Tzimtsig 14 Ιανουαρίου 2016 #1 Share 14 Ιανουαρίου 2016 εχω φτιαξει ενα ενυδρειο 60 περιπου λιτρα καθαρα αφου μπει χαλικι και διακοσμηση με εσωτερικο σαμπ. θελω να βαλω καποια ειδη ψαριων αμαζονιου. τι με συμβουλευετε να βαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 14 Ιανουαρίου 2016 #2 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Έχεις ρίξει μια ματιά στα προφίλ που έχουμε εδώ ; Προφίλ Ψαριών Αλφαβητικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimtsig 14 Ιανουαρίου 2016 Author #3 Share 14 Ιανουαρίου 2016 σκεφτομουν για ραμιρεζι και καρδιναλιους . το εχω δει το προφιλ ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 14 Ιανουαρίου 2016 #4 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Απο την δικη μου εμπειρια με ραμ θα ελεγα να το ξανασκεφτεις.Τα ραμιρεζακια ειναι πανεμορφα ψαρια αλλα δεν θα τα εβαζα σε τοσο μικρο ενυδρειο.Κατα το ζευγαρωμα θα γινονται δυσκολα τα πραγματα για το θυληκο και δεν θα εχει που να κρυφτει.Θα δεχεται συνεχεια επιθεση και προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου το θεαμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimtsig 14 Ιανουαρίου 2016 Author #5 Share 14 Ιανουαρίου 2016 τι αλλο θα μπορουσα να βαλω. μικρα ψαρακια βασικα θα ηθελα λογω χωου Link to comment Share on other sites More sharing options...
George K 14 Ιανουαρίου 2016 #6 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Δες αυτό: Poecilia wingei Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 15 Ιανουαρίου 2016 #7 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Γνωρίζεις αν το νερό της βρύσης σου είναι σκληρό ή όχι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimtsig 15 Ιανουαρίου 2016 Author #8 Share 15 Ιανουαρίου 2016 το νερο της βρυσης ειναι σκληρο αλλα σκεφτομαι να χρησιμοποιησω το νερο απο εναν αφηγραντηρα που μαζευει απο την υγρασια του σπιτιο και ειναι ντελω μαλακο αλλα και απιονισμενο αφου τα λιτρα ειναι λιγα. παραλληλα σκεφτομαι να βαλω και τυρφη. δεν θελω να βαλω μεσα μονο πετρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 15 Ιανουαρίου 2016 #9 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Τον αφυγραντιρα ξεχασε τον το νερο ναι μεν ειναι οξινο αλλα και αρκετα βρομικο. Δεν κανει για το ενυδρειο. Εχω αφυγραντιρα με φιλτρα hepa και οταν το εδωσα στην γυναικα μου για σιδερο το πεταξε κατευθειαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimtsig 15 Ιανουαρίου 2016 Author #10 Share 15 Ιανουαρίου 2016 γιατι βρωμικο αφου υγρασια απο την ατμοσφαιρα του σπιτιου ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 17 Ιανουαρίου 2016 #11 Share 17 Ιανουαρίου 2016 υγρασια μαζι με ενα καρο μικροσωματιδια που τραβαει απο την ατμοσφαιρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος