουργείο στο ψάρι? να το βγάλω στο τραπέζι, να πάρω νυστέρι και να αρχίσω να κόβω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 9 Μαρτίου 2016 #29 Share 9 Μαρτίου 2016 Τι να κάνω? χειρουργείο στο ψάρι? να το βγάλω στο τραπέζι, να πάρω νυστέρι και να αρχίσω να κόβω? Αν το έχεις ξανακάνει και γνωρίζεις ναί . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος