pantel78 14 Ιανουαρίου 2016 #1 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Μετά από αυτό http://www.aquazone.gr/forums/topic/102628-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-white-cloud/ πριν από λίγη ώρα είδα δυο γόνους να κολυμπούν στο ενυδρείο κι έχω πάθει πλάκα, αφού δεν το περίμενα με την καμία. Το θέμα όμως δεν έχω την παραμικρή ιδέα πως να το χειριστώ. Παρακαλώ οι πιο έμπειροι βοηθάτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Ιανουαρίου 2016 #2 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Αν μπορεις παρτα απο κει και βαλτα σε αλλη γυαλα με ιδιες συνθηκες νερου. Τι μεγεθος εχουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantel78 15 Ιανουαρίου 2016 Author #3 Share 15 Ιανουαρίου 2016 (edited) Αν μπορεις παρτα απο κει και βαλτα σε αλλη γυαλα με ιδιες συνθηκες νερου. Τι μεγεθος εχουν; Δεν έχω δυνατότητα να τα βάλω αλλού. Σκέφτομαι να πάρω ένα πλαστικό κουτάκι, να το σκεπάσω με τούλι, να τα βάλω μέσα και το κουτί μέσα στο ενυδρείο. Το μέγεθός τους είναι το κεφάλι κοντά στο mm και η ουρά σχεδόν διπλάσια (από όσο μπορώ να καταλάβω). Προσπάθησα να βγάλω φώτο, αλλά δεν τα κατάφερα. Πάντως χθες γινόταν χαμός μέσα στο ενυδρείο, τα ψάρια ήταν κρυμμένα σε μόνιμη βάση και έπεφτε φοβερό bullying. Να σκεφτείτε ότι είχε θολώσει το νερό από την ανακατωσούρα που προξένησαν. Στο seriouslyfish διάβασα ότι τα αρσενικά τρώνε τα αυγά και το γόνο, ισχύει; Όπως και να χει, για μένα είναι κάτι πρωτόγνωρο κι έχω καταενθουσιαστεί, απλά θέλω να τα σώσω τα καημένα τα ψαράκια. Έγινε επεξεργασία 15 Ιανουαρίου 2016 - pantel78 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 15 Ιανουαρίου 2016 #4 Share 15 Ιανουαρίου 2016 (edited) Δεν έχω δυνατότητα να τα βάλω αλλού. Σκέφτομαι να πάρω ένα πλαστικό κουτάκι, να το σκεπάσω με τούλι, να τα βάλω μέσα και το κουτί μέσα στο ενυδρείο. Το μέγεθός τους είναι το κεφάλι κοντά στο mm και η ουρά σχεδόν διπλάσια (από όσο μπορώ να καταλάβω). Προσπάθησα να βγάλω φώτο, αλλά δεν τα κατάφερα. Πάντως χθες γινόταν χαμός μέσα στο ενυδρείο, τα ψάρια ήταν κρυμμένα σε μόνιμη βάση και έπεφτε φοβερό bullying. Να σκεφτείτε ότι είχε θολώσει το νερό από την ανακατωσούρα που προξένησαν. Στο seriouslyfish διάβασα ότι τα αρσενικά τρώνε τα αυγά και το γόνο, ισχύει; Όπως και να χει, για μένα είναι κάτι πρωτόγνωρο κι έχω καταενθουσιαστεί, απλά θέλω να τα σώσω τα καημένα τα ψαράκια. Υπαρχουν γεννηστρες σχεδον οπως περιγραφεις το κουτι..και με μικρο κοστος....αν μπορεις να τα βαλεις εκει μεσα θα ειναι στις συνθηκες του ενυδρειου χωρις να κυνδινευουν... Έγινε επεξεργασία 15 Ιανουαρίου 2016 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantel78 15 Ιανουαρίου 2016 Author #5 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχουν γεννηστρες σχεδον οπως περιγραφεις το κουτι..και με μικρο κοστος....αν μπορεις να τα βαλεις εκει μεσα θα ειναι στις συνθηκες του ενυδρειου χωρις να κυνδινευουν... Το είδα αυτό με τις γεννήστρες, απλά εδώ στην Καρδίτσα δύσκολα βρίσκεις κάποια πράγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Ιανουαρίου 2016 #6 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Ε φτιαξε αυτο που λες. Αν εχεις καθολου μος ριχτην κιαυτη μεσα στο κουτι. Αρχικα θα βρουν τροφη απο αυτη. Θα πρεπει να βρεις ομως και ενα τροπο να ταιζεις και μπολικο μαλιστα. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 15 Ιανουαρίου 2016 #7 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Οντως μαλλον θα πρεπει να βρεις και baby foods...και ταισμα με προσοχη μεσα στην γεννηστρα αν πιασει γιατι κραταει οτι δεν τρωγεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantel78 15 Ιανουαρίου 2016 Author #8 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Αφαντα τα ψαράκια, μάλλον τα φαγε τι φίλτρο ή κανένας μπαμπάς τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantel78 15 Ιανουαρίου 2016 Author #9 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Πάνω στις πετρες υπάρχουν μικρες μπουρμπουλίθρες που χθες δεν υπηρχαν,λετε να ειναι αυγα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Ιανουαρίου 2016 #10 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Δεν φαινονται. Παρακολουθα τα. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 15 Ιανουαρίου 2016 #11 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Αφαντα τα ψαράκια, μάλλον τα φαγε τι φίλτρο ή κανένας μπαμπάς τους... Κριμα...παρε απο τωρα γεννηστρα να εισαι προαιτημασμενος αν σου ξανατυχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantel78 16 Ιανουαρίου 2016 Author #12 Share 16 Ιανουαρίου 2016 Κριμα...παρε απο τωρα γεννηστρα να εισαι προαιτημασμενος αν σου ξανατυχει... Προετοιμάζομαι γιατί βλέπω πάλι να πέφτει πολύ κυνηγητό μέσα στο ενυδρείο! Τα δε αρσενικά (νομίζω ότι είναι) κάνουν σαν κοκόρια σε μονομαχία!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 16 Ιανουαρίου 2016 #13 Share 16 Ιανουαρίου 2016 Προετοιμάζομαι γιατί βλέπω πάλι να πέφτει πολύ κυνηγητό μέσα στο ενυδρείο! Τα δε αρσενικά (νομίζω ότι είναι) κάνουν σαν κοκόρια σε μονομαχία!!! Ετσι...ετσι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantel78 24 Ιανουαρίου 2016 Author #14 Share 24 Ιανουαρίου 2016 Τρεις μπόμπιρες στην κλούβα απόψε , πασπάτευαν την επιφάνεια για infusoria!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantel78 24 Ιανουαρίου 2016 Author #15 Share 24 Ιανουαρίου 2016 Να ρωτησω, εχει καλλιεργησει κανεις infusoria, γιατι προσπαθησα να φτιαξω πριν μια βδομαδα και σημερα βρωμαει και ζεχνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος